на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 212
  • 274
  •   1
Отговори
Честит национален празник,скъпи мами и деца! bg  bigdance2  bouquet

# 1
Това новата темичка ли е?
Пу първа след авторката! Laughing

# 2
Пу втора!
Аз отлитам за уикенда, до понеделник от мен Mr. Green

# 3
# 4
# 5
Добро утро!
Вчера сложихме:
черпак за готвач
елка за счетоводител или някакъв такъв инженер
перфели за архитект
ключове за кола за возило-дизайнер или в моторостроенето
пари за банкер/брокер
звънче за музикант
вестник за журналист
книга за писател/преводач
топка за спортист /рисковано беше, ма айде/
ГСМ за телекомуникации и сателити
апарат за мерене на кръвно налягане за лекар....
Не се сещам още какво, но той първа гепи питката, та я и ръфна даже, след което отиде при нещата, загледа се за миг и се пресегна през някои от тях, за да си вземе ключовете за кола.
Следваше черпак.
----------------------------------
Ние сме се навързали, днес новата мама/зълвата/ имат годишнина, утре татко прави 50 г! На 27 годишнини имате май, а мама прави тогава и тя 50!  Mr. Green
------------------------------------
Цяла нощ не спим - тони падна от спалнята, след което поне 2 часа се е качвал при нас и е слизал в кошарата, качва се, слиза....полудях. Храних го с бисквити и мляко, после памперс смених за всеки случай...не помогна.
Пуснах ТВ-то и най-накрая заспа.... ooooh!
Не ме питайте, може да не е спал от 3 до 5, но сутринта в 6,30 бе станал! #Crazy
---------------------------------------
Памперси в метро взехме 4+ * 129 бр= 52 лв., т.е. 40 ст бройката.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 13:51 от Чаено момиче

# 6
  • София
Каква марка са тия памперси?

# 7
Pampers! Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170578&photo=1 Това са снимките от търкулването на погачката.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 15:17 от Чаено момиче

# 8
Чаено момиче,разгледах ви снимките,много е сладък малкия.Хубави професии си изброила чрез предметите които си сложила,но може просто детето да има мераци към хлебарството. newsm78

# 9
  • Варна
Да ви питам нещо...как ги транспортирате на дълги разстояния вашите априлчета? Моят бяс рева като магаре на стола в колата. Ходихме на разходка до Каварна. На отиване спа, ама на връщане рев и саполи...ужаст! Скоро май няма да го водим никъде!
Ходихме до Мидената ферма в Дълбока, но не дочакахме да бъдем обслужени. След 40 минути на масата, дори и сервитьор не дойде, хората си чакаха поръчките с часове. Жалко, щом не могат да обслужват, без нас! Хапваше ми се миди, ама и в БМ във Варна може
 Mr. Green
Поне малкия звер спи нощем, доживяхме..дет са вика Алилуя Mr. Green Събужда се по веднъж, за да го вземем при нас или си спи до сутринта в кошарата!
Като цяло е станал още по-бесен и по-палав, а си мислех, че не може пове4е Shocked
Аги, много хубави снимки! Значи имаме промишлен дизайнер вече!

# 10
  • София
Момичета, случвало ли ви се е вече тръшкане? Моя двер се тръшна сутринта в парка, легна на земята и рев! Ужас! Сложих го в количката и заобикалях белкем се успокои, но не би - рева половин час! Дано да е от проклетия кучешки зъб, който му излиза, че...! #Crazy #2gunfire

# 11
Здравейте Grinning
Позагубихме се, но имаме още неща по ремонта и там ни отиват всичките сили и пари Confused Иначе сме добре, на Яна дупето и шушето е още по-зачервено, започва да ме притеснява, защото не е просто червено, а е подуто и такова релефно. Ще ходим на лекар. Само се моля да не са се върнали пак онези бактерии....дано Praynig

jinjer_78, добре дошла при нас  bouquet Страхотни са ти момчетата, сладури Grinning

Вени, Яна от доста време се тръшка, рев, влачене, виси ми по краката. Като започне да се тръшка, гледам да й покажа нещо, да й привлека вниманието с нещо, за да забрави защо реве. Не винаги минава номерът. Но и тя е неспасяем случай Tired

Красе, на моменти е при нас - един път седи дълго време, гледа, говори си нещо. Дръг път се опитва да скочи при баща си отпред, кара се и...както е било при вас. Пробвай да му вземеш за из път разни изграчки, книжки, солети, това помага при Яна.

На Аги   bouquet и на енви  bouquet им честитя със закъснение годишнините. А на Тонката много Hug - голям чаровник расте!

# 12
Привет и от нас Hug
jinjer_78, добре дошла сред нас welcome Hug Страхотни са ти момчетата, това дето е в дясно на снимката много прилича на теб Wink

За транспортирането, желателно е да спи, иначе повече от час рядко се задържа без да мрънка ... Точно по тази причина, когато пътувахме до Добрич тръгнахме в 5 сутринта и в 11 бяхме там вече, без никакво спиране ... но той почти през целия път спа, може би на два пъти за по час да се е будил, единият път хапна и пак заспа, другият - си стоя кротко Simple Smile На връщане пак така пътувахме ... Днес като се връщяхме от Мальовица си стоя мирен в колата около час и после заспа ... но преди да тръгнем спа 1 час на чист въздух Simple Smile

Та да се похваля аз, че ходихме все пак на Мальовица и времето беше супер, макар и малко хладно да беше днес, заваля чак като си тръгнахме ... е не можахме да се качим до хижата, защото малчо заспа по пътя, но си направихме страхотна разходка Laughing
Ето и малко снимки от там

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 23:58 от десито

# 13
Привет и от нас Hug
jinjer_78, добре дошла сред нас welcome Hug Страхотни са ти момчетата, това дето е в дясно на снимката много прилича на теб Wink

За транспортирането, желателно е да спи, иначе повече от час рядко се задържа без да мрънка ... Точно по тази причина, когато пътувахме до Добрич тръгнахме в 5 сутринта и в 11 бяхме там вече, без никакво спиране ... но той почти през целия път спа, може би на два пъти за по час да се е будил, единият път хапна и пак заспа, другият - си стоя кротко Simple Smile На връщане пак така пътувахме ... Днес като се връщяхме от Мальовица си стоя мирен в колата около час и после заспа ... но преди да тръгнем спа 1 час на чист въздух Simple Smile

Та да се похваля аз, че ходихме все пак на Мальовица и времето беше супер, макар и малко хладно да беше днес, заваля чак като си тръгнахме ... е не можахме да се качим до хижата, защото малчо заспа по пътя, но си направихме страхотна разходка Laughing
Ето и малко снимки от там

благодаря Деси,а за Криската той наистина прилича на мен за сметка на това пък Асен ужасно прилича на баща си,и това е чудесно няма сърдити.А за твоите снимки имаш отличен 6,страхотни са направо аз убожавам да правя снимки и на последък наблягам на пейзажни там където ходим,но твоите са уникални.  bouquet

# 14
А за возенето в колата са просто неуправляеми,ние още не сме купили столчета и за това като тръгнем на някъде,което не ни се случва толкова често,заключваме вратите и докато стигнем на мен вече ми се реве,те непрекъснато стават,пипат по врати прозорци искът да отидат при баща си отпред падат стават аз постоянно се опитвам да ги държа да не се ударят направо ставам разногледа.Опитвали сме единия да му сложим задния колан да държа само единия,но вързания се спуква от рев.На дълъг път сме ги возили само веднъж на 3 месеца бяха,това беше най големия кошмар в живота ми,исках да ги заведа при моите родители в Чирпан,пътуването беше ад е меко казано за мен. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт