Гоблени-10

• 44 662
  • 513
  •   1
Отговори
# 435
честит празник Деспина   bouquet

# 436
Момичета, къде  се намира точно този магазин на Окръжна?  Peace

Точно на спирката на рейсовете, посока Плиска, Орлов Мост... Като излезеш от подлеза, има едно малко, тясно магазинче, виждат се копчета и гоблени. Вътре е дълго и тясно. Малко на буквата Г. Има климатик, индикирано е отвън. Вътре, поне аз, засичам продавачка-метълка - дънки, кубинки, обици, едричка, не особено словоохтолива, но все пак обяснява  Simple Smile

# 437

Точно на спирката на рейсовете, посока Плиска, Орлов Мост... Като излезеш от подлеза, има едно малко, тясно магазинче, виждат се копчета и гоблени. Вътре е дълго и тясно. Малко на буквата Г. Има климатик, индикирано е отвън. Вътре, поне аз, засичам продавачка-метълка - дънки, кубинки, обици, едричка, не особено словоохтолива, но все пак обяснява  Simple Smile
PeaceДо него има  Чейнч бюро и аптека

# 438

PeaceДо него има  Чейнч бюро и аптека

А, сетих се. Благодаря ви много!

# 439
  • София

tchara ,супер е ръстомера! Аз шия точно този,но при мен нещо цветовете не се получават така....дали можеш да ми пратиш само ключа с номерата на конците?

gesh44, ако знаеш по каква случайност видях поста ти... Аз се оплаках, че напоследък никакво време нямам за хобито и форума(макар так да ми се искаааааааа) но съм си обещала да се включа пак в Коледния базар и просто търсех някакъв линк за него, а освен това и гледах дали не сте пускали линкове с някои коледни мотивчета...та както и да е нататък ще пиша за това,сега на теб да отговоря. Значи: номерът 384, който изобщо не съществува и е за знак неоцветено квадратче( номер 12 в ключа) всъщност е 334, този който са записали за горния знак; тъмната запетая( номер 11) я уших с конеца на светлата( номер10) , а за светлата запетая ползвах едно от светлорозовите конци на Прасчо(което ти хареса, не съм запомнила кой точно е). Освен това конец с номер 781 вече няма, а го заместват с 782, но тъй като в ръстомера има два отделни знака( явно е необходимо да се различат) аз заместих 781 с по-тъмен от 782 и се получи. За съжаление нямам никакъв номер, освен това мисля, че е на пъпетс(не знам точно как се пише). Това, с което заместих 781 е по-тъмно и липсва жълтия нюанс. Дано съм била полезна Grinning Аз ще хвърлям по едно око на темата, но ако имаш въпроси на лични ще е по- добре-със сигурност ще ги видя.
Сега отивам да чета темата за Коледния базар и скоро ще ви пусна снимки какво съм сътворила( изцяло съм се възползвала от схемите на Хипатия от миналата година, за което едно огрооооомно и искрено благодаря Grinning

п.п. като гледах за линкове с нови схемички поразгледах и какво шиете-еййййй, страхотни сте, спирка нямате, евала Grinning

# 440
Ето и моята колекция ушити гоблени.Дано правилно съм разбрала как се качват за да Ви ги покажа.

# 441
аз нищо не виждам  Rolling Eyes

# 442
Момичета Хипатия ми прати линкове към нейните албуми, за да ги сложа в началото на новата тема!  Simple Smile  Виждам, че търсите коледни мотиви и затова ще ви пусна два от линковете сега!  Hug

http://picasaweb.google.fr/hipatiaaa  и   http://hipatia2.multiply.com/

Аз мисля, че ще мога да ушия няколко, но не ми се иска да се занимавам да ги правя на картички! Няма да имам време!  Confused Затова някой ако изяви желание, пишете! От мен миниатюрите, от друг украсата!  Hug

# 443
# 444
пак нищо

# 445
# 446

Получили се вече ??  Whistling

# 447
# 448
  • гр.Добрич
Младоженците са много сладки. Laughing

# 449
ако искаш да сложиш тук снимката, а не линка кликай на нея докато вече нищо не с е отваря.
Това е директният линк към снимката.
Пействаш го тук, маркираш и
кликаш на картинката горе в ляво и готово:)

чудесен Мозарт. 
Чий е дизайна?

Общи условия

Активация на акаунт