Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 819
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Привет сладурчета! Hug

Вярка,страхотни снимки!Много са ти сладки мъжете...и тримата! Wink

Гвен,и аз ти завидях! SunglassesКак ми се иска една малка екскурзийка до Куба..оох!Дано ме огрее един ден! Party

На Холи градинката и понесе много добре.Не плаче,а отива с мерак.Само дето още първия ден и текна носа,Ерик и той се оклюма и сега се лекуваме с витамини,чайове и масажи. Tired
Много е смешна Холи,по цял ден говори на учителката в градината на български,а като се прибере ми вкарва английски думички.Днес цял ден й повтаряла "стинки дупе" hahaha и аз се чудя какво да й казвам,като ме пита какво значи! Joy

РДен решихме да го отпразнуваме в къщи скромно с приятели,защото за парк не става....днес даже вална малко сняг! #Crazy

Та това е около нас.Цунки на всички и до скоро мили дружки!  bouquet

# 76
  • София

Гвен,и аз ти завидях! SunglassesКак ми се иска една малка екскурзийка до Куба..оох!Дано ме огрее един ден! Party

Пожелавам ти от сърце да те огрее!  Hug

Целувки на Холи. Аз помислих,че стинки е стотинки и значи стотинки в дупето.... Joy Joy Joy И веднага се сетих за една приятелка,която имитираше едно момче как ходи,все едно,че е стиснал 5 стотинки с дупето. newsm62
Днес ми е много щурав ден и сигурно затова я направих тази асоциация.  hahaha

# 77
  • Стара Загора
Галя, честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана жена!

# 78
  • София
Още една честитка за рожденничката!
Здрава и усмихната!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 79
Честит празник на порасналото момиченце!
 Много весели приключения, безгрижни дни и усмивки! ДжуЛ, да ти е жива и здрава!

Весел празник на цялото семейство и чакам почерпка с тортичка  party023

За ТЕб

# 80
  • София
Честит рожден ден на Холи!Много здраве и усмивки!Весел празник на цялото семейство!

Момичета,благодаря за пожеланията  bouquet

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ХОЛИ  newsm59, много целувки от мен и момчетата, расти здрава  thumbsup, все така сладка  4470 и палава  newsm68
Джу, честит празник  Flowers Bouquet, да ми нацелуваш снахата  lovekiss.... ама яката  Two Hearts

# 82
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден, Холи! Весело и безгрижно детство!

# 83
Честит рожден ден, Холи!
Желая ти незабравимо детство, палави игри и хиляди усмивки!
 newsm59                          bigdance2                         Tada

# 84
Честит рожден ден на патерици на Холи!
Честит рожден ден на патерици и на малката Нилол!  newsm59  Gift  bigdance2 Tada  Party TimeНека радва мама и тате и бъде една грижовна кака! Надявам се Танче да си била вчера до рожденничката и ще очакваме скоро да се похвалиш с едно прекрасно бебче!

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 на малката Никол  nbirthday, да е много здрава, усмихната, щастлива и най-добрата кака на едно сладко бебче   newsm68
сори за лекото закъснение, ама в къщи още съм без нет  #Crazy
Танче, верно ти как си ...още ли пъшкаш с тумбака  preggo или вече   stork-boy .... newsm78 ...ако си в ефир казвай какво става, не ни дръж тук в недоумение  Thinking всички чакаме страхотни новини от теб   newsm10 и ти стискаме палци  Smile

# 86
  • Стара Загора
Благодаря за пожеланията Simple Smile
Още съм с бебето, на 21 вечерта се шашнах, че ми падна тапата и бях супер изнервена, но беше фалшива тревога.
Вече съм спокойна и го чакам да тръгне ама то не ще Simple Smile.
Днес Ники отказа да влезе в градината стоя на стълбите, госпожата беше заета да се подмазва на една майка и хич не ми обърна внимание, аз с корема не можах да  я вкарам малката вътре и си тръгнах с нея. До сега бяхме на разходка, поне се измори дано спи доста следобеда, че и аз да дремна с нея.
Хубав ден на всички

# 87
ей Танче, каква е тая смотана госпожа  Sick на нея работата й сутрин да обръща внимание на децата ...не на родителите... #Crazy така само допълнително изнервят и разплакват дечицата  newsm45 ама и много родители са за  #2gunfire като искаш да си приказваш и да си "комуникираш" ...тая работа се прави като си прибираш детето  #Cussing out а не сутрин да тормозиш всички хлапета  #Crazy
аз не им мълча на такива  bash тургам ги веднага "на място"  Joy и учителката и майката  Rage
Сутрин за мен трябва да се разменят само поздрав и основни неща и информация за състоянието на детето или някакъв проблем  Peace а не да си говорим празни приказки и да губим време и нерви на околните ...ама  #Shocked

# 88
Тан4е леко раждане ти пожелавам   Hug

Емили днес не е на градина, нали са в ста4ка, та може да продължи и до сряда  Confused Май няма да ни огрее да празнуваме в детската, а така ми се искаше  Rolling Eyes Днес ще ходя да поръ4ам тортата пък ще видим какво ще стане  Crossing Arms
 Подарък още не съм и взела, немога да го измисля newsm78
Чудя се 4аршафи или игра4ка няква. Ама нали съм си луда по 4аршафи, та май 4аршафи ще взема  Crazy
Емили много се кефи ве4е на детската, с голям кеф тръгва сутрин. Там като отидем, ве4е по4нали гимнастика, ще си с4упи краката да бърза да влиза  newsm62 Ве4е два дни се прибира с оценка Отли4ен 6 за добро поведение  Blush Изобщо голем цирк

# 89
И Коко е в стачка  Joy днес....  newsm78 гледа го чичо му след нощна смяна  Mr. Green как ще се изгледат ...кой ги знае  hahaha
Стискайте палци момичета, днес ще му пломбират на малчо 2-рото зъбче  Peace дано да не плаче много миличкия  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт