Много се радвам за вас момичета

По този повод ето ново заглавие
ЯНУАРСИЯ ОТБОР СТАВА ТВОЕН ТОЙ

ЕТО малко снимки на Криси щтраквате на деца после4 редица и после броите пак 4 на долу второто дете с оранжевата риза
Много се радвам за вас момичета

Галита дано направиш правилният за теб избор. То на чужд гръб и 100 тояги са малко ,но знаеш с кое решение ще ни зарадваш.
Сега снаха ми казва "Боже ,живяли ли сме преди нея". Та Божа работа! Има и теория ,че децата ни избират ,а не ние тях. Ако имаш нужда от още глупости в подкрепа - насреща съм. 

Ще ти пиша по-късно пак !

""Мила , моя мамо ..."-пее Януарче,"...щъркелчето моля да ми донесе другарче""
После да не се чудиш що е блокиран телефона! 
!
, ето и по една
!Ха наздраве
!
!

Сега точно това ми трябва
Ако си пръкне още едно / или две
Боже, представям си горките баби: Пак ли беееее.....

Причина: двете й дъщери работохолички, само раждат момчетата и ги оставят на бабата да ги гледа. 
Ако ще гласуваме, гласувам за него! 

! След някоя и друга седмица да няма
eeeeeee не се ядосвай тъкмо ще ти връчим приза за "Многодетна мама -героиня"

Мъка , мъка ще да е било , щом само това успя да каже!

Ама как се разбива за миг имидж,граден с години. 
Аз малко съм се сдухала,нещо не мога да си подредя мислите,с мъжа ми се виждаме само сутрин и понякога вечер(ако го дочакам).Целия септември е отпуска и се занимава с ремонта,и той взе да издиша но пък ще стане хубаво,и най-вече по-широко. 
Къде, ако не тук ще споделим това. И аз не съм казвала още на близки, няма да бързам... И на мен мислите ми са в това как ще се опазим, Вики минава вече 13 кг и все има за нещо да я вдигам (да мием ръце по няколкопъти на ден, на повивачката за памперс, на столчето за кола ... ), пък и домашната работа ... Телма, ти поне поработи половин година, аз тепърва се връщам на работа, тъкмо се вълнувах и радвах, че малко разнообразие и ... Обаче, честно - този сценарий ми е познат - все съм си мислила, че или ще се върна на работа бременна или веднага ще забременея
... все си представям разни лоши ситуации (уж да съм подготвена) ... да не пиша да викам дявола
Ако имате някои 'хитринки' за предпазване, моля споделете 
Тази вечер насред паркинга на мола пълен с хора и коли като се тръшна
- аз я вдигам, че минават коли - тя се виси в ръцете ми и ляга
папките - да, бях пълни с част от учебниците. Децата им се радваха. Всъщнос събирахме 50 лв-за помагала, ремонтни дейности и каса на класа, та от този фонд са купени папките. Няма вече черна дъска. Има бели дъски. А аранжировката на стаята зависи предимно от въображението и желанието на учителката.
То все са в някакъв период тези деца.
То все са в някакъв период тези деца.