на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 218
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!   bouquet

(то вече добър ден де  Blush ама някои се излюпваме преди час след поредното заспиване към 12 вечерта  Crazy)

Раче  Hug Иленка ти е казала - Цвети и Мецанка със сигурност, за Черито не знам  newsm78 а и тя се губи някъде, надявам се всичко с тях да е ОК  Praynig

Рамама, така е  #Cussing out #2gunfire просто ...нямам думи наистина  #2gunfire

Данич, снимките са разкошни - ама няма как да не са - хубави хора на хубаво място, съжалявам много, че е толкова далеч Сандански, толкова е хубаво там  Heart Eyes а не можем често да ходим  Rolling Eyes

Красе, само да стане яслата, кафето е в кърпа вързано  Laughing

неци, поздравления за това, че се интересуваш от педагогическо захранване, Алекс като стана на 6 мес. имаше малко информация в кърмаческия, но така и не се реших да го пробвам  Rolling Eyes той проходи на 1 г и 1 м без роходилка и без каишки и да съм го държала, бе оставен да си живее на земята - сам всичко си е постигнал  Laughing дори и седнал не съм го слагала  Peace бях на принципа - сам като е готов  Peace

# 256
Здравейте:)
Хитрец си ти, Данче. Хубаво място си си избрала за почивка. С Данитод не се ли видяхте, зачезна туй момиче от нашите редици.
Като казах зачезна, Юлче, а с Шуши какво става?
Раче, добре си ни дошла. Показвай и го Емчо, че да се разтъжим.
Реа на Рамама и тя май е кърмаче.
А по въпроса с пешеходните пътеки - вяра нямам никаква вече. Даже в К-ли, където движението е една кола на 5 минути, са ни заобикаляли с количката, вместо да спрат.

Фил, ка е Преско?

# 257
Олеее, доживяхме да чуем и от Рачето пак Mr. Green. Добре си се завърнала, липсхвахте да знаеш! Ама пък и аз да мога да карам 3 месеца на морето няма да имам нищо против.

Аз и преди съм се оплаквала тук из форумите относно шофирането в БГ и по-специално във Варна. Незнам как е по другите градове, за София чувам страхотии, но Варна я изпитах на собствен гръб и съм възмутена и от карането и паркирането. Много жалко до къде сме я докарали с нахлуването на всички тези автомобили. На времето не беше така. Верно че се развиваме и колите ще се увеличават, ама поне да спазват елементарни правила, грозно е това което правят.

# 258
Привет,

4естит първи у4ебен ден на Лора, да й върви много   bouquet

Ра4е, добре си се zавърнала  Hug   Hug  Свекърва ти наистина иzвади голяма уплаха  Laughing 

Вени, Фил, как са юнаците?

Рамама, Мис, ако Щете ми вярвате, на последния ни ден във Варна, в центъра (@Мис по Мария Луиzа малко преди голямото кръстовиЩе до Катедралата) ДВА Пъти спряха колите на пеШеходна пътека zа да ни пуснат да минем  Shocked  Коментар на мъжът ми "Ми нали БГ е ве4е в ЕС"  Laughing  Това го каzа, zаЩото му раzкаzах zа тоалетните в Морската. Един ден имах неотложима нужда  Blush и посетих тоалетните в Морската. СреЩу 40ст такса иzполzах най 4истата тоалетна, която все някога съм виждала иzвън 4астен дом  Peace  Поzдравих лелката zа 4истотата, при което тя отговори "Е, така е, нали сме ве4е в Европа"  Laughing
В тоzи ред на мисли, някой ме беШе питал zа впе4атлениета ми от БГ. Голяма промяна от април до сега няма, раzбира се, но 2 неЩа бият на о4и. 1. Ужасното обслужване. Малее, направо да тее яд 4е си хар4иШ парите, то трябва да се иzвиняваШ на продава4ките, 4е йм прекъсваШ кафето и/или цигарата  #Cussing out  Сервитьорите само блеят, а бе пълна скръб. Има и иzклю4ения, в ресторанта където праzнувахме кръЩенето останахме много доволни, но това са редки слу4аи.  2. Голямо поскъпване, най ве4е на хранителни продукти. Има немалко продукти, които са по евтини в Германия  Shocked  Хора, как върzвате двата края? Умът ми не го подбира, как се върzват българските средни zаплати и цените по суперите.....  Rolling Eyes

В4ера вzехме онаzи къЩа на ФП и пада голяма игра, много е сладка, мн добре е направена, стабилна е много. Препоръ4вам  Peace

Отивам да гледам снимки и да се срамувам в ъгъла, дето не съм 4ела наzад преди да пиШа  Embarassed

# 259
Като казах зачезна, Юлче, а с Шуши какво става?

Не зная. И аз не съм я чувала, щяха да пътуват и те до средата на септември и май не са се върнали още.

# 260
Раче, добре завърнала се!  Hug Много липсвахте с Емко!  Heart Eyes С кг и Велина е така - от РД-то само +1 кг, но доста е дръпнала на бой. Сега като ходи и без памперс - дупето съвсем прилично й изглежда. Blush

neci, имаме си и батко - априлче - Калоян на Мамчето! Peace

Данче, сладури сте! Hug

Янче, Шуши мисля, че вече е при майските мами, че я гледах на снимките им от тяхната среща през пролетта.

# 261
Докато чакам Алекс да се наспи - ето какво сътворих, но има за доопарвяне  Laughing Все пак списъчето ни да не се губи  Sunglasses копирах го от предната темичка  Peace

Заповядайте
  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223643.0

# 262
Смини,
казвай - ти ли беше в Темата!?
Laughing

# 263
коя тема?  newsm78

# 264
Embarassed

Заплес съм голям!
За в.Класа ми беше питането!?

Mr. Green

# 265
да  Blush със статийка там - с тенденция всяка седмица да пиша по един анализ  Mr. Green

# 266
Уаууу!
Всяка седмица!
Браво, Смини!!!

Peace

# 267
Хааа-ха, Смин тамън си мислех и аз да пускам тема днес щото като никой път имах заглавие и познай какво беше?" У дома или на ясла съдбата на АПРИЛчето е ясна" Mr. Green. Почти сме си прочели мислите значи Hug.

Танче, дано наистина се подобрят нещата там иначе ще ми е много кофти че трябва ежедневно да се сблъсквам с това ( евентуално в близкото бъдеще). Пък за цените иаз това се чудя. Напоследък приятелките ми всичките се оплакват от същото нещо и аз се чудя как се оправят хората. Нашите не ми говорят за такива неща, явно за да не ни наплашат и да се откажем от връщане. Но се замислям: как ли бихме се справили ние там на този стандарт newsm78. Дано се уравновесят нещата в скоро време, че иначе ще е много трудно. Относно обслужването, това сигурно ще отнеме най-много време да се изглади. Дано местата които наистина държат на това повлекат крак и зарибят всички останали с любезност и търпение.

И аз искам да взимам къща на Лекса, мислех за Коледа, ама да видим какво ще измъдря. Сега е на вълна кола на батерии, голям кеф, голяма работа не можем да я свалим.

# 268
  • София
Crossing Arms Смин що не казваш?!

Все забравям да кажа -

Енви, прекрасни снимки, като ги гледам си личи колко си спокойна и уравновесена и се опитвам да взимам пример.

Джинджър, възхищавам се на майки като теб, а момчетата ти са просто прекрасни!

Други снимки не си спомням дали гледах  Embarassed

# 269
Изтървала съм за Смин, какви анализи пишеш?

Общи условия

Активация на акаунт