Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 859
  • 279
  •   1
Отговори
# 120

Вярка, доктора е прав време е за трето, тамън да закръглите с едно женско  Mr. Green

ааа  Sick благодаря за сега  hahaha я колко сте преди мен да ме догонвате с 2-ро  Peace а пък аз съм по голямата разлика  Joy
въпреки, че ако някой можеше да гарантира 1 женско  4470 мъж ми с пушка до стената да ме е забременил досега  preggo ама нали само мъжки  football ги пръкваме ...та засега ще се задържим на 2 броя  newsm10

# 121
леле момичета какво правите с тая стачка.....аз полудях вече  smile3511
Коко вчера цял ден беше с баща си на работа и снощи и двамата бяха  smile3515
днес пак го взе и в 11 и половина ми докара  newsm01 ...щото не можел повече  smile3513 и сега вилнее из офиса  newsm68 колежката само го преследва из мезонета  afwitch а той тича и вдига телефоните щом звъннат  hahaha   и си говори ...а отсреща затварят и звънят пак   callme ...и така докато му взема накрая слушалката  atwork
почти нищо не мога да свърша...а не мога и да си тръгна  #Cussing out ако не спре тази стачка ще се  #2gunfire

# 122
  • София
Мимис,
не знаех,че Жорко ти е второ дете!  Embarassed

# 123
  • София
Аз не съм Мимис,но тя е разказвала че първото и детенце не е оживяло.

Вярка,аз сък ОК,моита детегледачка не стачкува Mr. Green

# 124
  • София
Аз не съм Мимис,но тя е разказвала че първото и детенце не е оживяло.

Cry Cry Cry
Много тъжно!
Мимис,
съжалявам!!!

# 125
Галка оправих адреса, нещо без да искам съм го била заклю4ила  newsm78 А, ти една снимка ли си ка4ила или има още  Rolling Eyes
Сменихме пернатото , за друго  newsm57 Новия е голям сладур, изобщо не хапе, в4ера даже ми се ка4и на ръката  Crazy
Емили и те са още в ста4ка, докога незнам. Да се надяваме 4е в понеделник ще са ве4е на градина  Party

# 126
Тъжни незабравими за цял живот моменти има  Rolling Eyes, но след дъжд винаги огрява слънце нали така  Grinning ,та...Жори е моето слънце, и татко му да не забравим  Heart Eyes  Искрено се моля и надявам някой ден да имам още едно слънце като него Grinning Живи и здрави ,гледаме напред - само за добро! Hug

Уф ,на Жори днес му е 4-ти ден в градината, вчера сутринта промрънка малко, ама тази сутрин си порева..." Не искааам да ме оставяяяш..." Tired Започва да се осъзнава вече, че такава голяма ваканция беше лятото...надявам се да отмине бързо тоя рев...........иначе следобяд като го взема пък не ще да си тръгне Mr. Green Отивам в 17.30 и си стоя поне половин час още с хиляди уговорки само и само да си тръгнеме Laughing иначе ако го остава може и докато се стъмни да си стои в градината Laughing
Поне сега е хубаво времето и ги изкарват навън Grinning

Незнам как е при вас, ама аз като го взема Жорко от градина и стоиме навън почти до 20 ч след това и пак докато се оправим и вечерями, после и докато се оправим за сън, то станало 22 ч. и заспива тогава, че и в 22.30ч даже и сутрин не му се става Tired Днес ще се пробвам да го сложа по- рано да си легне, дано успея.......... ooooh!

Нашата градина си стачкува ,ама си работят, но събират подписка от родителите в подкрепа на учителите,и аз оная вечер се разписвах.
Дорка, какъв е този папагал дет сте взели, голям ли е или малък.Не пищи ли много, оставя ли ви да се наспите Grinning
Аз харесвам много рибки за гледане,ама като стане малко по-голям Жори и тогава.....харесвам също и котка...някой ден се надявам да си взема.Въпреки,че каквото и да вземеш си е ангажимент голям и е кофти ако ни се наложи да не сме си в къщи по-дълго време,няма кой да си грижи за животно....или трябва да го мъкнеш със себе си където и да отидеш Rolling Eyes

Ей, да знаете Танчето само е родила, сигурна съм вече....дано всичко да е Ок и скоро да ни пеше Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 09:53 от Мимис

# 127
Още е мъл4алив и срамежлив  Embarassed Ще видим като се отпусне още малко  Crazy Ще го снимам и ще ви го покажа  Joy

# 128
Здравейте момичета   bouquet
Мимис, май си права  newsm78 100% има бебок  Peace колко време не се е появявала в нета  Wink дано всичко е ок  Praynig
А на теб ти пожелавам като му дойде времето една русокоса/ златокоса като Жорката красавица  4470
Аз съм направо в потрес вече с таз ДГ  Sick Коко тъкмо беше спрял да реве и влизаше с въздушна целувка  Kissing Heart и сега като тръгнат някой ден  Mr. Green кой знае как ще реве  newsm45 отново  #Crazy
Тедо, много гот е станало у вас  newsm10 браво на Пацо   smile3501 дай му ремонти и на него като на мойта "откачалка" в къщи  Joy

# 129
  • Стара Загора
Здравейте,
родих на 30.09.
за 2 часа от началото на болките, малкия е звяр суче на поразия. Ники много му се радва. После пак ще пиша че се събуди.

# 130
  • София
 smile3501 smile3501 smile3501
  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
 dazzler1 dance newsm18 dazzler1 dance newsm18 dazzler1 dance newsm18

Хе-хе....Честито не бебе!!!!!!!
Много се радвам!Насълзиха ми се очите като прочетох!
Браво на мъжката мама!

Таня,
да е здрав и кротък!
Бързо възстановяване на теб и много мили моменти с вече четиричленното ти семейство!
  bouquet

# 131
 newsm59  ura
Танче, ЧЕСТИТ БЕБОК   ylinfant да е здрав, късметлия и поне докато е бебче да е кротък за после не се надай  hahaha[/color][/size]
Много се радвам за теб  Peace успя да ги нашариш   dance браво  smile3501 сега ще видиш как се гледа и мъжага  football не само кротка девойка  4470
имаме още едно септемврийче в отбора вече  Tada

# 132
Еееее, СУПЕР ! Честито да ви е , Танче! Пу-пу-пу Hug  Grinning Grinning Grinning

# 133
Честито бебе Тан4е    bouquetМного да ви радва и слушка Hug

# 134
  • София
Танче,честито бебче!Много да слушка и бързо възстановяване!

Мимис, и ние стоим до късно навън.Като се има впредвид,че излизам сутрин в 7 и се прибирам в 7 направо съм на прага на силите си.У нас всичко е нагоре с краката,аз се мъча да се разболявам..........с две думи оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт