Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 850
  • 332
  •   1
Отговори
# 270
аз за съжаление няма да мога да дойда до Средец, че нали съм по цял ден на работа, но ако искате след срещата с Директорката може да се съберем някъде на нещо сгряващо и да обсъдим  Wink следващия уикенд например

# 271
Охх все още не съм качила всички снимки   Blush , но поне пратих паролите на viva31 и Tanya .... някой друг да не е полуцчил паролите и разгледал вече снимките  newsm78, да си признае, за да пращаме  Hug

Ами и аз искам да разгледам снимките, ама смятах по нататък да поискам паролата , а първо да се включа с каквото мога. А децата от дома в Средец имат ли нужда от дрешки? Събрала съм някой свестни дрешки от нашия батко за около 5 -6 годишно дете.

# 272
  • на правилното място, в точното време
Бройте ме за подарък за рожденниците. За празника ще пиша по-нататък,като имам повече яснота. Люси, щеше нещо да проверяваш, моля те ,виж,че го мисля  Praynig

# 273
...Като цяло планирам към края на следващата седмица, четвъртък или петък да отскоча до Средец, някъде около обяд, така ще имам възможност да поговоря повече с Директорката, някой друг желаещ да дойде ...

Люси, има вероятност да идвам към Бургас другата седмица и ако съвпадне с твоите планове за Средец, ще ти звънна за да се уговорим нещо. Peace

За подарък - можете да ме броите и мен.

# 274
 Момичета, имам нужда от зимна количка.  PraynigБебето ще се ражда ноември-към 20.

# 275
Аз съм насреща за количката. Hauk   модел от 2000 год.

# 276
krasi72, Hug БЛагодаря! Ще ти пусна адрес и тел на ЛС.Прати я с куриер,до офис- аз ще си я взема то там.В Димитровград има Спиди,Еконт и Лео експрес .По който ти е удобно.

# 277
Момичета, дали не можем да измислим нещо за изпращане на количката до Димитровград, че да не даваме излишно пари на курирески фирми?

# 278
Момичета, а да познаватете някоя мама с бебе, която има затруднения. Вчера разчистих играчките на дребната(че празниците наближават) и някои просто ми се досвидя да изхвърля.
Преди време оставих и трите си колички в детска кухня и после жените казаха, че са ги взели все нуждаещи се мами, а едната даже баба с петмесечно внуче, което носела на ръце(майката била изчезнала)  ooooh! , но не ми се вижда подходящо да оставям там играчки..

# 279
Имаме 20лв от Краси72, и в мен вече станаха 70лв с тях.

# 280
Здравейте момичета, страхотни сте с непрекъснатите идеи и желание да помагате. Бих желала да съм една от вас.
Поводът да пиша сега бе едно мнение в темата "Къде в Бургас" за организиране на Коледен базар и в Бургас.  Едно от момичетата, които се занимават с това в София е от Бургас и бе така любезна да даде някои насоки, дори обеща да провери и пише по-подробно.
Виждам, че тук има желание  за организиране на Коледен базар. Видях обсъждането по-напред в темата. Наистина идеята е страхотна. Вярвам, че нещата стават по-лесно, когато има повече информация. Ето какво писа тя:
здравейте градски Hug
писах й на лина ина лични ,но все пак...
според мен първо ако сте решили серозно да направите такъв базар трябва да решите за какво конкретно ще отидат пари4ките и за кой дом и да говорите с директорката там- нейно разрешение може да събирате парите от тяхно име за да не се налага да регистрирате фирма или фондация(за съжаление от наше име няма да стане колкото и да ми се иска на мен -и това да си е моя град-миналата година се опарихме много като делигирахме права и изпратихме пълномощно на хора от друг град,които не познавахме-ей така на добра воляте ползвах името ни а после не пожелаха да се от4етат пред нас,въпреки 4е издаваха касови ордери на наше име и счетоводно много ни опелтоха нещата- и на управителен съвет има излишна забрана да се делигират права на не4ленове-много съжелявамно не зависи от мен-въпреки че много искам да помогна)
ако има счетоводител или юрист сред вас може да се порови и да измисли вариянт как да се събират парите-мисля си примерно да се казва един вид 4е нещата не се продават а се подаряват а има кутия с пе4ат на дома и се събират средства върте-но това трябва да се обсъди с директорката
разрешение от общината ви трябва само ако е на мястокоео е собственост на същата-ако е в някой от търговските цнтрове примерно ви трябва расрешение само на собственика и мисля ще стане по-лесно
ние тази година сме в МОЛА Peace
на среща съм за всякакви въпроси и помощ Hug
поздрави на морето   bouquet

Дано да съм била в полза.
Ще следя темата за срещи, искрено желая да се запознаем и  да помогна с нещо.

# 281
lina d    bouquet и Добре дошла  Hug

/и аз смятах да направя същото, но ме изпревари/

Изчакваме Люси да се срещне с директорката и непременно ще организираме срещичка
Ще се радваме да се запознаем  Hug

# 282
Здр.момичета искам да сложа малко парички в касичката , но кого да ги дам.
Добре дошли на всички нови и от мен , май доста неща съм пропуснала , но не бях на работа , малката е болна и сме на инжекции.
Имаме ли някакво окончателно решение за Коледата в Средец. Какво ново ни предстои.
Люси, благодаря за паролата сега ще гледам снимките.

# 283
не мога да видя снимките.............грешно потребителско име, някои да помогне

# 284
viva31 май аз съм ти най близо Mr. GreenДано детенцето ти се оправи бързо baby_neutral Ще ти пиша на лични паролата/ ако някой друг не го е направил вече newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт