Отговори
# 195
ГАЛИТА ,ТЕЛМА ЧЕСТИТО лека и безпроблемна бреми яяяя да си признават както е тръгнало май  има още бременни да излизат от храстите и да си казват Crossing Arms Naughty Thinking Crazy FlutterМного се радвам за вас момичета  bouquet  bouquet  bouquet
По този повод ето ново заглавие
ЯНУАРСИЯ ОТБОР СТАВА ТВОЕН ТОЙ  bouquet  bouquet  bouquet
ЕТО малко снимки на Криси щтраквате на деца после4 редица  и после броите пак 4 на долу второто дете с оранжевата риза Mr. Green Mr. Green Mr. Green    http://www.webmodels.bg

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 16:33 от DIVA_ORHIDEQ

# 196
  • София
Четейки ви днес ,ми се прииска да си отворя  една биричка. Много се зарадвах от хубавите новини ,не че си търся повод да пиянствам. Grinning
Телма и Галита ,прегръщам ви сърдечно и ви поздравявам! Hug Галита дано направиш правилният за теб  избор. То на чужд гръб и 100 тояги са малко ,но знаеш с кое решение ще ни зарадваш. LaughingЧакаме го! Пиши ако имаш нужда от братско рамо. Имам опит- на моята снаха и бяха нужни 2 часа рев на рамото ми и вече имам втора племенничка. Heart Eyes Сега снаха ми казва "Боже ,живяли ли сме преди нея". Та Божа работа! Има и теория ,че децата ни избират ,а не ние тях. Ако имаш нужда от още глупости в подкрепа - насреща съм. newsm53
Благодаря ти 7 от 9 ,а от къде да ги сваля по качествени ,че да го пробвам дребното? Ако ми е тъп въпроса вече имам оправдание ,че съм на 1 бира. newsm03 smile3532

# 197
Честито на бъдещите мами Галита и Телма    bouquet
Пощелавам ви лека бременност , каквато имах аз с Мимито !
Ако има и други дето си го пазят в тайна , бърже да си признават ! baby_neutral Thinking Party

Краси  Прочетох съобщението ти , но не мога да ти отговоря , защото ти е препълнена кутията за личните съобщения. Трябва да я разчистваш , защото е много малка тук кутията за личните съобщения. Аз само последното съобщение обикн. си запазвам само. Разчисти я малко. Наблюдавай в ляво където показва колко процента е пълна...
иначе те намерих в скайпа , но не сте на линия в момента . Твоя мъж какво заглавно изречение писал само... Laughing Shocked Grinning  Ще ти пиша по-късно пак !

# 198
  • там където ме зове сърцето!!!
ЯНУАРСИЯ ОТБОР СТАВА ТВОЕН ТОЙ  bouquet  bouquet  bouquet
Ох, Орхи ще  стане ,защото  вече -Спят си кротко Януарски мушмуроци , майките им правят бебешоци!  bouquet
ето и още малко в този дух просто си ми дойде отвътре smile3534""Мила , моя мамо ..."-пее Януарче,"...щъркелчето моля да ми донесе другарче""
"Януарче любимо съм на тати , мама  ще ме прави кака  или бати!"

Орхидейке , имаш си и модел в къщи ! HugПосле да не се чудиш що е блокиран телефона! Wink

mishlentze , дано утре да сте я преборили вече тази хрема Praynig!

Neda , и моята зълва чакаше аз да дам началото за да си  "купят " бебе и те и въпреки това после доста си поплака и тя! Хайде от мен и мезе за биричката Popcorn, ето и по една  beer3 beer3 !Ха наздраве cheers!

Твоя мъж какво заглавно изречение писал само... Laughing Shocked Grinning  !
Ееееееееее , че кажи го и на нас де! Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 17:18 от VIVKA

# 199
galita, Telma, честито!  
Понякога ни трябва малко побутване към хубавите неща. Сега случайността го прави. Останала съм впечатление, че искахте още едно детенце, само по-късно.
...остава и с mishlentze групово да участвате заедно и в някоя бременлийска тема.

Neda,  в emule ги има. Ние ще си купуваме и ДВД-то, но това ще е по-бавното за теб. До като дойде, до като ги смачкаме в поносим за интернет разнер, докато ти успееш да ги дръпнеш от мен ...направо пробвай емуле или някой торент. Или най-добре първо на монитора. Качеството им е много добро всъщност за мрежата...

# 200
Тази нощ точно си мислех дали не съм бременна и аз, обаче си взех тест от аптеката и дава отрицателен резултат, слава Богу Blush Сега точно това ми трябва #Crazy Ако си пръкне още едно / или две Shocked / бабите ще ни отсвирят и край на свободните уикенди Laughing
Joy  Joy  Joy Боже, представям си горките баби: Пак ли беееее..... smile3556  smile3544
По този повод, спомням си за мои познати, които имат 3 момчета с малка разлика помежду им. Сестрата на жената и тя с трима сина. Та след последното бебе в семейството колежки на младата майка виждат бабата на цялата таз сюрия от момчета и казват: Хайде да ви е честито! Чуваме, че продължават за момиче! При което бабата отвръща: Аааааа, сакън, недей, не искам повече внуци! Stop Причина: двете й дъщери работохолички, само раждат момчетата и ги оставят на бабата да ги гледа. hahaha

""Мила , моя мамо ..."-пее Януарче,"...щъркелчето моля да ми донесе другарче""
Ей това е супер!  Peace Ако ще гласуваме, гласувам за него! Grinning

Четейки ви днес ,ми се прииска да си отворя  една биричка. Много се зарадвах от хубавите новини ,не че си търся повод да пиянствам. Grinning
Аха, да бе! И ние така...  smile3533

# 201
  • там където ме зове сърцето!!!
Neda, погледни дали тук има нещо , което да ти хареса- това май са филмчета  за по големи деца, но не разгледах всичко!
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.0
и тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 20:52 от VIVKA

# 202
  • Варна
Ох, не мога да се вредя вчера и днес...

Честито на Телма и Галитка за новините! мисля, че те си знаят най-добре, но тооолкова е хубаво с две дечица.

Мишленце, страхотни снимки!!! Peace

Орхидейке, ама то детето модел бееееее! С блузката с къс ръкав най-ми харесва!  Sunglasses

Благодаря на всички за поздравленията за първокласника ни. Hug
 Който иска да гледа снимки-тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51735 Всичко си мина много добре. Надявам се, след като  мине адаптационния период, всичко да е още по-добре. Praynig

Бис, айде честито  luvbed! След някоя и друга седмица да няма  EFP  Mr. Green
 Joy Joy Joy eeeeeee не се ядосвай тъкмо ще ти връчим приза за "Многодетна мама -героиня" Joy Joy Joy
 Joy Joy JoyМъка , мъка ще да е било  , щом само това  успя да каже! Joy Joy Joy

Ей, гаргара с кака си няма да си правите!!! Naughty Sunglasses

# 203
Благодаря на всички за поздравленията за първокласника ни. Hug
 Който иска да гледа снимки-тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51735 Всичко си мина много добре. Надявам се, след като  мине адаптационния период, всичко да е още по-добре. Praynig
Ох, много е сладък! Дано да се чувства добре на училище и да му е много интересно!
За гарграта - айде, няма, няма... Mr. Green

# 204
Много ви благодаря за честитките!   bouquet
Много е хубаво, че така ни подкрепяте и се радвате за нас!
Ние още на никакви роднини и приятели не сме казвали и скоро и няма и да кажем, че със сигурност ще има Shocked
Само много ме е страх, че Бояна е доста тежка вече, а иска само гуш мамооо - ама каквото дойде.

galita Вики и Бояна са родени на една дата - като прочетох, че и ти си бременна си помислих, че съдбите ни имат нещо общо  Laughing

# 205
Eх,че хубави новини в наш'та темичка!  Heart Eyes

galita,Telma много се радвам за вас! Да са ви леки бременностите! Hug

galita  успех каквото и да реши семейния съвет.. Rolling Eyes

Честит първи учебен ден на Светлин и Кристиян! Да са любознателни и отлични ученици!

Днес и моят племенник е първолак,но не можях да отида с Дари.. Confused

mishlentze много се смях на историята с мъжа ти и детската градина.. Joy Ама как се разбива за миг имидж,граден с години. Mr. Green
Мишоците как са,дано им мине бързо от Пиносола!Аз също мисля да купя за всеки случай щом са толкова добри.
VIVKA страхотни заглавийца си спретнала!
mimito-dobri4koto с патерици, защото в напреднала бременност си счупих крак и ръка.
7of9 мерси за линка,ще обогатим колекцията. Peace

Дари е голяма фенка на Кой е по-по-най!Всяка събота като и кажа че ще почва и сяда да чака,дори се наглясява още с детските реклами.В неделя(нали сме от ранобудните) гледа и повторението.Също любимо филмче и е Noddy,събота сутрин по Канал 1.А тук се забавляваме с музика,картинки и оцветяване с четка http://www.noddy.com/flags.html

Иначе са добре при нас нещата,днес и взех изследванията за ясла.Хемоглобина и е 124.  Party Аз малко съм се сдухала,нещо не мога да си подредя мислите,с мъжа ми се виждаме само сутрин и понякога вечер(ако го дочакам).Целия септември е отпуска и се занимава с ремонта,и той взе да издиша но пък ще стане хубаво,и най-вече по-широко. Mr. Green Flutter

# 206
Срам не срам с тези мерки и тегилки ние обаче ще сме догодина ученици Embarassed EmbarassedТа май ще сме като повтарящи все го питам днес кой клас е вече Rolling Eyes Shocked hahaha JoyТой обаче маък съм вика още бе но само на години на ум вика съм по умен от маика и татко Joy Joy hahaha bowuu Blush Mr. Green

# 207
  • София
Много ви благодаря за подкрепата и милите думи!  Hug Къде, ако не тук ще споделим това. И аз не съм казвала още на близки, няма да бързам... И на мен мислите ми са в това как ще се опазим, Вики минава вече 13 кг и все има за нещо да я вдигам (да мием ръце по няколкопъти на ден, на повивачката за памперс, на столчето за кола ... ), пък и домашната работа ... Телма, ти поне поработи половин година, аз тепърва се връщам на работа, тъкмо се вълнувах и радвах, че малко разнообразие и ... Обаче, честно - този сценарий ми е познат - все съм си мислила, че или ще се върна на работа бременна или веднага ще забременея Wink ... все си представям разни лоши ситуации (уж да съм подготвена) ... да не пиша да викам дявола Peace Ако имате някои 'хитринки' за предпазване, моля споделете  Praynig
galita Вики и Бояна са родени на една дата - като прочетох, че и ти си бременна си помислих, че съдбите ни имат нещо общо  Laughing
И аз си помислих нещо подобно веднага  Grinning  Laughing
sea woman, каке, ама много сладък първолака! И на всички ли деца са им подарили еднакви папки пълни с учебници? Виждам състоянието на кл. стая и пособията значително са се изменили (подобрили) от наше време. Това може само да ме радва. Дано да става и така за напред!
Орхидейке, аз пък не мога да ти отворя линка - иска ми парола.
Уф, дави кажа, че днес тръшкането ни се затвърди - и у нас ни го прави този номер няколко пъти.... казвам на мъжа ми да не й обръща внимание и да игнорира, дано да й мине тази мода  Praynig Тази вечер насред паркинга на мола пълен с хора и коли като се тръшна  #Crazy -  аз я вдигам, че минават коли - тя се виси в ръцете ми и ляга  Shocked голяма борба падна, овъргаля се в масло от колите ... лошото е, че в един момент и тя не знае за какво се тръшка и почва да си измисля още и различни причини, направо става нетърпимо ... малее, наближаваме 'лошите две'  Close

# 208
  • Варна
sea woman, каке, ама много сладък първолака! И на всички ли деца са им подарили еднакви папки пълни с учебници? Виждам състоянието на кл. стая и пособията значително са се изменили (подобрили) от наше време. Това може само да ме радва. Дано да става и така за напред!

Тъй, тъй, Убавец като майка си... Благодаря. Whistling папките - да, бях пълни с част от учебниците. Децата им се радваха. Всъщнос събирахме 50 лв-за помагала, ремонтни дейности и каса на класа, та от този фонд са купени папките. Няма вече черна дъска. Има бели дъски. А аранжировката на стаята зависи предимно от въображението и желанието на учителката.

Ооо, а за лошите две, после лошите колко бяха...пет... newsm78 То все са в някакъв период тези деца.

# 209
  • София
Ооо, а за лошите две, после лошите колко бяха...пет... newsm78 То все са в някакъв период тези деца.
говори ми, говори ми!  ooooh!  Sick Wink

Общи условия

Активация на акаунт