на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 204
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
На Аги   bouquet и на енви  bouquet им честитя със закъснение годишнините. А на Тонката много Hug - голям чаровник расте!
Нуни, храня го със специални неща, само и само да задоволи някой ден изтънчения вкус на Яна! Flutter  Mr. Green Flutter
Джинджър, купете си столчета, знам че е трудно финансово, но като ги щракнете ако щат да се съдерат, няма къде да мърдат!  Joy
Деси, определено сте много готино семейство - уважавам хората, които планинарстват и пътуват често! Снимките са много красиви, особено гъбките!  Peace

Марина /бебочева на зълвата/ вече е по-добре, само на Аб е, няма системи и сонда, вчера я гушкахме в болницата. Е, не е красива като Тони  hahaha, но ще стане супер джофра, отсега се гласим да я киприм  Joy

И сега скромна почерпка, за РД на татко ми! Става на 50 и нещо не е на кеф...

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 10:06 от Чаено момиче

# 16
  • София
Аги, честит ви празник! Смяната на цифрата отпред никога не  е приятна - ще видиш догодина!

Деси, малкия на теб ми заприличва! Снимките са върха! Гъбите са страхотни за снимка, но май са неядливи?!

Само Яна ли се тръшка, освен нас? Confused

За пътуването не съм писала - винаги тръгваме като за заспиване, но в частта, в която е буден трябва все да го занимаваме, за да не мрънка!

# 17
Привет и от нас!

Аз съм с някакъв вирус, направо съм като парцал, разсипах се да повръщам и да дрискам  #2gunfire А Алекс усеща явно и само се гушка в мен, засега е здравичък той  Praynig

Вени, Алекс започна да се тръшка преди около 2 месеца, даже Роди е свидетел на неговия инат  Close Но аз го оставям където и да съм, на цимент се е тръшкал, на плочките, където и да е, реве и не му обръщам внимание, мога да кажа с гордост, че вече почти не се сеща, не помня даже скоро да го е правил, опитвах се в началото да го залъгвам, но той разбра, че като се тръшне и му се обръща прекалено много внимание, та така решихме с тати му, но той като по-добър - ако се тръшка вкъщи го носи на някое легло да се тръшка, че да му е меко  Joy при мен не минава, оставям си го, реве си и му минава  bowuu

Деси, разкошни снимки   bouquet

за пътуването - и аз съм писала - ад е, защо ходихме да почиваме на Златните я, поне да не се нервя по пътя, там е работата, че е научил как да се измъква от столчето си  ooooh! ръцете де, и се навежда много напред и то все едно не е в столче...иска да гледа колите отзад, поне още не се е научил да ходи при шофьора и да кара с него  Laughing

Аги, да е жив и здрав баща ти и да се радва дълги години на внуци и правнуци!   bouquet

# 18
Чаено момичечестит да бъде юбилея на татко ти,на никои не му се иска да напредва с годините,но да е жив и здрав.Съгласна съм с теб за столчетата,мъжа ми още се дърпа,но нали той кара а аз полудявам отзад,дори ми става лошо като не гледам на пред.                         
Вении моите се тръшкат понякога даже доста често,аз или се карам или се опитвам да ги разсея,или не им обръщам може би искащото им се внимание.Общо взето бързо им минава,а от хората не ми пука защото вече съм свикнала да ревът по улиците. Joy

# 19
  • софия
Вени и моята, дребната се тръшка...лежи си по тротоаритееее...но я оставям...да не се учи, че ще и угаждам за всичко Wink

# 20
  • Варна
Деси, много хубави снимки   bouquet и на планина е хубаво, но за нас е далече...
Вени, и Николай се тръшка и то много. Пак е почнал да раздава шамари и хапе на поразия. Понякога си мисля, че отглеждаме чудовище Mr. Green
Сега ще ходим на детски рожден ден, какво ме чака пак...една гонитба, викане...Ще ходим всички, чудя се по принцип татковците ходят ли? Да не се цъфнем само ние с половинка newsm78

# 21
  • София
Соня още не  е почнала да се тръшка, но се съмнявам някога да го напраи, защото е чистница и не би легнала на земята да се цапа. Същата маничка като баща си е на тема чистота.  Close

Ние до морето пътувахме по същия начин като Деси- тръгнахме в 5 ч. сутринта, за да може да спи през по-голямата част от пътя. иначе също максимум 1 ч. пътува без да мрънка сериозно. Също така си вади ръцете от каишките и така пътува. Знам, че е опасно и все едно е без столче, но вече не мога да я накарам.

Аги, честит ти рожденник. А за хващането на питката на прощапулник знам, че означава, че "с каквото и да се захване, гладен няма да остане " Wink

Деси, в коя ясла ще ходи Кало, че още е в ремонт??? питам, защото и в нашата още чакат оборудването, ама не й знам номера  Embarassed

Стискайте палци утре да е по-топличко, че ще правим кръщене и сме резервирали едно заведение на открито.

# 22
Здравейте!

Аги, честит ти рожденник!   bouquet

Добре дошла на новата мама   bouquet

За тръшкането- практикува го отдавна, но аз не и обръщам внимание, реве 10 мин. и като види, че не става на нейната сама си спира.

Пътуването в кола повече от 1 час става кошмар, ако заспи добре, ако не е ужас.

Деси, много хубави снимки

Поздрави от нас  Hug

# 23
Аги, честит ви празник! Смяната на цифрата отпред никога не  е приятна - ще видиш догодина
Aaaa. аз съм млада! Догодина живи и здрави правя 29!  Mr. Green

Вчера спечелихме от томболата на Практикер ваучер за 50 лв, обадиха ми се вечерта, за да ми кажат, че сме късметлии!  Laughing Аз пуснах талона /след тършуване и заяждане на Саш, че пак се мотая и се занимавам с глупости/, казах си, че на годишнината може и да имаме късмет! Е, вчера ни е излезнал късмета, купихме си лампа за хола и аплици пак за хола, както и разми дребни неща, та пак похарчихме въпреки приспадането голяма сума... Wink

# 24
  • София
Аги, честита печалба! Извинявай, състарих те с една година! Embarassed

За тръшкането - знам, че нетрябва да се обръща внимание, но на асфалта в парка не ви се оставяше да леги - беше и студено!

# 25
Голяма си късметлийка Аги,пускай тото нищо не се знае,късмета ти може да е в серия. hahaha

# 26
Привет от мен  Hug
Благодаря ви много за милите думи за снимките Wink Аз страшно много обичам да ходя по планините. Другата ми страст е фотографията, за която все по-малко време ми остава, напоследък снимам предимно малкия и ако ходим някъде разни пейзажи.

Честит юбилей на таткото на Аги! Да е жив и здрав и още дълги години да се радвате взаимно!

Джинджър, наистина със столчета ще ви е далеч по-лесно да пътувате. За мен е немислимо пътуване без столче, защото на мен често ми се налага да пътувам сама с малкия.

Ние оставихме Кало при майка ми и се върнахме в София и на мен ми е едно странно, че го няма, но поне успях да свърша малко отдавна запланувани дейности из къщи, които с малчо няма как да станат, та ей досега съм шетала из нас и сега лягам, но поне знам че ще се наспя ...

Деси, в коя ясла ще ходи Кало, че още е в ремонт??? питам, защото и в нашата още чакат оборудването, ама не й знам номера  Embarassed

Стискайте палци утре да е по-топличко, че ще правим кръщене и сме резервирали едно заведение на открито.
Рени, в 31-ва ясла ще е Кало, намира се в Хиподрума, сравнително близо до Ритуалния дом на Красно село.
Дано времето да ви е хубаво за кръщенето Praynig

# 27
Момичета, завърнахме се от Белгийско....... само да отбележа, че за малко да ни изхвърлят от самолета заради едно час и половина ревящо зверче. Подробности като имам време. Димитрина ще пътува със самолет вече в 6-клас (каза баща й). Беше ужасно (само полета). Жената до нас накрая си запушваше ушите. И за секунди не заспа.

# 28
Момичета, завърнахме се от Белгийско....... само да отбележа, че за малко да ни изхвърлят от самолета заради едно час и половина ревящо зверче. Подробности като имам време. Димитрина ще пътува със самолет вече в 6-клас (каза баща й). Беше ужасно (само полета). Жената до нас накрая си запушваше ушите. И за секунди не заспа.
Здрасти мамче,ние с теб сме от едно и също населено място,че и децата ни са през няколко дни. Simple SmileПредставям си какъв кошмар си изживяла при пътуването. smile3511

# 29
Привет, момичета  Hug
Аз се завърнах от пътешествията ми още вчера, но не успях да смогна да влезна да ви поздравя! Първо бях на вилата на кума ми в едно село след В. Търново три дни с компания без детето  Mr. Green След това отидох на Бобошево с една приятелка и децата наборчета, там бяхме на бунгала като къщички и беше супер. Но на третия ден..............дойдоха свекър ми и свекърва ми и моята приятелка си тръгна, че и времето се развали и не става да държиме децата затворени толкова време в бунгалото  ooooh! На следващия ден се разходих до Кюстендил да се видя с братовчедките ми. На по-следващия отидохме до Рупите, на връщане минахме през Сандански и се прибрахме обратно в Бобошево. А на сутринта "Джапанките в сака и билет за София"  Mr. Green Качих си детето на колата и се прибрах, че ми беше скучно вече. Като цяло си прекарах добре, обичам да пътувам и ми беше интересно. Целия замисъл беше свекърва ми да гледа там Стенли, а аз да се излежавам на шезлонга с кафе и списание в ръката до басейна, ама времето ми изигра гадна шега  Crossing Arms
После ще кача снимки, а сега отивам да четаааа.

Общи условия

Активация на акаунт