Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 846
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден , Коко! Много здраве и един незабравим празник пожелавам!

# 106
  • София
Честито на ваички рожденници,който пропуснах.Много здраве и весело детство  bigdance2

Аз вчера бях на работа,чак сега отработвахме празника.Другата седмица също ще работим събота и неделя и незнам как ще издържа.Стела вчера нещо се одриска,дано бързо да мине,че в четвъртък си взех ден да я одя на профилактични изследвания кръв и урина.
Поздрави и цунки от нас Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 14:04 от galq4

# 107
Честит рожден ден на Юли и Коко  Hug с малко закъснение. Пожелавам здраве и щастие от сърце  bouquet  Party Time
Ето малко снимки от нашия рожден ден
http://dorotey.multiply.com/photos/album/10/Photo_Album_2007-09-21

и тук от ремонта 
http://dorotey.multiply.com/photos/album/11/Photo_Album_2007-10-01
Има още неща за вършене, но ще ви покажа  Wink

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 08:45 от dorka

# 108
Здравейте момичета   bouquet
Благодаря за пожеланията   Kissing Heart
и нашта дандания мина  danceтака, както до последно не се знаеше ще се празнува ли тоз РД и  къде  newsm78 така откарахме един целодневен купон   bigdance2 едни гости тръгнат...други дойдат ...та плътно до 12  Joy
Рожденика геройски издържа ..без грам сън  Peace и се набесня от душа  newsm68
А вчера беше в пълна "сатурнова дупка"  Sick само се сърди и повтаря, че не е пораснал...бил още бебе  hahaha искал още подаръци и пак торта  Mr. Green въобще ни побърка  #Shocked
После ще кача малко снимки  thumbsup

# 109
# 110
Честит Рожден Ден на КОКО на патерици!!!Да вие жив и здрав юнака  bouquet  bouquet  bouquet Да порастне голям и да прави по-малко бели Mr. Green
Снимките ви са страхотни Grinning

Ние днес сме за сефте на градина.След два часа ще ида да го взема, дано всичко да е минало ОК се надявам Praynig Rolling Eyes

# 111
МЕРСИ !!!
а това за белите  newsm78 съм се прежалила, че нема да стане  Joy ама като гледам по баткото колко е кофти да си прекалено добричък  Sick смятам, че е по-добре малкия да е такъв  калпазанин  Peace

Нашата ДГ още е в стачка  #Cussing out ужас  #Shocked преди малко ми заявиха, тази седмица да я забравим  Sick но можело в сряда все пак да звъннем  Tired Face

# 112
Ох и нашата градинка стачкуват още  Crossing Arms Емили е вла4а с мен на работа и ме побърка  Shocked
Да ви се опла4а какво преживявам  Cry Решихме за рожденния ден на Емили да и вземем папагал "Корела" В4ера отивам аз да взема пернатото , питам " Хапе ли" отговор полу4авам " Не....." Naughty
Взимам го аз доволна, детето доволно, прибираме се вкъщи а това само като му доближиш клетката и по4ва да "съска" и напада  #Crazy Казвам ви като котка е  Cry Направо незнам как ще го храня тоя звяр. Звук пък изобщо не издава, а Емили вика " Мамо айде да го върнем и да кажем на лелята, 4е не говори" newsm62
Оф ... сигурно ви се струва смешно , ама на мен главата ми пуши  smile3511 Мъж ми каза , 4е това 4удо нема да го храни, а аз как ще си пъхам ръ4и4ката , освен някв ръкавици да си взема  newsm78 Абе изобщо къде ми трябваше папагал на главата, незнам Thinking

# 113
Абе изобщо къде ми трябваше папагал на главата, незнам Thinking
Абе Тедо, нема нема па те хване поредната лудост  #Crazy ..... от куче   animal037... та на пернато  newsm57 налетя  Joy...що не й взе едни   Animal Tropical Fish та да е мир  hahaha те поне не хапят  Mr. Green

# 114
Жорко от вчера е на градина, редовна група.Минаха им стачките и ремонта и вече сме на линия.Похвалиха ми го лелята и госпожата,много е било добро детето пу пу Grinning

А бе, какво става с Танчето, 3 дена я няма та може да е отишла да ражда вече Laughing
Танчее, ако още не си родила- леко и безпроблемно, но второто е по-лесно и бързо, така,че нема да се косиш Grinning
Айдее, чакаме бебока с нетърпение вече Laughing Laughing  Laughing

# 115
.............но второто е по-лесно и бързо, .............

Да бе  Mr. Green и аз така си мислех ...преди Калоян  Joy

А на Танчето й стискам палци от сърце да мине възможно най-леко и скоро да включи в бандата още един бебок  Peace

# 116
  • София
.............но второто е по-лесно и бързо, .............

Да бе  Mr. Green и аз така си мислех ...преди Калоян  Joy

Гинекологът,при който съм на консултация обясни,че второ раждане наистина е по-леко,ако е в рамките на 3-4 години от предишното.
Колко е истина не знам...после ще коментираме.  Mr. Green

Много хубави снимки!   bouquet

# 117
Дано да е прав  Peace

И аз като раждах Калоян му викам на доктора
Що лъжете хората, че 2-рия път е по-лесно  Joy
а той ми вика
Е ти ела след още 10 години и с бебе с още 1 кило по-голямо, па ще те питам как е третото  hahaha

# 118
Здравейте, майчета!
Не знам за второто раждане дали е по-лесно, но при мен беше по-бързо, но с по-болезнени контракции. Иначе като родих и направо си станах и си ходих и можех да сядам, а след първото раждане не мога да се похваля със същото.
Супер са снимките, който сте качили. Дорка, ремонта нещо при мен не се отваря. А това с птичето направо ме разби newsm03 rotfImbo rotfImbo
Верка, хубаво че се е забавлявал рожденника, а направо го разбирам, че пак иска да е бебе и всичко да се повтори - подаръци, торти, забавления.
Танче, стискам палци всичко при теб да е минало леко и скоро нашата група се увеличи с още едно малко човече.
Ето и Юли, като рожденничка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/14261_051.JPG
Лек ден и приятни разходки на всички!

# 119
Ами незнам, на мен първото ми раждане беше 2001, а Жори е 2004, значи пъпадам в рамките на 3 г....ама определено беше по-бързо, е, то болиде, не е като без хич,ама пък със Жорко имах 3 -4 шева, а първия път ме кърпиха бая...
Всичко е строго индивидуално, имам братоведка дето децата са им с 8 години разлика и двете ги е родила лесно без един шев...така,че всичко си е и до физика и до психика...много неща.
Абе резултата е по важен и си заслужават мъките Laughing

Вярка, доктора е прав време е за трето, тамън да закръглите с едно женско  Mr. Green

Galkabg, разкошна торта и девойка, пупу   bouquet  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт