Гоблени-10

• 44 777
  • 513
  •   1
Отговори
# 210
duhi_puhi  и тук я има

http://photo.163.com/photos/wwx89/67704659/#p13

схемата е на предната страница

успех!
  Grinning

# 211
Надето с еврото,  Laughing а това как ще се хареса на приятелката:

Много ми допадна, но нямам ключа с конците Sad Дали някой го има случайно, а може и нарочно?!  Laughing

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 16:24 от Бонбо-Нелла

# 212
Ако знаете как ще ми върви таз кафеджийка за кухнята.... Може ли схемата, ако не е в ПМ Praynig(biridonchella@gmail.com)
 ДМЦ, а ти за кои чашки с кафе говориш(нещо съм луднала на тема кафе)?
Здравче, конете са супер.
Pepi_r, до къде я докара мадоната, аз нещо се помотквам, нали е за свеки Mr. Green, но може ти да ми подействаш стимулиращо.
Бонбо-Нелла, и на мен ми харесха хвъркатите Peace та ще чакам и аз схемите.

# 213
  • варненка от София
Ако знаете как ще ми върви таз кафеджийка за кухнята.... Може ли схемата, ако не е в ПМ Praynig(biridonchella@gmail.com)
 ДМЦ, а ти за кои чашки с кафе говориш(нещо съм луднала на тема кафе)?
Здравче, конете са супер.
Pepi_r, до къде я докара мадоната, аз нещо се помотквам, нали е за свеки Mr. Green, но може ти да ми подействаш стимулиращо.
Бонбо-Нелла, и на мен ми харесха хвъркатите Peace та ще чакам и аз схемите.

Имаш поща.

# 214
# 215
  • в зоната на здрача
Ей,ей що неща сте ушили ,що страници сте изписали.
А,здравейте сега.
Да не четкам всички по отделно,ще ви кажа на всички заедно-браво за новите творби  Laughing.
Ето и нещо от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161171&photo=20  ,а невените още не са за пред хора  Laughing
А сега ме изчеткайте и вие  Joy Joy
А на  Надето с еврото,добре дошла  Hug,и аз давам един глас за кафеджийката,аз моята с кръстат бод я уших за 5-6 дена,бързо ,лесно и красиво ,
само че с паспарту като на Бонбонелка ми харесва повече.

Дж....аз не виждам нищо....  Crossing Arms
А видях ,видях.... Heart Eyes

# 216
ketri добре завърнала се!  Hug А гоблена е станал страхотен!  Peace
А иначе и аз съм за кафеджийката!  Peace И на нея съм и хвърлила око, ама кога ли.....?  Tired

# 217
Марули4,   food010 благодаря за схемата. Вече имам какво да шия след мадоната Heart Eyes Grinning

# 218
  • София /Абсурдистан
Надето с еврото,  Laughing а това как ще се хареса на приятелката:

Много ми допадна, но нямам ключа с конците Sad Дали някой го има случайно, а може и нарочно?!  Laughing
Ей, ама това е страхотно!Има ли го някой?

# 219
  • София
Следя ви редовно и се радвам на хубавите неща,които правите.Най-сетне дочаках котките от Дименшънс  благодарение на manzelka  Hug   bouquetи ги уших.Остава да измисля и подходяща рамка.
http://images21.snimka.bg/004068084.jpg

# 220
много са ми симпатични тези котки  Simple Smile

# 221
Страхотни сте! Кафеджийката много ще й хареса. Ако може и на мен схемата и да ми кажете какви размери е. Ето адреса ми: nadiaeuro@abv.bg
Благодаря ви! Hug

# 222
  • варненка от София
Страхотни сте! Кафеджийката много ще й хареса. Ако може и на мен схемата и да ми кажете какви размери е. Ето адреса ми: nadiaeuro@abv.bg
Благодаря ви! Hug

Имаш поща.

# 223
Макар и да прозвучи глупаво но все пак ще попитам. Хипатия какво е това бекстич, този ръстомер ми е следващия по ред за едно детенце  дай малко разяснения, как се прави.
бекстича е шиене зад игла. Май така с е казва на български.
Т.е като машинно шиене един вид Simple Smile
Сега завършвам една миниатюра и въпреки ,ч е е дребна ,та се не види
има толкова бекстич ,че ми взема здравето, а и времето ,дето така или иначе го нямам Mr. Green
Ето така изглежда

nadiaeuro,
контурната бродерия е красива ,но става малко бавно-не знам дали стига един месец.
Иначе онези птичета не са лоши.
Хубаво би било да кажеш какви са интересите и хобитата на приятелката ти.
Тогава може да се намери и някоя подходяща схема .
Когато с е подаряват картини,гоблени,декоративни предмети трябва да се знае вкуса на този дето ще ги притежава.
На мен примерно една приятелка ми подари картина,която даже не знам къде съм я сложила.
Дори и да харесвам приятелката си не мога да харесвам вкусовите и и да съм длъжна да ги следвам.
Примерно на мен тази серия ми харесва.Тя е на Золотое руно.
Ама кой знае дали на някой друг му харесва:)

А ако направиш един от гоблените за подарък сега за 3 години напред няма да мислиш какво да и подаряваш на рожденния ден Mr. Green

# 224
Благодаря ви! Hug

Имаш поща.
И ти. Благодаря много!  Hug
Хипатия, вярно  е това за вкусовете. Затова доста се замислих. Но за Кафеджийката и двамата с мъжа ми сме сигурни, че ще й хареса, а те с него имат еднакъв вкус - изпитано е.
А тези серии наистина са страхотни, но не са за нея. Hug

Общи условия

Активация на акаунт