Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 24 216
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Танче, да ти е жив и здрав малкия! Много да те радва и слуша! Бързо възстановяване и всичко най- най- Hug Hug Hug
Дори, много стилно е станало у вас. Чакаме снимки на новия домашен любимец. Като ми остане време може да кача още някоя снимка на рожденничката.
Мимс, само ти си знаеш мила какво си преживяла! Но в подобни моменти наистина трябва да се гледа напред и с оптимизъм. Аз също имам един спонтанен аборт по между двете деца с близнаци.
Лека вечер!

# 136
  • София
Dorka,видях че щорите май са ви Гершман,може ли само да ми кажеш кой модел са-римски,японски.......аз нещо не мога да си избера

# 137
Dorka, аз пък каква съм гледах само снимките от рожденния ви ден и чак днес прелистих назад ,да видя от ремонта ooooh! Много ми харесва как сте го направили, супер е, много ми харесва кухнята и диванчето Heart Eyes Свежарско е Grinning
Жори днес пак с рев отидохме на градината ooooh! Tired Сутринта нямаше проблеми станахме, облякохме се и тръгнахме и щом заговорих за градината и айдееееее зацика пак,че не искал да го оставям, искаше да влизам с него, госпожата го отведе с рев Cry Иначе ми каза, че като влезнели и се заиграели нямало проблеми цял ден ........
Уф  ooooh! следобяд ще дискутират за  заплатите на учителите, дано  да стигнат до консенсус, щото не е си работа така......и дано им омекнат малко дървените глави на управляващите, че ако ли не значи не им пука и за образованието на собствените им деца...е, за тези които ходат в обикновенно бълг. училище, може да са малко, но предполагам да има и такива...

Я дайте да си поговорим малко нещо свежарско -какво обичат да ядат децата ни, казвайте  Grinning -
Жори много обича да яде печени пилешки крилца/бутчета,печено пиле/ фаворит му е печената кожичка Laughing Mr. Green цялата е за него Joy, всеки ден може да яде такова нещо Laughing Обича и много краставици/таратор/- като направя салата само тях обира Laughing
Обича да пие айран, да яде пуканки, семки, бонбонки Бони-бон, Хрупанки, Кубети, шунка,печени чушки,печени филийки/с масло или без/, пържена цаца и пържени картофки,пиле с ориз на фурна.Май това е само.....иначе яде и други работи да, ама тези са от най-любимите.
Снощи се беше настроил за крилца, и му обещах днас да опека.Изяжда по 4-5 крилца ,огризва си ги и кокалчетата си огризва и ги носиме после на кучето Джони пред блока Laughing
По кремчета, тортички и пастички подобни не си пада изобщо, иначе понякога хапва вафлички и бисквитки.Не яде и филия с лютеница  Confused

Вие сте наред Laughing

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 09:45 от Мимис

# 138
  • София
Мимис,чак ти завидях за яденето.В тази тема аз не мога да се вкл'ча,защото Стела не е от най-яшните.без проблем яде шоколад,луканка и шунка,филе и подобни Sunglasses

# 139
ХАХАХА hahaha
добра тема  Peace
Калоян няма никакви проблеми с хапването  Hug яде всичко ...но най-обича месце  Animal Pig Animal Cow Animal Chicken   Animal Tropical Fish... всякакво  Joy салам, филе, шунка, пържола, кюфте, кремвирши .... абе месо под каквато и да е  форма  newsm10 дето вика баща му от всички заленчуци, Коко най-обича тези дето растат на кокал   Smile
иначе обича още :  cook изяжда вече почти цяла малка пица   Hands Thumbsup макдоналдс /само тостоветеMr. Green пастет /яде по 2-3 филии/  eat много обича сосове /почти всички на Дерони/  #Crazy майонеза  Rolling Eyes като си затопка, направо да ти се дояде чак  newsm22 хапва с кеф и гъби /в каквото и ядене да са/  yes кашкавал /на листчета или настърган като загребе с лъжица, може цяла чиния да омете/   smile3556 и .....
...абе добре си хапва дечко, не мога да се оплача изобщо  smile3521

# 140
Радвам се, 4е ви е харесало  Party Най готина стана на Емили стаята  Peace Кухненското много не го одобрявам, но така е като бърза 4овек  Wink Да сме живи и здрави да можем да работим и да изкарваме пари4ки, след няколко годинки ще си взема друго  Wink

Емили още не са на градина, полудявам ве4е  smile3515 Докога тия ста4ки бе  Crossing Arms Емили и тя доста похапва, особено пилешки пут4ета  eat и тя като Коко е месоядна. Филий с лютеница и пастет много яде. За супи само ме врънка да и правя. Шоколади и тем подобни яде в огромни коли4ества  #Crazy Абе хапва си детето  jumpuu

# 141
Що бе, на мене ми харесва кухнята, майка ми и баща ми си взеха подобна и е екстра, абе промяна си е ,и настроението се променя към по-добро на човек и всичко, по-чистичка,по-уютно Grinning

Да бе, аз забравих да спомена,че и Жори много обича да яде и гъби.Иначе аз избягвам да купувам и да му давам кренвирши и наденици, много рядко взимам и то ги печем на парти грила иначе не ми харесва.
Оня ден взех и луканков салам, Жори много яде ,аз пък все попадах на някакви буклуци вътре жилки и костички Sick

А тия гадове отзад зад блока, незнам кои са, ма са довлекли някакъв бягер и ни разкопават точно до датската площадка #2gunfire, не знам какво ще правят,ама следобяд ще разбера...преди 2 години така искаха да строят нещо на местото на площадката ,ама събирахме подписка и се размина...... #Cussing out идиоти ! и без това вече не останаха свестни градинки къде да ходиме, а остава и тая зад блока да размажат или да тропнат до нея някой пак жилищен блок хептен да я запушат площадката от всякъде #2gunfire

# 142
  • София
Доркааааааа,кажи за щорите?

# 143
Здравейте!
И ние сме ящнички. Обича много салата от домати и краставици, маслини и моркови. Гъбите също много и харесват, обича пълнени чушки или ориз със зеленчуци. Всякакви видове мезета. От скоро, като седнем на по бирка и все иска пилешки сърца и пържени картофи. Между другото и бирка си пийва и не пропуска да прави наздраве. Обича и пиле на грил и си гризка кокалите, че се вживява, че била куче. Царевични пръчици, бонбони и шоколади са също в менюто и. Обожава сладолед, на тортите изяжда само глазурата. Често ме кара да и правя палачинки и мекици. Хапва си ги с мед или сладко. Обича и мазани филийки с топено сирене, пастет и рядко с лютеница. Хайде спирам с изреждането.
Вчера като излизахме на разходка с едно съседско момче, големи прегръдки и целувки бяха по между им. За пръв път виждам дъщеря си в такава ситуация и съжалявах, че фотоапарата не беше в мен, че бяха много сладки.
Лек ден!

# 144
Еййй, на нас се оказа, че ще разширяват детската площадка,  1swing   footballи няма да строят други неща Grinning Чак да не повярва човек, дано я направят хубаво. yes

о, тоя сладък сладолед  Laughing като се сетя Жорко какво количество е изял това лято smile3521...бях забравила за това, и още яде , сега отивам до магазина за купя за десерт довечера, че да го изненадам Laughing  newsm53

Аз днес обикалям само нагоре надолу, че ми писна в нас,а и хубаво времето.Взех,че си напазарувах, и сега пак трябва да се готви  ooooh! ,за днес е решено вече, ама и за утре трябва, че не ми се виси на печката утре....иска ми се да водя Жорко на зоопарка,ако не ни се развали времето както го дават от утре да вали и да паднат рязко температурите Tired

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 15:10 от Мимис

# 145
  • Велико Търново
Здравейте от нас с Бобо  Hug

ЧЕСТИТ БЕБОК НА ТАНЧЕТО !!!!   bouquet

Ние изкарахме вече 2 болести с почивка от 2-3 дена от периода на детскоградинската адаптация  #Cussing out
"ние" буквално , щото след  него и двата пъти се разболях и аз  Sad

Сега си докашля още от второто разболяване и се чудя дали в понеделник да го пусна пак.
Доста сериозна дилема , като имате предвид, че 2 баби пенсионерки седят и чакат да го гледат, и ми мърмирят че мъча детето на тия градини .  Ще го пробвам още веднъж и ако пак 2 дена ходи, 7 - не  - ще еисим  Twisted Evil

Дорка, честита къща !  Simple Smile Simple Smile Simple Smile КАкто казва Вяра - самата промяна си е гот, новичко , измислено , подредено - абе кеф Simple Smile

КАто гледам какво ядат вашите деца направооооо - ми моето почти нищо не яде Sad
Това зеленчуци, плодове - изобщо, месо -мноооого рядко . Напоследък прояде лютеница и пастет , ама не винаги. Абе чудо, ви казвам  Sad

# 146
Мерси, мерси радвам се 4е ви харева  bowuu
Галка забравих да ти пиша за щорите  Blush Тия са подобни на римските , но не са римски. Една приятелка ми ги донесе от Икеата в Гърция - 4 щори за 50 лв, а римските за прозореца ми ги смятаха 3 щори - 3оо лв  ooooh! Доста скъпи4ко излизат  Crossing Arms

Емили е пуснах днеска на градина, събрани са в една група 40 деца  и 4 госпожи  #Crazy Като са в ста4ка и си мислят, 4е им е позволено вси4ко  smile3515 Много се ядосах днеска, вси4ки деца се с4упваха от рев, щото не са си в групи4ките  Cry Ми 4етири сте бе , разделете ги на 2 групи поне  smile3516 Като станели 5о, имали готовност да ги разделят. Щот 40 малко ли са????????? Заради тъпите им ста4ки, ще мъ4ат децата  smile3512 Емили не плака, ама утре сигурно няма да иска да ходи  newsm78 Като видях каква лудница е  ooooh! Ох много се ядосах  smile3515

# 147
flavi, така е в началото ...явно си забравила  Sick ако каката е ходила на ДГ  newsm78 неизбежен е тоз момент...дали в ДГ или после в училище  #Crazy според мен все се стига дотам докато си мине дечко по реда на болестите  Mr. Green

Тедо, вие поне ходите на ДГ, а наште още стачкуват и даже вече и телефона не вдигат  #Cussing out докога не се знае  newsm78 Коко го разбихме от таралянкане по улици, къщи, офиси и т.н.  #Shocked Аз имам работа в момента за целия китайски народ  Joy и не мога да остана в къщи ...а и колежката през ден я няма, че тя пък е с 2 девойки близнаци на 4г. и са в стачка и те  #Silly та ако така продължава направо ще се  #2gunfire

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 17:21 от ВЯРА

# 148
  • Стара Загора
И нашата градина стачкува още. На мен не ми се иска да я пускам Ники, майка ми е в отпуска един месец и да си стои в къщи, да не ми носи вируси. За вирусите, най ме е страх за бебето, шарки др. ако беше само Ники за нея  е по- добре да е сред децата. Днес е дъждовно  и не е излизала на разходка и стана невъзможна за търпене следобяда, добре че бебето поне спи днес, че иначе съвсем щяхме да луднем всички.

# 149
  • София
Привет,момичета!
Ние бяхме в София в петък,събота и неделя. Като гледам колко работа имам направо ми става лошо. Но поне е сладка работа - подреждане на сервизи,чаши,вази и такива. Grinning
В четвъртък пак хващаме пътя към София и продължавам с подреждането.
Като стана готова ще ви пусна снимки да видите дома ми.

Дорка,
на мен също много ми харесаха снимките ти!  Hug

Таня,
как е малкия? Как го кръсти?

Общи условия

Активация на акаунт