Гоблени-10

• 44 662
  • 513
  •   1
Отговори
# 420
Сега друго да питам.Видяхте ли темата на Дамаянти за Коледния базар (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.0),смятате ли да участвате в него и с какво.Аз лично имам 2 готови коледни картички.До Коледа обаче има време,така че ще изработя още.
Скъпа моя sissak. Виждам, че имаш огромното желание да помогнеш за Коледния базар. Незнам дали знаеш, но във форума има и Движение на българските майки в Горна Оряховица, които също организират Коледен базар, Великденски базар, имаше и събиране на средства за първия учебен ден. Средствата отиват за подпомагане на децата сираци. Ей сега ще се поразровя и ще ти пратя темата, в която пишат.
Мисля, че тези инициативи са много хубави и благородни. Аз също ще видя какво ще мога да изработя за да се включа в базара за коледа  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.0

# 421
Аз така шия - отбелязвам си всичко ушито.[/i][/color]

И аз, ама със светъл, жълт маркер и така си личи отдолу знакчето. То май по-добре копие да се направи, ама аз вече така започнах. Но после майка ми ще си комплектова конците и ще ползва и тя схемата.

Аз съм изпаднала в лек потрес.Защо бе ,Блонди ,ще ти говорят така.Вярно че си руса,ама..........да си имаме уважението.То да не е китайско писмо това шиене 1:1.Особено ако сама си събираш конците.Аз като реших да се пробвам 1:1,започнах със Снежанка.Два пъти сбърках в началото и после всичко си тръгна ок.Абе както и да е.Ти си избрала не по-малко красив гоблен.

Е, те не с лошо, де. Питах просто дали ще мога да ползвам схемата им, която е 1:4, а да шия 1:1 и тогава така ми обясниха. Не ми е ясно как става, аз мислех, че ползвам знаците - и вместо 4 си шия 1, просто ще останат конци и панама, преполагам, и мислех, майка ми да си ушие и тя един, но явно не става така, де да знам и аз  Thinking

# 422
Точно така ще стане,както си го мислиш  newsm10

# 423

Благодаря ти    bouquet Може би са го казали, защото са се светнали, че ще станат така два гоблена  Grinning
Ще взема брезовата гора тогава, много ми хареса  Heart Eyes Или езерото, не знам и аз, и двете ми харесват  Thinking Crazy

Ха, сега видях, че той вече не се продава, изчерпан е, значи въпросът е решен  Laughing

# 424

Благодаря ти    bouquet Може би са го казали, защото са се светнали, че ще станат така два гоблена  Grinning
Ще взема брезовата гора тогава, много ми хареса  Heart Eyes Или езерото, не знам и аз, и двете ми харесват  Thinking Crazy

Ха, сега видях, че той вече не се продава, изчерпан е, значи въпросът е решен  Laughing
наистина ще ти останат материали за още един, но смятам продавачките друго са имали предвид. тези гоблени са с доста цветове и когато са на малко пространство е доста трудно да се шие. често трябва да се сменят цветовете, има единични бодове и т.н. това е доста трудоемко и за начинаещ най-често доста трудно. ако ти самата се чувстваш уверена, опитай  Peace

# 425
  • София
Здравейте момичета  Hug
Извинявам се за нахлуването, но "идвам" с една молба и към вас  Embarassed
Погледнете темата Странно хоби! и ако имате възможност се включете  Praynig  Blush

# 426
ще ти останат материали за още един, но смятам продавачките друго са имали предвид. тези гоблени са с доста цветове и когато са на малко пространство е доста трудно да се шие. често трябва да се сменят цветовете, има единични бодове и т.н. това е доста трудоемко и за начинаещ най-често доста трудно. ако ти самата се чувстваш уверена, опитай  Peace

Аз писах на мейла на Милена Стил, те така ми казаха. Ами аз това в момента шия, също 1:1, вярно, че е досадно с тези смени, ама става хубаво, половината е готов, искам до Коледа да го свърша и да си купя нов. Голяма зарибявка са  Grinning . Значи би трябвало да се справя с гората, тя е наполовина по-малко цветове. Зимата е с 34, Гората с 18 цвята.
Разгледах пак сайта, от хубавите гоблени с хубавите конци няма нищо в наличност 1:1  Sad

# 427
значи не виждам причина да не си вземеш, това което си харесала  Peace просто не е често явление, начинаещи да се хвърлят на такива големи и трудни неща
а колко голям ти става зимния пейзаж?

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 13:23 от ДМЦ

# 428
# 429
а колко голям ти става зимния пейзаж?

30 на 24  Peace

Избрах си 5 гоблена и пратих майка ми до магазина на Окръжна болница, ако има някое от тях изостанало, да ми го вземе 1:1, ако не ще взимам 1:4 и ще го разделя, тя не ще да шием едно и също  Tired но все ще го пласирам останалото някъде  Simple Smile

# 430
ами пиши какво си взела, аз лично съм фен на шиенето 1 към 1, та ако ми хареса модела може да го разделим  Peace

# 431
ами пиши какво си взела, аз лично съм фен на шиенето 1 към 1, та ако ми хареса модела може да го разделим  Peace

Добре, ако не намери нито едно от тези ще ти кажа кои съм си харесала и което избереш ти, това ще вземем  Hug Аз ще поема 2/3-ти от цената  Peace
Но ще е по Коледа, да знаеш, тогава си идвам  Simple Smile 

# 432
няма проблем, аз съм ги наредила в шкафа чакащите  hahaha та има какво да боцкам
за базар измислих да спретна няколко калъфчета за телефон и един часовник евентуално

# 433
Момичета, къде  се намира точно този магазин на Окръжна?  Peace

# 434
  • в зоната на здрача
Аз да кажа на Despinaчестит рожден ден,много здраве,щастие и любов.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт