на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 226
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Джинджър, благодаря за съвета. В интерес на истината и аз на такава съм се спряла, най-вече защото на такава мога да прикрепям и столчето първите 6 месеца, което за мен е голямо улеснение.

Танче, това което ти ми предлагаш от тези дето голямото дете стои право ли е? Гледах ги, харесах ги, много са компактни в сравнение с другите, ама на мен целта ми е Лекса да има къде да седне, така че това ми отпада като вариант ( ако въобще е това което си ми предложила де).

# 211
Да Мис4е, то4но такова имах предвид, но права си, Лекса вероятно е оЩе малка zа това....  Confused

# 212
Джинджър, страхотно семейство сте  Heart Eyes Изглежда доста весело при вас, а близнаците са големи сладурковци  Hug Много ми е интересно дали се нахващаш да ги извеждаш сама? Винаги ли ги обличаш еднакво, абе изобщо много неща са ми интересни при близнаците, но може да те питам на лични, за да не натоварвам останалите  Thinking
Деси, този пъзел много ми хареса, от къде е?
Вчера взех пантофи на Стенли от Колев и Колев, ама много му е пораснал крака бе  ooooh! 25 номер е  #Crazy
Една приятелка е взела на детето обувки на Минимен и са страхотни и са 53 лв.

# 213

Деси, този пъзел много ми хареса, от къде е?
Вчера взех пантофи на Стенли от Колев и Колев, ама много му е пораснал крака бе  ooooh! 25 номер е  #Crazy
Една приятелка е взела на детето обувки на Минимен и са страхотни и са 53 лв.

Наде, този специално дето е на картинката ми е подарък от една приятелка, а другия, който аз купувах е от един магазин близо до нас, но видях разни други такива по книжарниците ... аз даже мисля да му купя някакъв с риби примерно, виждала съм с рибки, със животните от саваната, с цветя ...
Ето и къде го има този на картинкта

А обувките на Минимен наистина са супер, последните които взехме на Калоян са от един магазин на Минимен, но някаква друга марка бяха ... сега съм се нагледала на едни маратонки от Минимен ...

# 214
Наде мерси за коментара.Да ти кажа и извеждам ги и съм ги извеждала много пъти сама.Понякога полудявам понякога си стоят в количката и си мируват,но страшно много са ми тежки вече.И моите имат големи крака особено Асен но ти ме разби с този 25 номер на Стенли.На Аси му купувам 23 на Криската 22.Почти не ги обличам еднакво не искам да се сливат те са си достатъчно различни и по външен вид и по характери.
Иначе показания пъзел и на мен много ми хареса,ще се разгледам по книжарниците и аз като имам време.Все искам да им купувам разнообразни играчки пък и цяла зима трябва с нещо да ги занимавам. Joy

# 215
  • София
МисЗ, на мен и брат ми разликата ни беше 1,5г.  и ни возеха с такава количка, на която аз стъпвах отзад, беше голям кеф.  Laughing Майка ми разказваше как, като се родил брат ми и съм отказала да се возя седнала в количката като бебето.  Party

И аз сега съм на вълна пантофи, но в нашия смотан квартал има само някви грозни, като за ясла - с тънка подметка и съвсем тънък плат, а за в къщи искам някакви пухкави. Трябва да се обикаля по магазините, но като мъж ми е работохолик, а аз не съм шоферче...  Sick

Таксата в нашата ДГ е 50лв + някаква дребна сума за консумативи. На мен тези пари ми се видя страшно нищожни, в сравнение с "дарението", което трябва да направиш, за да ти приемат детето, ако е под 2г. С една мацка ходихме да питаме директорката и тя ни даде да "се запознаем" с принтираните от тях формуляри за дарение на стойност 1000 лв.!!!  Shocked  Shocked  Shocked Щях да падна! Има ли и други ДГ, в които толкова нагло да си просят пари?

Хи,хи..., на Валката свинските опашки са най-любимите му чесалки за зъби  Mr. Green

Хайде, лека нощ! Утре ще разгледам снимките и ще дочета темата и ще се включа пак!  Heart Eyes

# 216
Моят разбойник заспа току що  Crazy Но аз се разсъних вече  ooooh!
Въпросните свински опашки се наричат кабелен бандаж, но определено вече ще са свински опашки, много ми хареса  Laughing  Hug
джинджър, шапка ти свалям - как с 2 дечица ти остава толкова време за компютъра    bouquet

# 217
Моят разбойник заспа току що  Crazy Но аз се разсъних вече  ooooh!
Въпросните свински опашки се наричат кабелен бандаж, но определено вече ще са свински опашки, много ми хареса  Laughing  Hug
джинджър, шапка ти свалям - как с 2 дечица ти остава толкова време за компютъра    bouquet

Ами знам ли сигурно сам ги дресирала добре newsm62 шегувам се,нали свекървата си е с мен по цял ден-тръшкам ги на нея smile3508 и засядам пред компютъра.
Ама да ви кажа честно голяма мания си е това тука,ми аз от както разбрах за форумите в бг мама се подлудих-не ставам от компа,ами какво да правя като ми е супер забавно с вас виновна ли съм........ Joy

# 218
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ЛОРИ НА ВЕНИ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ УЧЕНИЦИ!
МНОГО УСПЕХИ И ШЕСТИЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

Ренка, истински рекет си е това! Преди време, мисля, че БТВ бяха раздухали случай, при който директор на софийска гимназия записвал деца срещу подобно дарение. Естествено всички инстанции се изказаха, че дарението е незаконно. Директорът си подаде оставка или беше уволнен.

Тема като за 15.09.!
Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 09:20 от envia

# 219
С една мацка ходихме да питаме директорката и тя ни даде да "се запознаем" с принтираните от тях формуляри за дарение на стойност 1000 лв.!!!  Shocked  Shocked  Shocked Щях да падна! Има ли и други ДГ, в които толкова нагло да си просят пари?

Тия дарения не са ли незаконни? Освен това няма ли някакъв общ правилник за детските ясли, който да регламентира от каква възраст се ходи на ясла?

Аз няма да купувам пантофки за вкъщи, смятам да оползотворя всички онези терлици, които му бяха оплетени за раждането и които досега и един път не е обувал.

# 220
Честит празник на всички ученици, родителите и  учители!
Много успехи и да им върви по вода през новата учебна година  bouquet
И Юли от др.седмица е на ясла ако е свършил рамонта.Свито ми е сърчицето, но няма как Tired.
Всички болнички да оздравявват Hug.

# 221
  • Варна
Честит празник на учители и ученици  bouquet

Юлче, не се ли пързаля Иво с терлиците? Моя го пробвах на пролет и беше луда пързалка. В смисъл, че падаше като круша, то ако се забавлява по-бива, ама... При нас е ламинат и никой не живее отдолу...Май ще ходи с обувки направо, само си мисля, че много ще му се спарват крачетата.
Сминс, една майка питала строителите на яслата кога ще е готово и отговора бил "няма да стане до Нова Година". На мен ми причерня Shocked, дано успеят по-бързо, че лудваааам!
По едно време и аз бях навитана дарение, ама 1000лв. не давам!!!
Джинжър, те като са двама се забавляват взаимно Mr. Green, много обичада играе с братовчед си, имат 5 месеца разлика. Само с него не се бие и не му бърка в очите Mr. Green
Мисче, аз пък съм се возила в кошницата под количката Mr. Green. С брат ми имаме 2,2м разлика. Ама те едно време бяха разлини количките...
Вчера купих маратонки на НИки, 25 номер. Пипах, гледах..май са му много големи. Ама краката му пак мокри..Да не вземе да хване гъби?!

# 222
  • София

Честит Празник на Лора и всички ученици и учители!  bouquet

Честит Рожден Ден с огромно закъснение на Рина! Бъди все така очарователна - знаеш колко си ми на сърце  Hug!   bouquet

Честито Кръщене на Симонка!  Hug  bouquet Готино дете с готини родители, пък и си ги чувствам близки - какво по хубаво от това!  Hug  bouquet

Джинджър добре дошла! Страхотни момчета имаш!   bouquet

- - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -

Помните ли ни? Ще кача снимки, за да си ни припомните  Confused
Бяхме няколко дни в Сандански, където си отпочинах страхотно, насладих се на спокойствието и се заредих със сили и положителни емоции. Много беше хубаво  Heart Eyes
НО цяла седмица не мога да ви изчета, все пак успях де. Имам много да ви разправях, но едва ли ще имам толкова време.

За яслата - онзи ден, правейки опит да дремна следобеден сън звънна телефона. Обаждаше се мед. сестра на яслата, в която майка ми беше дала молба и където въобще не мислех, че ще има място за Стаско. "Казвайте ще записвате ли детето?" , а аз стоях на телефона така  Shocked Та отидох, записах, поревах на Деската по телефона, др. седмица изследвания и според зависи стачката Стаси ще тръгва на ясла  Confused Всички около мен ми се карат, че ще го давам толкова малък, а аз съвсем забравих какви ми бяха мотивите. Дори ми се струва, че все още не е готов за ясла, страхувам се ако не му хареса да не се психяса от няколко дни в градината. Уф, незнам, дано имаме поне на половина чудесния старт на Дея Дж.

# 223
Честит празник на учители и ученици  bouquet

Юлче, не се ли пързаля Иво с терлиците? Моя го пробвах на пролет и беше луда пързалка. В смисъл, че падаше като круша, то ако се забавлява по-бива, ама... При нас е ламинат и никой не живее отдолу...Май ще ходи с обувки направо, само си мисля, че много ще му се спарват крачетата.

Напролет и Иво се пързаляше по чорапи  Mr. Green Само че хлапетата вече са много стабилни и няма проблем - пробвай да видиш. Балатум, ламинат, теракот - всички повърхности са изпитани. За изпотяването в обувките - купувай чорапки от чист памук и не стягай много обувките. Другото е - малко бебешка пудра на стъпалата (това помага и за възрастни).

# 224
Помним те, Данче! Hug
Все да питам, що само четеш, а не пишеш, но се въздържах, да не прозвучи, че търся сметка някому...
Разказвай и показвай снимки!
За яслата - горе главата - я виж, как всички сме на ясленска вълна! Взаимно ще си поплакваме и подкрепяме!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт