Гоблени-10

• 44 777
  • 513
  •   1
Отговори
# 225
Лейди, Биридончела, птичките видях за пръв път  тук и досега не съм ги срещала в пълен комплект. Винаги липсва едната част от схемата и ключа за конците. Явно вече е време, в случай, че тук никой не извади от ръкава си липсващите парченца, да пуснем едно запитване и в другия форум. Хайде, поразровете архивите, моля! Laughing
Ааа, Кетри, аз хвърлих едно око на албума ти по-рано днес и вече те бях разкрила. Определено ми харесва подбора на цветовете и рамката. Обаче как съм изпуснала, че си се похвалила с кончетата на Риолис? Е, ама много ми допаднаха!  Hands Clap
Генико,   Hands Clap !
Хипатия, или така, или бод зад игла. Името няма значение, важна е техниката!  Wink А иначе тези модели на Золотое руно хич не са за изхвърляне...

# 226
  • в зоната на здрача
И аз харесвам "Линията на живота"и отдавна и се каня ,но нямам свободни стени  Confused,а според вас в кое помещение ще стоят най-добре...
Бонбонелка ,това ми е любимото гобленче,и го изядох за две седмици,аз така много обичам ,набързо...
Лейди,дай ми имейл да ти изпратя нещо дългоочаквано... Hug

# 227
И аз харесвам "Линията на живота"и отдавна и се каня ,но нямам свободни стени  Confused,а според вас в кое помещение ще стоят най-добре...

Спалня, като нещо много лично! Или коридор, като нещо преходно...! Rolling Eyes

# 228
Кетри - четка, четкааааааа  newsm75. Много ми хареса.
Здравче и твоите коне са много следки. Вярно, че си избоде очите с тази черна панама, но резултата си заслужава.
Биридончела, кво да ти кажа. Аз съм вече на третия цвят. Шия само вечер по малко. Скоро ще показвам. Я да те питам. В схемата, която си ми изпратила ореола е показан от един цвят, а твоят ушитият /а и други така съм виждала/ са с два цвята. Кое е правилното? Аз тъй или иначе съм решила и аз с два цвята да го шия, ама приказка да става  Grinning. Хайде свършвай свекървинската мадона и почвай следващия.
Браво и на всички останали. Всичките съм ги видяла, ама не помня кой гоблен на кого беше.

# 229
Тъъъъй,тъй.Я да види дядо поп.Малииииииии,много шиете бе и все хубави работи.Аз ще ви кача сега едни миниатюрки........за почивка newsm53

Коктейлите http://sissak1.mylivepage.com/file/530/1519_0005.rar
Лалето http://sissak1.mylivepage.com/file/530/1520_0006.rar

# 230
  • Варна
Geniko, котките са страхотни! Поздравления! Аз много им се радвам, а си мисля, че с твоя талант с декупажа можеш да им сътвориш уникална рамка и сама. Направо съм убедена, че трябва да пробваш !! Иначе  Hug.

# 231
Но за Кафеджийката и двамата с мъжа ми сме сигурни, че ще й хареса, а те с него имат еднакъв вкус - изпитано е.
А тези серии наистина са страхотни, но не са за нея. Hug
[/color][/i]
пожелавам ти подаръкът да пожъне голям успех.
И успешно шиене:)
Аз лично ,ако някога имам тази серия-снимка към ,която пуснах не бих ги крила в спалнята.Simple Smile
Така или иначе не ги приемам за сексуално-приканващи ,а по-скоро за предразполагащи към философия
Може би в офиса или трапезарията бих ги закачила,за да ги гледам не в легнало положение  Mr. Green

# 232
  • Съвсем в края на света
Ех, то човек да не ви изпусне из око.
Мдаааа, ще кажа браво на всички и най-вече на Здравчето, ама конско пристрастие какво да се прави.
Ето коня в рамка, ама още не съм го закачила.
Щях да питам хиляда и един въпроса, ама за цял ден ровене, взех, че се оправих.
Всъщност, за да не звучи този пост като "запис", да взема да питам, някоя от вас би ли помогнала с превод на това
Хипатия, дай линк, към това което си пуснала и изобщо ако някъде имаш на Златно руно неща?? Simple Smile

# 233
 kita99,
поздравления за коня. На коя фирма  е дизайна?
Много ми харесва. Н е си падам по конете ,но не мога да отрека ,
че май поверието ,че да се шият коне носи щастие е вярно:)
Поне при мен проработи,въпреки ,че в момента в който закачих на
стената си гоблен   с коне си нямах понятие за него. Simple Smile
Ето
ти схемите на серията на ЗР
Имам сигурно много схеми на тази фирма ,но още не съм качила никоя от тях.
Ако ти трябва нещо конкретно кажи Simple Smile

# 234
Ама хич не ми е в програмата (която върви с космическа скорост  Mr. Green ) да шия коне, обаче вие с това повтаряне за щастието...
Кита, щерка ти има дизайнерско виждане  и светоусещане за природата  hahaha Но колкото и да е уникален, конят е станал и много оригинален!
За моделите от "Линията на живота" също бих ги закачила в трапезария или коридор. Винаги съм си представяла моята спалня с еротика по стените. Laughing Но те все още си стоят голи... Embarassed

# 235
Ехе, Пепи_р, аз и толкова не шия, нещо не ми спори и това си е! На всичкото отгоре, свеки каза че щяло мноого да й хареса ако ореола е блестящичък(разбирай ламе или мъниста), та като стигна до него ще го мъдря как да го правя.
А за готовата мадона си права, и на мен не ми допадна само от един цвят и смело добавих още един.
Ауууу, Кита, това много ми хареса, за съжаление не отбирам езика, но бих се радвала да споделиш схемите. Praynig
Манжелка, от магазина на Дрин ли са ти котките и помниш ли им цената(не можах да ги намеря в сайта)?

# 236
  • Варна
Biridonchella, котките са от магазинчето на Дрин - 28 лв, но ги няма в наличност и ще трябва да си ги поръчаш.

# 237
Biridonchella, котките са от магазинчето на Дрин - 28 лв, но ги няма в наличност и ще трябва да си ги поръчаш.
Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 238
леле Здравче много хубави тези коне ,аз не съм шила още кончета дали пък да не пробвам ?Сега и без туй нямам какво да правя  Joy   Joy
Здравче в твоя албум има щастливи коне -имаш ли му схемата да ми я пратиш ?

# 239
mila mimi благодаря!  bowuu Имам ги! Ключа е Пупетс! Ако те устройва дай мейл!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт