Ела при нас с кълбо и кука - плетаческият клуб е тука!

• 256 532
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Айля , искам да попитам за пончото ти  , много ми хареса , но бих искала да си оплета такова с обло деколте , а не бод . Ако може някой да ми обясни как да го постигна ще бъда благодарна.. предполагам че наддавките би трябвало да се правят по на рядко .. но дали е така .....

Незнам  Rolling Eyes
но то като се облече, не стои като бод яка  Thinking
постнала съм и няколко други модела...от там ако успееш да си харесаш друго нещо  Hug

# 181
Мими, много ми допаднаха чантите и шапката...я кажи с каква точно прежда или конци си плела...така като гледам дамската чанта - има добър вид,не е сплескана и без форма ако се плете с някакъв тънък конец например

разгледах и снимките от албума ти - много хубави шапки плетеш,стилни и оригинални...я кажи как точно се плетат

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 22:53 от tuly

# 182
а може ли някой да ми обясни това ........надолу има схема ама.... Thinking
http://www.garnstudio.com/lang/de/visoppskrift.php?d_nr=94&d_id=16
нещо не мога да разбера как става , тия бримки се измъкват и после....????

# 183
а може ли някой да ми обясни това ........надолу има схема ама.... Thinking
http://www.garnstudio.com/lang/de/visoppskrift.php?d_nr=94&d_id=16
нещо не мога да разбера как става , тия бримки се измъкват и после....????
Здравей! Според мен това е право парче, плетено по дългата част, а късите му страни са зашити така, че да оформят деколте.
 Абе аз го написах това, ама току що пробвах да сгъна хартиена лента аналогично, и ми остава един излишен ъгъл, които пък от друга страна на картинката може и просто да е подвит навътре към тялото и да не се вижда.
 Чудесни са ви бебешките неща, скоро ще се отчета и аз...

# 184

[/quote]Здравей! Според мен това е право парче, плетено по дългата част, а късите му страни са зашити така, че да оформят деколте.
 Абе аз го написах това, ама току що пробвах да сгъна хартиена лента аналогично, и ми остава един излишен ъгъл, които пък от друга страна на картинката може и просто да е подвит навътре към тялото и да не се вижда.
 Чудесни са ви бебешките неща, скоро ще се отчета и аз...
[/quote]
не не е така определено . по надолу има схема как се плете но нещо не мога да я разгадая.. плете с ев кръг

# 185

И мен това ме заинтригува. Досега също си мислех, че е правоъгълно парче зашито след усукване.

# 186
Вгледай се на втората снимка, усукано е преди да затвори кръгчето. Мисля: плете се един ред и се усуква, след това продължаваш да плетеш в кръг.
Поне на мен така ми изглежда, днес по-късно ще опитам ако ми остане време.

# 187
Да бе, наистина, според схемата се плете в кръг и се усуква-сега я видях тази схема, извинявайте!

# 188
искам да попитам за един вид плетка на две игли, която майка ми нарича "патешко краче" или нещо подобно...как се плете,някой знае ли? Прехвърлят се някак си по три бримки и после се плетяха ...ама никакъв спомен нямам как ставаше newsm78

# 189
  • Габрово
tuly, сега ще ти копирам обяснението за плетката"пачи крак" което една позната на лични ми прати наскоро, ама аз така и не пробвах да го заплета понеже сложно ми се видя Blush

"Пачо краче"

1ви ред(лицева страна)по принцип винаги взимам 1вата бримка на всеки ред без да я плета,за да стане по стегнато.След това *взимаш от ляво надясно лицево 3 бримки наведнъж,изплиташ ги,но без да ги изпускаш,правиш наметка в/у дясната кука,и още един път ги изплиташ,като този път вече ги изпускаш и се получават отново 3 бримки.Следва една лицева*.И така повтаряш това м/у  *.
  Всички опакови редове се плетат опаково.
 2ри ред,и всички останали от лицевата страна-като 1вия,само че получените мотивчета(пачи крачета)трябва да се "разместят",затова бримката,която ги разделя-лицевата,трябва да стане средна за трите,които взимаш наведнъж.

# 190
уф, че ме хвана яд, гледахте ли Сблъсък? Скучен тъп сив космат шал с ресни, нищо и никакъв, обаче плетен от Соня Васи, струва 280 долара  Sick

# 191
да,бе и аз се втрещих от цената...ама звезди,какво да се прави

аз като разглеждам сайтове в нета също се учудвам от цената ,указана там... Rolling Eyes

# 192

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 21:15 от Летящата крава

# 193
летяща, снимките не могат да се видят в голям формат.

# 194
http://picasaweb.google.com/letia6tata/MyWorks02

Има някакъв проблем с големите изображения в Пикаса, нещо не мога да схвана какъв. Уж не съм регната като извличам адреса на изображението......  Thinking

Разбрах проблема. Има значение с какъв браузер разглеждаш увеличеното изображение. Ако съм права, с Опера ще се отваря големият размер.

Това сега трябва да се отваря с ІЕ

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 12:34 от Летящата крава

Общи условия

Активация на акаунт