Отговори
# 90
  • там където ме зове сърцето!!!

.....макар и почти винаги в дъното. Wink

Пак там беше ! Sad
Много са ви забавни разходките! Joy

# 91
Ако някой има снимки в yahoo photos да знае, че трябва да ги премести до 2 седмици, че го закриват (оправих по-нагоре линковете)... то май както е тръгнало и пощата им ще закрият.
galita, yahoo са собственици на flickr. Т.е. са махнали нещо, което се дублира.
Не само няма скоро да закрият пощата, а имат и най-якото място за снимки.  yes

ludmilana, много ти съчувствам за това, че не ти се дава Мариян на ДГ, а трябва. Да ти кажа може би сега наистина е по-добре. Защото на 3г. няма да е по-малко привързан, даже напротив. Боре ще ходи на забавачка от февруари. И все си мисля, че ако беше сега нямаше да забележи, че ме няма. А тогава кой знае...

mom_an, какво работиш, може да си казвала...къде ги научи тези странни езици?

# 92
Така се правело зада проговори детето по бързо  така беше и с Криси в деня който го плескаше  Mr. Greenна следващия ден отвори уста и до ден днешен не я е затворил Heart Eyes Mr. Green Mr. GreenМъжо затва не дава  сега за Дидката когато проговори тогава hahaha Joy

# 93
Така се правело зада проговори детето по бързо  така беше и с Криси в деня който го плескаше  Mr. Greenна следващия ден отвори уста и до ден днешен не я е затворил Heart Eyes Mr. Green Mr. GreenМъжо затва не дава  сега за Дидката когато проговори тогава hahaha Joy

Това сериозно ли ?  Rolling Eyes Sick

# 94
Привет от мен Hug
Бояна е много неспокойна напоследък. Когато спи непрекъснато бълнува и вика "мамо, мамо".
Ще е на ясла от 17-и може би, ще видят доста зор с нея докато я приспят, или нахранят...
Всяко заспиване е много трудно, когато я сложа , започва с номерата... казва "мамо, мамо" и си показва носа- да й сложа капки, после пак повтаря "мамо, мамо"- показва си зъбите и казва "мие, мие" и когато и това мине, пъшка и си сочи памперса- да сяда на гърне... и така ... А и не стига че заспива след 10 вечерта - в 7- 7:30 се е наспала вече.
Като излезем на разходка, въпреки че играе - непрекъснато ме наблюдава и ако види че се отдалечавам незабавно дотичва при мен, развила е силна зависимост, може би предчувства детето нещо.
Най-дългото изречение, което казва Бояна е " Тати ...бууу.... баба" С колата на тати да ходим при баба в Бургас Simple Smile

mom_an, едва ли е актуален въпросът още, но ходихме на плаж около сърф училището Simple Smile

# 95
Ай стига бе. И аз не вярвам. Ама силно ли се удря детето? Shocked Ако е само лекичко, аз бих пробвала, но наистина не го вярвам.

mom_an, какво работиш, може да си казвала...къде ги научи тези странни езици?
Ами в уни-то. Mr. Green Работя в една софийска фирма (официално), но помагам и в семейната - все с внос се занимаваме. С Китай де. Оттам и честите ми пътувания до там преди да забременя, бях и на специализация за 8 месеца. Ееех, хубаво беше... Flutter Дано пак да бъде!

Роси, пожелавам ви успех с яслата! Дано да й поспадне нервното напрежение, но се готви за тежки моменти! Wink За плажа - ние точно там ходим! Пху, как ме е яд, че се разминахме! Sad

# 96
На моите днес им беше сефтето в яслата, вчера ни звъннаха да отидем днес. 1-2 седмици ще сме до обяд. Днес сами си влезнаха, дори не погледнаха назад. Не плакаха изобщо като ги оставихме, нито като ги взехме. Излезнаха за ръка и после се търсеха да се хванат през целия път, явно имат нужда да знаят, че другия е там. Ели като тръгнах да я обувам даже тръгна пак да си влиза в стаята. Слагали ги на гърне, много им било интересно, вкъщи как пък не проявиха грам интерес, цяла изложба гърнета имат, барем им  хареса едно поне, ама нъцки Laughing  Там обаче Елито пишкала на гърне   Mr. Green

Били яли чудесно, но едвам влезнахме и започнаха а викат ам ам децата, та ометоха обичайното си количество обяд - супа плюс второ от кухнята. Не знам колко са яли там. Сега след няма и 3 часа и пак ам ам викат. Ели беше жадна, не знам дали са й давали водичка, още в колата викаше пий, пий.

Утре пак сме там.

Още днес си занесох молбата за отстъпка за второто дете, за да не ни начисляват двойно нито ден.

Докато ни нямало малко са плакали, утре ще видим дали ще искат да влизат, днес много от децата плакаха.

На излизане ги снима татито с камера, за да се видят какви са били за пръв ден в яслите. Дано продължим така безпроблемно  Praynig

След 20-ти да сме имали готовност някой да ги гледа, защото щели тогава да сменят дограмите и съответно ще има сборни групи. Дано измислят нещо, иначе не ми се вижда много гот сега да свикват, после айде пак на домашен режим Rolling Eyes

# 97
  • Варна
След дълги размисли реших, да оставя малкия юнак вкъщи, да си се погледаме и тази зима, пък на юни с песен... Трудничко е. Когато са двамата става една малка лудница, уж се закачат, пък все някой реве... Да видим и Светлин как ще се справя в училище. То не е едно. Да са ми живи и здрави. Grinning

Мишленце, радвам се за малките мишки! Дано всеки ден в яслите е спокоен. Peace
mom_an, с превоз и двамата, а? Това ми напомня за времето на племениците ми, края на 80-те, когато бяха онези старите колички,  високи и големи, с метален багажник отдолу. Та тогава сестра ми возеше малкият вътре, големият отдолу, сгънат на 2 (образно казано). Laughing

Александър не е казвал смешни неща все още, ама батко му днес беше във вихъра си. Не стига, че го тормозих-сутринта на зъболекар, после на манту... Връщаме се от магазина и срещаме една майка, която е идвала рядко с малкото си дете, но Светлин я позна и каза: "Мамоо, тази майка е към бебето!" Та ако не знаете, зачислени сте си към децата.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 22:50 от sea woman

# 98
Оххх Орхидейкаааа пак изби рибата бе душо Mr. Green hahaha Joy Това и аз за пръв път го чувам Grinning

Връщаме се от магазина и срещаме една майка, която е идвала рядко с малкото си дете, но Светлин я позна и каза: "Мамоо, тази майка е към бебето!" Та ако не знаете, зачислени сте си към децата.
Хи хи хи...това беше много сладко Crazy

Мишленце,браво на мишките.Дай малко порастнали снимки,отдавна не сме ги виждали Wink

Ани,много готино си се разхождате вие.В първия момент видях Стефчо на първа линия и си казвах,къде ли е бебчо.Гледам,гледам едва го съзрях миличкия как кротко си спинка Mr. Green Каква ти е количката ако не е тайна?

# 99
 Flutter Flutterбе вие пък лекичко се пляска  под форма на игра сериозно ли не сте го чували Crazy Crazy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

# 100
Здравейте!

Отдавна се каня да пиша и все не ми остава време! В тази връзка поздравления за теб mom_an! Simple Smile Успяваш да се оправиш с две деца - как става дори не мога да си го представя !

И при мен започват вълненията свързани с постъпването в ясла. Доскоро бях напълно убедена, че  ще се  ходи на ясла, но колкото повече наближава влизам в колебания! Емма е дребничка, слабичка и ми се струва толкова уязвима. Но сигурно ще пробваме.
7of9, какво представлява забавачницата, каква е организацията? Любопитно ми е? Simple Smile

Днес Емма за първи път си каза името! Grinning Много сладък момент! Аз си я питам от време на време как се казва, но тя нищо не казваше,  и каква беше изненадата ми днес когато срамежливо ми отговори " Еми".
 Grinning

# 101
brambar4e, като детска градина си е. Но е само по 4 часа сутрин, 3 пъти седмично. Играят, тичат, пеят, има си учители. Често децата от групичката отиват и в един и същи клас. На училище могат да тръгнат на 4, но не е задължително. От 5 е задължително вече. Но така или иначе голяма част си е всъщност игра. 
...Да се надваме, че ще го вземат де. Защото за детска градина трябваше да се запиша още, когато разбрах, че съм бременна.
Не съм видяла да си качвала снимки на Ема, сега ще проверя. Ако не си, качи някоя да я видя (ако може де Simple Smile )...А тя все още ли си е кротко и усмихнато момиченце?

# 102
Здравейте
Аз съм Светла и съм новак тука - като гледам всички вие колко публикации имате...
Моето гардже се казва Мария - роди се на 27.01.2006г - 3,400 кг./52 см.
Миналия месец на именния и ден и направихме кръщене в Поморие в манастира "Св. Георги" - беше много послушна и не плака , затова продължавам да я наричам  Mimito-dobri4koto
А по въпроса с яслите - и аз съм малко резервирана - не ми се пуска още , ама нали майчинството е до 2 години... Пък тя е много кротка и добричка , даже да я ударят - не посяга , всички играчки си дава на децата , усмивки , целувки... А когато крещят и пищят децата - нашта почва да хленчи и да плаче...Незнам дали е готова да ходи на ясла...Пък аз свеки ден я извеждам да играе с деца , не я държа в къщи...
А пък и в яслите до нас ми казаха, че могат да я вземат чак юли 2008г, защото сме 2006 набор , а тая година приемали набор 2005...Защото имали само една група ясла , а останалите групи са детска градина , а за градина е малка още... Така е - много деца - малко ясли ...

# 103

Ани,много готино си се разхождате вие.В първия момент видях Стефчо на първа линия и си казвах,къде ли е бебчо.Гледам,гледам едва го съзрях миличкия как кротко си спинка Mr. Green Каква ти е количката ако не е тайна?
Деси, количката е най-обикновена триколка на ТСМ. В момента, ако ги има изобщо, би трябвало да струва не повече от 70-80 лв. чисто нова. Оказа се абсолютен танк - здрава, корава количка, при това мултифункционална. Товарили сме я като кон, като имам предвид, че едва е имало място за Стефан вътре! Crazy И все още е абсолютно здрава, не е мръднала (купихме я, когато Стефко беше на 2-3 месеца). Конструкцията е алуминиева, има големи гуми (и то ГУМИ, не пластмасови колелца), движи навсякъде, нищо не й се опира на пътя. Ние й викаме 4х4. Mr. Green Абе много си я харесваме. Ще издържи още 5 бебока. Единственият й недостатък е, че е доста тежка - май само количката е към 15 кила, но пък се управлява изключително леко! Накратко, както винаги съм казвала, това японците и германците не са като хората (или поне като българите Sad) - каквото правят, го правят наистина добре!
Светла, честито ти християнче!  bouquet  Я кажи колко е таксата в този манастир?

# 104
Мерси , аз съм много радостна , че успяхме да вземем час за 15 -ти , защото на Богородица точно  на деня да я кръстим Таксата е 65 лв , и за 2 големи свещи допълнително - по 4 лв на свещ

Общи условия

Активация на акаунт