"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 17 937
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Вержи, това 9-12 го зарежи, давай следващия номер. Нашите дрехи 9-12 са за месец още. Струва ми се, че в номерата на всяка фирма има разлика. Решила съм само големи дрехи да купувам, писна ми да прибирам дрехите след 2-3 месеца. Ако продължавам така, ще фалираме. И дано Лорчето се размине само с това  Praynig

Betty L., много съжалявам наистина......и много се срамувам  Embarassed Но знаеш ли каква лудница беше  ooooh!  Никой не беше виждал Алекс, обикаляхме като луди да го показваме. Това дете е герой, как издържа само.....В София бяхме само за един ден, там пък се срещахме с други приятели. За 20 дни какво по-напред да направя....Звучи като оправдание, знам....много исках да ви видя, но.... Sad

И честити  ходещи малки крачета на проходилите!
Нека стъпват уверено и смело и изминат прекрасни пътеки през живота си! И "безаварийно" ходене  hahaha а на двете мами.....здрав кръст  Mr. Green

Говорех за леглото-люлка на Бертони, помня, че има и други мами, купили тази глупост. Що купих толкова плитко легло  Close Не ви ли хрумва нещо, дайте някаква идея. Горната част на решетката е точно под гърдите на Алекс, а той напук все изправен стои в леглото.  Tired

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 09:54 от shrew

# 76
Здравейте, момичета! Hug
shrew, единственото което ми хрумва е бебче само да си спи в леглото, а през останалото време на земята- ние поне сме така/въпреки че решетката не е ниска Tired/, малката буболечка не иска да стои сама и гледа да пълзи подир кака си и мен, та да и се обърне внимание, постилаш нещо топличко на пода /одеало, китеник.../ даваш играчките и ...се надяваш на малко спокойствие Laughing...само дето на нас нищо не ни представлява вече интерес, а има огромно количество играчки от Теа... ooooh!
Гласувах за внуците-основно заради малкият сладкиш Петър  Heart Eyes и за твоите съкровища Клеми! Peace
Май трябва да изчезвам, защото не могат да разделят нещо двете ми принцеси hahaha

# 77
Ами само за спане ползвам леглото, но нали докато отвори очи и се изправя. През деня е на земята, винаги нещо ново се купува, но му омръзва бързо. Предпочита да щъка из цялата къща и да рови там, където не му е работа  Simple Smile

Имате по 5 звезди и от мен. А Дани ми иде да го нахапя.....как сладко се е оплезил  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 10:40 от shrew

# 78
  • Бургас
Шру а не си ли се замисляла, че може би на леглото нищо си му няма /стандартно е/, а просто Алекс май е доста високичък  Joy

И ние по цял ден сме на земята и в паяка, само дет Пеш това хич не го удовлетворява /щото за майка му е ОК/
Вече не знам как да го забавлявам newsm78

# 79
Niki, направете му братче или сестричка Joy

# 80
Шру а аз бях луднала по това легло ,но момичето в магазина ми каза за този проблем т.е. имаше в предвид  че след годинката ще имаме проблем ,а ето че те сполетява дори по рано.Не знам какво да те посъветвам освен да го свалите на юношеското и да поръчате някакви решетки да ви направят.,но ще стане доста сложно и скъпо. newsm78 Money

Ние още не успяваме да се изправим и за сега това не го мисля макар че едва ли ще имам проблем с моето легло.
Иначе се забавляваме в проходилката и рядко долу на пода с играчки,сега искаме  само някой да ни държи да ходим Mr. Green bowuu

Laughing Laughing Laughing да -да това най ще го забавлява

# 81
  • Vaudreuil Canada
Аз пак за срещата да подосаждам  Mr. Green
В петък 14 септември в 14 часа пред Народния театър Иван Вазов. Изрично да подчертая, че всички са поканени /със или без макарони/   bouquet
Всички дребосъци са чудесни на снимките - та сега отивам да гласувам че вчера дребното хич не ме остави да свърша тази работа.
Между другото къде е този магазин на Захи?
Heart Eyes  Peace  Mr. Green  Joy

# 82
Леле Шрю,и нашето легълце е такова и само дебна щом се изправи да я взема и да я сложа в кошарката.Истина е,че го ползваме само за спане,но понякога и за люлка.Незнам що на девойката много й харесва да се хване за двата ръба и като се засили сама се люля.Голям кеф пада-а мамакато лист трепери.
Тази нощ нямахме проблеми от зъбките.Вечеря само Панадол,и от 22.30 ч. спа до 9ч.сутринта. Лошото е че много малко хапва,незнам това нормално ли е.
А и да питам:понеже от зъбките й текнаха едни сополки/по скоро водичка/ мога ли да й дам 1/2 доза вит. С?Майка ми ми казва,че така ще й подсиля организма,ама не съм чула и видяла някой да дава,та вие какво ще кажете???

Леле момичета,много сте поспаливи,никакви ви няма,засрамете се Naughtyзимнина ли приготвяте Joy

# 83
1/2 ампулка вит.Ц няма да навреди Peace; аз започнах да давам и на двете Леатон- витаминното сиропче по 5 мл. сутрин.
Лора покрай растежа на 2-та първи зъба кара само на кърма-/ не изглежда нещастна/; преполагам е нормално малко отказ от твърдата храна Thinking

# 84
  • Варна
ами това е, влизаме в болница,пак се изприщи  Sad

# 85
Virginity, съжалявам  Sad! Дано бързо се оправи детенце и да си се приберете скоро у дома! Praynig Praynig Praynig

# 86

Вержи, стискам палци бързо да се оправи Лора, а на теб кураж.  bouquet Hug Hug Hug

Nikki_Ivanova, май те взеха за мезе..... Mr. Green

# 87
  • Бургас

Направо май тъй стана  Laughing
Ама аз този вариант с братчето или сестричето отдавна го мисля, само дето нашия татко хич не е съгласен с моите намерения, поне не в близките 3-4 години, пък аз после нема да  ставам за нищо   Crossing Arms

Ей, така се надявах да се разминете Hug Praynig кураж, всичко ще е ОК, за Лорка ми е мъчно, че ще го измъчат детенце там. Ама нали е за добро.

ina_nk може да дадеш витамин С, аз съм давала на Пешката. Няма как да му навреди, само не трябва да се прекалява повече от 5 дни, а еднократно е добре.

# 88
Вержи, дано се оправи бързо Лорка!  Praynig

# 89
Направо май тъй стана  Laughing
Не съм по мезетата аз Wink, дайте ми сладичко  Joy
А сега сериозно идеята хич не лоша- малко трудничко е да ги гледаш с малка разлика, обаче наистина си играят заедно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт