Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 635
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Малеее,цял ферман сте изписали за мен...разплакахте ме маймуни такива. Cry Heart Eyes Hug Благодаря ви от сърце!Дид,и ти ако знаеш как ми липсваш...обичам те! Hug

Първо,честит празник на Стелка(със закъснение)!Да расте здраво и весело дете и много усмивки и весели игри й пожелавам.  bouquet  Heart Eyes  bouquet

Вярка,супер си мила.Хубаво сте си изкарали с любимия! Heart Eyes

Аз нямам време да се обърна.Започнах да ходя по интервюта.В понеделник имам 2,а Холи тръгва на градина и в цялата група само тя е момиче. Crazy Даже и в по-малката група са само мъжаги. SunglassesДва пъти вече я водих пробно и оставахме по малко,но сама не е оставала.А в понеделник ще я зарежа и хуквам. Cry Няма начин-"Лайф из хард" както се казва. Crazy

Рожденния ден не си го празнувах,защото с това напрежение само ми беше до празненства,пък и на другия ден бях обещала да правя торта за РДен на мъжа на една приятелка.

Благодаря ви много за пожеланията за сладкарницата! Hug Това за сега най-ме влече и не знам каква счетоводителка ще ставам с тез ми ти торти! Whistling
Мъжа ми ме бъзика,че и за сладкар не ставам като правя една торта 3 дни.Веднага съм щяла да фалирам! Mr. Green

На Холи РДен наближава,а още не знаем къде ще го празнуваме(дано не й се размине и на нея,милата като на мен).Аз минах без празненство,но  си направихме вечеря четиримата.Бях взела чийзкейк(любим ми е) и духнахме с децата 3 свещички. Grinning
За нея мисля да направим барбекю на някой парк.Хем децата да поиграят на воля,хем ние да хапнем и пийнем на въздух ,че в къщи няма много място за игри.Ама да видим дали времето ще е с нас.Днес беше 30 градуса,ама не му пречи утре да е минус. Sick
Миналата седмица за пръв път видях такова чудо,както беше 25-6 градуса..изведнъж заваля леден дъжд и стана 4 градуса за 10 мин.Изваля се и след малко пак стана 25. Sunglasses

Айде цунки на всички и да ми стискате палци. Whistling
bora,добре дошла!  bouquet

Чаооооо! Heart Eyes

аааа,Гвенка и от мен искрени пожелания за една здрава и безкрайна чаровница! 4470

# 61
  • София
Аз вече бях споделила 4е на Стела ще и купуваме колело,само че решихме да го купим на пролет,защото зимата няма смисъл да мръзне в мазето Mr. Green.
Днес празнувахме в детския клуб.Стела много си играе с чичо доктор и стария беше много амортизиран,та получи нов по-оборудван и сега всички сме подложени на манипулации.Аз и накупих много дрехи,получи много подаръци и както винаги сме претрупани та се чудя къде да ги събирам.Ще пусна и снимки тези дни,но сега съм малко болна и гледам да почивам.

# 62
  • София
Гвен, сега виждам, че имаш нова лентичка Wink
Лека бременност и една малка госпожица или един сладък господинчо ти пожелавам Hug

...
аааа,Гвенка и от мен искрени пожелания за една здрава и безкрайна чаровница! 4470

Благодаря и на двете ви!!!

# 63
  • Велико Търново
ВЯРА, честит имен ден !!!   bouquet
Да си здрава и усмихната, да те слушат мъжете в къщи  Simple Smile

Бобо днес е за първи ден на градина, сутринта беше обзет от  голям ентусиазъм , едва успях да го преобуя , напъваше да влиза при децата и изобщо не се обърна да ме потърси.
Обаче на мен ми е свита душичката цял ден, към 4 ще отивам да го взема да видим как се е сборил с детскоградинския живот Simple Smile

# 64
  • София
Бобо днес е за първи ден на градина, сутринта беше обзет от  голям ентусиазъм , едва успях да го преобуя , напъваше да влиза при децата и изобщо не се обърна да ме потърси.
...

Ей,опасно е това дете!  Joy

Вяра,
честит имен ден и от мен!
Да си закриляна и здрава!
  bouquet

# 65
МЕРСИ !!!

То един празник, от 5-6 дни работим като луди до 8-9 вечер, че ни гонят едни срокове от малоумни министри, дето изобщо незнаят кави заповеди подписват  Sick
Добре, че и 2-те с колежката сме именнички та целия офис е в цветя   bouquet та поне малко да си проличи, че е празник  Peace

И нашия РД наближава  Rolling Eyes ама още изобщо не съм го мислила, къде ще се празнува и ще има ли изобщо тържество  #Crazy нали е събота - та и това в ДГ отпада  Sad и ако не се спретна с купона ...горкото ми дете  smile3518
Иначе и подарък не съм измислила  newsm78 имаме един резервен вариант...мъж ми донесе от Австрия една радио-кола  newsm01 обаче е страхотна и се чудя дали да не я оставя за понатам, че ще стане на "салата" за 0 време  newsm66 Обаче ако не измисля друго ще я прежаля  #Silly поне със сигурност ще й се изкефи  thumbsup

Иначе колело му взехме за 2-рия РД и цяла зима го кара из къщи  motor добре, че бабата отдолу излезе деянлива  Joy

# 66
  • Стара Загора
Вяра, честит празник   bouquet

И Ники беше за пръв ден на градина, спокойна беше преди обяд когато бяха ги извели на двора, аз  я шпионирах от магазина ни, който е отсреща, обаче е сега е супер крива. Иска да си ляга с роклята, не иска да постелем леглото , хвърля възглавницата.

# 67
Честит празник, Вяра!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Направо изтръпвам, като чета как децата ви приемат детските градини. Не мога да си представя какво ще е като пусна и моята госпожица там. Много е чувствителна. Днес я пуснах за пръв път в тези надуваемите замъци за скачане и тя не стоя и две минути. Не е научена да се блъска, а повечето деца това правеха. Лека вечер от мен!

# 68
  • Велико Търново
Вярка, да ти споделя малко идеи за подаръци от нашия рожден ден, който мина Simple Smile
ние ,след мноооого дълго чудене му подарихме детска маса за билярд, мъничка една, и той много се изкефи. Другия подарък, на който се зарадва много, беше един от тия етажи на нива с малки колички. Този беше от най-простите- на 2 нива, че другите искат 3 дни сглобяване.

# 69
Благодаря, момичета   bouquet

Мина някак и моя празник  Joy в къщи не с 3-ма ...а с 4-ма мъже  Rolling Eyes че и братлето дойде  Peace и така    smile3525

Това с колите на нивата е добра идея  newsm78 А билярд си имаме от баткото и голяма игра пада, вече почти няма сукно от забиване на щеките  Mr. Green а топчетата са из цялата къща  hahaha

Ако си мислите, че някой минава без истерии и подобни при тръгване на ясла/ДГ .... #Shocked такива версии са единици като Бобо например   Joy
Калоян като тръгна на ясла.. повече от седмица вечер се криеше под масата в кухнята като кученце   animal037 и искаше да говори само с брат си  Tired Face Баща му беше решил, че го спира, ама удържахме ...  Sick А и сега като смени яслата с ДГ доста сънува и вика на сън, даже си поревава нощем без да се буди  cry ама няма начин  Thinking макар, че подобни промени доста ги изтормозват, но свикват  thumbsup те са печени    yes
Пожелавам от сърце успех на всички сладурчета в битката с градината  newsm10

# 70
Ей забравих ето малко снимки от семейната разходка до Велинград   sun   ХОП    ... а последните 5 са от Гърция  sun

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 09:01 от ВЯРА

# 71
Вярка 4естит имен ден на патерици   newsm51
Пожелавам от сърце да си все така добричка, каквато си! Много здраве , щастие и късмет  Heart Eyes

# 72
  • София
Ей забравих ето малко снимки от семейната разходка до Велинград   sun   ХОП    ... а последните 5 са от Гърция  sun

Хеееее,ама сте си изкарали екстра,а?   Hug
Бравос!  Grinning

Аз съм много доволна,защото в петък тръгваме на една екскурзия,която чакам от няколко месеца...от Охридското езеро през Солун до Бялото моренце. Направо сама си завиждам - голямо чакане му ударих,но дочаках.  Crazy

Вчера водих Тано на зъболекар.  Confused Почисти му половината зъбче от този гаден кариес,в сряда другата половина и ще сложи пломба. И после още един кътник и готово,дано само да слуша и кротува като вчера малкото зверче.  Rolling Eyes

# 73
Гвен    Peace много гот да си изкарате  newsm44 и аз вече ти завиждам ама от сърце  Grinning  е верно си "миткалото" на групата   Mr. Green казвам го с добро  Joy
И вие ли сте по зъбари  #Crazy ужас  Sad добре, че на Калоян само тези 4-те горни предни дето се изрониха са му проблем  Rolling Eyes останалите са му ОК според докторката  Peace

# 74
  • София
Благодаря!  Hug
На Тано предните два все още ги крепим,вторите се изрониха. А горен и долен кътник са с кариес и тях оправяме сега.
Ужас,много неприятна история,но това е!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт