Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 881
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Кажи кога е удобно,те не са много нещата,мисля,че и със Сашко мога да дойда.На мъжа ми не съм сигурна дали мога да разчитам,защото се прибира късно.
ами след 18ч днес или утре вечер, нали ме знаете къде живея, ако някой не знае да казва, ще пиша на лични

# 241
  • Бургас
Ок Peace

# 242
имаме си 30ЛВ ОТ ESDIM  bouquet  bouquet  bouquet
обаче не е истина аз в каква неловка ситуация изпаднах - тя милата пратила парите по нейна приятелка и се чуваме с приятелката й да мина след 3ч да взема парите. междувременно пристига майл едно писмо, за одобрен проект на първи етап, за фирмата на същата мадама, та стана малко "дай парите и хайде честито" направо не ми се мисли, ако вземат да спечелят тия хора, как ще работя с тях, та и разходи ще одобрявам Embarassed Embarassed Embarassed

# 243
ох аз си трая за Бата, първо защото последният път казаха, че имат мн дрехи, второ, защото не отказвам на никой и само мойте роднини и познати пак са ми задръстели апартамента с дрехи. Но ще ходя в сряда в 13,30 тръгвам за там...

Ами тогава, щом като не им трябват дрехи, защо не ги занесем към домовете в с.Искра или Кошарица? Там според мен наистина може да имат нужда от дрехи след като никога не сме им помагали?!

Снимки ще кача днес! Но ми пишете на лични, за да ви пратя паролата! Някой ве4е я знаят от предния път! Не искам всеки който влиза да може да разглежда снимките, защото може да се злоупотреби с тях! А това обещах и в дома, както и предния път!

снимките сега: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182951

снимките от предния път: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148314

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 11:11 от sneji20

# 244
  • на правилното място, в точното време
Снимките са прекрасни!   bouquet Поздрави за фотографите! Благодаря за това,че можах да видя това и да стана част от него,макар и от далече. Не знам дали ще мога да скокна някой път с вас, но приемете моя поклон за вас и това,което правите за тези сладки дечица! Hug

# 245
ей Люси къде се губи?
Снежи ти нали остана до края, я кажи говорихте ли за коледното тържество и какво решихте. Ако не сте, аз мога да се обадя на директорката, но не бих желала, че нали Люси по принцип движи нещата, та не знам до къде са стигнали преговорите

# 246
  • Бургас
Аз малко поизтървах предния път,но за Коледното тържество ще участвам с подаръци /или пари/ ,зависи как ще организираме покупките.

# 247
ей Люси къде се губи?
Снежи ти нали остана до края, я кажи говорихте ли за коледното тържество и какво решихте. Ако не сте, аз мога да се обадя на директорката, но не бих желала, че нали Люси по принцип движи нещата, та не знам до къде са стигнали преговорите

Ами аз попитах какво са правили досега за децата по Коледа? И жената отговори, че дядо Коледа идвал от читалището! Т.е разбрах, че нещата ги организират от общината и те лично! Питат дечицата също кой какво иска да му донесе дядо Коледа и те лично си правели списък!Т.е разбрахме се общо взето, че имаме идеята ние да доведем дядо Коледа! Люси сигурно ще е по изчерпателна от мен! Т.е ще направят списък с имената на дечицата и желанията им кой какво иска да му донесе дядо Коледа и така ще си харесваме и действаме!

Също, че следващия път е желателно да им занесем близалки и дъвки, защото те много се радват на тях!

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 16:08 от sneji20

# 248
Ми добре де, списъка ОК  Peace обаче, ако дядо Коледа така или иначе идва от читалището, защо ние трябва да търсим дядо Коледа. Даже и тоя от читалището в Средец да иска пари, едва ли ще е 200лв, така че трябва да се проучи тоя въпрос и е твърде вероятно да се спреме на тоя дядо Коледа. Те децата и без друго програма си имат, можем да наблегнем на почерпката и подаръците.

# 249
  • По света и У нас
Минавам набързо  Mr. Green, че тези дни доста задачки  ooooh!
Тържеството мина наистина СУПЕР  Heart Eyes .... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАС  Hug .... Мнооого сме готини, дано продължаваме в същия дух  Peace ....и дечицата бяха Гооолями сладурчета, и според мен доста се зарадваха, че имаха гости  Wink ... а за тортата и подаръците да не говорим  Mr. Green
Но определено следващия път не трябва да забравяме близалки, бонбони и дъвки .... в края на тържеството все за това питаха  Grinning
За това което говорихме за Коледа ще гледам да пиша по-късно или утре ....
а за снимките, определено ще бъде утре  Blush .... имам доста  Grinning

# 250
Имаме си 20лв от Галхен

# 251
Здравейте, момичета!
Възхищавам ви се за това, което правите!  bouquet Че носите радост на децата от дома в Средец и помагате на изпаднали в беда. Бих искала и аз да се присъединя към вас и да помагам с каквото мога. Като начало как и аз да дам париза касата? Искам също и да участвам с коледен подарък. Не можах да изчета всичко, но от сега нататък ще следя темата.

# 252
здр. krasi 72, добре дошла при нас. Паричките ги съхранява lusil30, а ги харчим общо т.е след общо решение. Пиши в коя част на града живееш или работиш и някои които е наблизо ще мине да ги вземе или ти ще ги занесеш, В края на месеца lusil30 пуска списък кой с колко е участвал и за какво са изхарчени.

# 253
Живея в центъра, до ДНА. 

# 254
ох аз си трая за Бата, първо защото последният път казаха, че имат мн дрехи, второ, защото не отказвам на никой и само мойте роднини и познати пак са ми задръстели апартамента с дрехи. Но ще ходя в сряда в 13,30 тръгвам за там...

Ами тогава, щом като не им трябват дрехи, защо не ги занесем към домовете в с.Искра или Кошарица? Там според мен наистина може да имат нужда от дрехи след като никога не сме им помагали?!

Снимки ще кача днес! Но ми пишете на лични, за да ви пратя паролата! Някой ве4е я знаят от предния път! Не искам всеки който влиза да може да разглежда снимките, защото може да се злоупотреби с тях! А това обещах и в дома, както и предния път!
снимките сега: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182951

снимките от предния път: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148314

ами някой може ли да проучи въпроса, дали ще взимат стари дрехи в Искра и Кошарица, аз всъщност не знам, там домове за стари хора ли са. И после идва въпроса как ще ги транспортираме тия дрехи, че колите винаги са кът. Аз в Бата си ходя веднъж месечно и затова все там ги нося дрехите, ама утре като отида ще видя имат ли нужда още и ако не да се ориентираме другаде да ги носиме.
Живея в центъра, до ДНА. 
пиша ти на лични

Общи условия

Активация на акаунт