Ела при нас с кълбо и кука - плетаческият клуб е тука!

• 256 513
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Хей много благодаря за помоща /за плетене на 1 кука/. И аз съм на бебешка вълна. Сега плета терлички за още нероденото бебе на братовчетка ми и едни за моето човече и после се мятам да тренирам на 1 кука. Аз съм инат все някога ще успея  Laughing.
Честито на Снежи /нищо че не те познавам/ много радост да ти носи малката дама   bouquet

# 91
Снежана_Г, честита рожба! Много късмет пожелавам на нея и на всички, които радва с появаването си на "бял свят"! Joy

# 92
Снежана, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много радост да ви носи!!! Heart Eyes

# 93
  • Габрово
Snejana_G- Честита ти дъщеричка  bouquet И аз нямам търпение да се роди и мойто бебе и да ми манекенства, само ме е яд, че тук почти няма зима и няма нужда например от шапки и шалове и затова ще се огранича само с плетене на терлички, елеченца и някоя жилетка може.

dani t, жилетката е супер- ще ти пиша на лични за някой подробности Wink

firebird, благодаря ти, че се занимаваш да ми обясняваш, но ще си дам почивка с тая една кука, че като нямам тренинг и ми се схвана яко ръката само от една миниатюрна чантичка, ама така е като съм припряна и исках да я оплета наведнъж без почивка.

# 94
  • София
Здравейте плетящи мами.Не мога да не се запиша,щом вече ви открих.Плетенето ми е голяма страст още от дете,но сега ми остава все по-малко време за това.Надявам се синчето като поотрасне да мога пак да си плета на спокойствие.Мога да ви покажа моето последно творение,което е от миналата година.
http://images11.snimka.bg/001395551-big.jpgБеше ми за първи път да плета качулка и малко не се получи,но за следващата вече знам.
Показали сте страхотни красоти,ососбенно съм впечатлена от чантите с цветята.

# 95
добре дошли на новите клубарки - много хубави, свежи неща показвате.

Палечка, аз търсих да си купя калъф за куките, майка ми има купен от германия преди мнооого години. Като калъф за чертежи е, но по-малък. Обаче не откривам никъде, казват, че не се търси и не внасят. То пък голямото сложно. Да съм си направела от пвц тръба с подходящ размер, ме посъветваха. Мислех да си оплета калъф и от торбички, но засега не съм още.

# 96
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, можете ли да ми помогнете.
Искам да направя на моето чедо това
Но имам няколко проблема - първо не знам как се плете такъв тип периферия.Всички които опитвам се къдрят, а аз не искам къдрава. Искам такава Mr. Green
Втори- идеи нямам как се прави такава раничка.
Трети- не мога да плета цветя... гледах почти всичко кето сте показвали.Всички са ми много натруфени да го кажем за малко дете. Искам такова обикновено цветенце, а не мога да направя такова.

И още една помощ за тази шапка  Има ли начин да направя влакчето вплетено в шапката - т.е да не плета първо шапка а после да пришивам влакчето, защото мисля че ще стане дебело. А сина ми се е заинатил точно за тази шапка. От миналата година му е мерак!

Мерси че ем изчетохте и че ще ми помогнете  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Цитат
И още една помощ за тази шапка  Има ли начин да направя влакчето вплетено в шапката - т.е да не плета първо шапка а после да пришивам влакчето, защото мисля че ще стане дебело. А сина ми се е заинатил точно за тази шапка. От миналата година му е мерак!

Мерси че ем изчетохте и че ще ми помогнете bouquet bouquet bouquet
освен колелата мисля , че може другите части на влакчето да се оплетат заедно със шапката   bouquet

# 98
  • София
Някой показваше тази шапка и май влакчето беше вплетено.........  newsm78

За периферията на такава шапка, ще наддаваш по-малко и може не на всеки ред и няма да се къдри. Къдренето се получава от много наддаване.

Коте, дай схемата за реглан за детски пуловер, моля...  Praynig Много ми се иска да изплета нещо на моите деца, но са ми трудни извивките на ръкавите.

# 99
Здравейте,момичета!С интерес следя това,което сте показали.Плетенето ми е страст!Днес си купих прежда -време е да се приготвям за зимата.Дайте ми идея за плетка!Преждата ми е меланж,не изисква нещо специално,но не ми се ще да не е гладка плетка...Дано имате нещо за мен!

# 100
Аз плетох такава шапка с коли- http://lh5.google.com/letia6tata/RuGyOFM_3NI/AAAAAAAAAvw/xr15zRc … pg&imgmax=640

Не съм вплитала шарката. Не стана дебело.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 22:49 от Летящата крава

# 101
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз плетох такава шапка с коли- http://lh5.google.com/letia6tata/RuGyOFM_3NI/AAAAAAAAAvw/xr15zRc … pg&imgmax=640

Не съм вплитала шарката. Не стана дебело.
Не мога да я видя шапчицата...казва че е забранено.....

Относно периферията и наддаването - преди бях гледала схема нехде ан подобна капела. Пишеше да се наддава на 6 места на всеки ред, е да ама се получи нещо като цвездовидна периферия Confused

# 102
# 103
Здравейте, дами! Интересувам се от плетене и се справям криво-ляво. Иска ми се да изплета терлички за сина ми, който е на 11 мес. Всичко от бабите вече му е малко, но за да не карам по фантазия си търся някаква свястна схема или модел с указания. Намерих едно чудесно място с елктронни списания по темата, но малко ми куца руския език(а те са предимно на него) и за това моля-ако някой има време и желание да помогне-нека да сложи линк ли, или някаква изпитана схема,та да не си губя времето в опити да превеждам, а да изплета нещо докато имам 30 мин. свободни. ако пък имате модели на англ. език-става -поне ми е по-познат от руския!
Благодаря много!

# 104
Sonya_prima прегледай темите "Намерих" от 1 до 4 там има много книжки с всякакви модели.Погледни и първа страница на тази тема.
Snejana_G честито бебче!
Летящата крава ,а това първото моделче каква му е схемата?

Общи условия

Активация на акаунт