Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 844
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Ice Baby, ние днес също ще ходим да избираме тортите. Ние ще празнуваме на деня с деца, а на другия ден с бабите. Подарък и аз не съм взела, но аз май все в последния момент решавам всичко.
Танче, кураж миличка! Малко остава, а това с учителката наистина е много кофти! Разбирам те, напълно. Аз като бях с корема и бъдещата кака на никой не му правеше впечетление състоянието ми.
Лек ден и приятни разходки от мен!

# 91
Здравейте от мен Wink
Първо казвам Честит Рожден ден на миналите рожденници, тъй като цяла седмица нямахме интернет.Да са живи и здрави!

Ние също още не сме на градин, първо правят ремонт и заради това били на сборни групи ,сега има пък стачка и незнам от кого в действителност ще тръгне Жорко на нормална градина Rolling Eyes
Това е от нас ,новости няма, чао за сега Grinning

# 92
ей пак никакви ви няма бре девойки   #Shocked
да не сте в стачка и вие  Joy
нашата ДГ продължава да не работи  Sick а баткото ни го разхождат сутрин само за 1-ви час  #Crazy та не може и да се наспи човека  #Cussing out абе луда работа  Rolling Eyes
2 дни Коко го гледа чичо му  Peace утре е ред на баба му  Mr. Green
ще видим докога ще се справим така  newsm78

Аз съм в голяма чуденка за РД ден на малкия змей  Thinking честно досега толкоз неподготвена за празник на децата не съм била  cry направо срамота  #2gunfire
изобщо незнам къде и как ще празнуваме .... събирам всякакви идеи  thumbsup който иска бързо да помага...че време не остава  Wink

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на моята малка приятелка ЕМИЛИ  hbdtu
да е винаги такова слънчице, здрава, умна, хубава и с късмет  bdbaloni
Тедо, нацелувай я от мен  lovekiss ама силно  Kissing Heart и от Коко и Криси също   love001

# 94
  • Стара Загора
Честит рожден ден, Емили! newsm59
Весел празник!

# 95
  • София
Много прегръдки за Холи!!!!!
Още толкова балони за Емили!!!!!
 newsm59 nbirthday newsm59

Да са здрави,весели и добрички!

Мамите да са щастливи и обичани!

малко на патерица за Холи,но нали отсъствах! Джу,прегръщам те силно!

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 19:19 от Gwen

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ЕМИЛИ !

# 97
Честит рожден ден на Емили и от нас! Да е жива, здрава и да радва много мама и тати!  bouquet  bigdance2 newsm59

# 98
  • Карлово
Здравейте!
Фотошопската агитка за пореден път си организира конкурс, но този път има нужда от вашата помощ. За една от категориите са ни нужни снимки на деца от 2 до 10 години, за предпочитане в цял ръст. Нека който желае да изпрати снимка го направи на мейл christozovi@gmail.com или ги качи сам в този албум http://konkurs1.multiply.com/photos/album/48 (юзър нейм: konkurs1, парола: konkurs). Снимките да бъдат с добро качество и висока резолюция. Не е необходимо а е само едно дете на снимката. Моля, напишете непременно точния си ник във форума, за да може след приключване на конкурса да ви изпратим колажа с вашето дете. Тук може да видите работите ни от предишния конкурс с бебета: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/43. А сега ще правим колажи с по-големи деца в този стил http://fishki.net/comment.php?id=17309. За въпроси се обръщайте към мен или пишете в темата за конкурса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226254.0
Благодаря ви предварително за съдействието!

# 99
  • София
Честит роджен ден на Емили!Много здраве и мнооооого подаръци happy bd

# 100
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Юли, на Galkabg!   bouquet
Да расте здрава, красива и послушна!

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЮЛИ  nbirthday да расте здрава, весела и много обичана  newsm67

# 102
Мерси за поздравите!  bouquet
Изкарахме си чудесно. Имаше много настроение, балони, конфети, детски смях и викове. Кулминацията беше с тортата и детското шампанско! Много се радвахме и на многото подаръци. Утре купона продължава с бабите, че и те много се радват на внуците си.
Лека вечер!

# 103
Честит Рожден Ден на Юли и от нас !   Grinning

Малко на патерици,но отново нямахме нет Rolling Eyes

# 104
  • София
Честит Рожден Ден на пантата в отбора - Коко!!!
Вяра,
да е здрав и все така чаровен!
Пожелавам ви хубав и щастлив ден!

newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59

Честит Рожден Ден и на Иван на Вергилия!

nbirthday Tada nbirthday

Ето малко снимки от Тановия рожден ден и екскурзията.

Общи условия

Активация на акаунт