Отговори
# 180
Опс, иконката с термометъра е грешна. Трябваше да е с химикала, явно съм натиснала съседното. Да де, вие знаете какво искам да кажа. Wink

# 181
Галитка, аз не мога да ти давам акъл, обаче ще ти кажа с мен какво стана. И моята втора бременност беше изненада, и аз доста се потръшках и поревах. Когато сега погледна Максим обаче, не мога дори да си представя какво е да го няма. Shocked А Стефан като тръгне да го прегръща и да го целува и да му вика О,о,о,о като се разплаче - е тогава вече съм на 7-то небе! Flutter
Така че не се лишавай от такова щастие, щом вече си на път да го имаш! Пожелавам ти успех!

# 182
  • там където ме зове сърцето!!!
galita, защо си мисля , че и ти като Дес искаше да изчакаш с второто бебче! HugЗабелязвам , че човек като си прави планове за такива неща , често става -Изненада!Успех в размишленията! Hug
Аз пък от много мислене си спретнах 13 годишна разлика между децата Joy!

# 183
galita, честито! Много хубава новина! А за колебанията ти - аз съм на мнение, че жената решева и знае кога как и т.н. (нали ме разбираш)  Hug Hug Hug

mom_an, браво на Стефко!  Hug

Честито на всички ученици! Да им върви учението и забавлението  Joy

Хайде на кафенце

# 184
Mmmm, yammmi. Мерси за кафенцето. Хайде от мен бонбоните:

# 185
Бояна днес е само със сополи и нов кътник  Laughing Благодаря ви на всички за пожеланията.

Ще взема и аз да си призная - galita ставаме две  Laughing
И ние сме с изненада този месец, и ние размишлявахме дали да го оставим, но решихме, че щом е дошло това е - няма връщане.
Абе като се позамисля на моменти ииии  ooooh! ама ще се справим няма къде да ходим.

# 186
Ехееей!Честито и на Телмичка!   bouquet Да сте живи и здрави всички, лека и безпроблемна бременност!

# 187
То като гледам какво става тука - половината кърмачки, другата половина - бременни - май ще се черпим виртуално само с мляко и сладкиши!  Joy

# 188
Телма, Галитка страхотни новини! Много се зарадвах .Пожелавам лека бременност Heart Eyes
Някой друг да има да признава нещо?

Мишленце, снимките са много хубави, и тримата сте големи сладури. А за кое списание сте правили сесията?
Пожелавам успешен първи учебен ден на всички ученици!

Поздрави и слънчев ден на всички Simple Smile

# 189
Нямам време да се връщам назад, някой беше питал за отпуска за отглеждане на дете. След навършванена 2 годишна възраст, може да се ползва неплатен отпуск - 6 месеца, който може да се ползва до навършване на 8 - годишна възраст на детето.
Ето законовата разпоредба от Кодекса на труда

чл. 167а, ал.1 КТ - След използването на отпуските по чл. 164, ал. 1 /до 2 години на детето/ и чл. 165, ал. 1 всеки от родителите (осиновителите), ако работят по трудово правоотношение и детето не е настанено в заведение на пълна държавна издръжка, при поискване има право да ползва неплатен отпуск в размер 6 месеца за отглеждане на дете до навършване на 8-годишна възраст.

# 190
Телма, честита и на теб хубава новина!!!  Party

# 191
  • там където ме зове сърцето!!!
Ще взема и аз да си призная - galita ставаме две  Laughing
И ние сме с изненада този месец, и ние размишлявахме дали да го оставим, но решихме, че щом е дошло това е - няма връщане.
Ч Е С Т И Т О !
  bouquetОх , че е хубаво !Бебчета да има ! HugЛека и безпроблемна бременност! Hug

# 192
Ехааа супер новини,ще си имаме много бебенца Grinning
Телма,галита да сте здравички само и всичко ще се нареди!Да ви е лека и безпроблемна!
Галита успех в размишленията Peace
Ако бях на твое място,прочитайки думите на mom_an хич нямаше да мисля повече Wink!

# 193
Привет на всички! Grinning
Паолина заспа и аз заседнах пред компа Wink
Обогатяваме си речника с нови думички.От няколко дни като се събуди сутрин и ми казва "Добтю" (добро утро).После става и си обува "чехите" (чехлите), разхожда се малко и след това отиваме в банята за "мий-мий".Там си взема "чета"(четка) и си мие зъбките Joy Joy

Telmagalita, честито!Леко бременеене и хубави емоции ви желая!    bouquet  bouquet

Честит Първи Учебен Ден на Светлин!

Мишленце, много сте красиви Heart EyesСтрахотни снимки Simple Smile

Чао засега и хубав ден  bouquet

# 194
Ех, какви хубави новини от Галита и Телма  bouquet Честита новина и лека бременност и на двете ви Hug

И на мен ми закъснява за първи път откакто родих, иначе съм като часовник newsm78 Тази нощ точно си мислех дали не съм бременна и аз, обаче си взех тест от аптеката и дава отрицателен резултат, слава Богу Blush Сега точно това ми трябва #Crazy Ако си пръкне още едно / или две Shocked / бабите ще ни отсвирят и край на свободните уикенди Laughing

Мерси за похвалите за снимките. Бяха за списание "За хората" - притурка на съботния стандарт. По повод майчинството.

Дес, Вивка, взех си Пиносола и въпреки листовката реших да пробвам по ваша препоръка. От сутринта само веднъж съм капнала, сега пак ще срожа, дано до утре вече хремата е само спомен. Притеснява ме, че започна и кашлица, явно сополите слизат надолу и давам и Мукоплант на д-р Тайс.

Днес като ги водих да взимаме храна от кухнята и като видяха децата в одз-то как играят навън и взеха да ме дърпат натам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт