Първо,честит празник на Стелка(със закъснение)!Да расте здраво и весело дете и много усмивки и весели игри й пожелавам.

Вярка,супер си мила.Хубаво сте си изкарали с любимия!

Аз нямам време да се обърна.Започнах да ходя по интервюта.В понеделник имам 2,а Холи тръгва на градина и в цялата група само тя е момиче.

Рожденния ден не си го празнувах,защото с това напрежение само ми беше до празненства,пък и на другия ден бях обещала да правя торта за РДен на мъжа на една приятелка.
Благодаря ви много за пожеланията за сладкарницата!

Мъжа ми ме бъзика,че и за сладкар не ставам като правя една торта 3 дни.Веднага съм щяла да фалирам!

На Холи РДен наближава,а още не знаем къде ще го празнуваме(дано не й се размине и на нея,милата като на мен).Аз минах без празненство,но си направихме вечеря четиримата.Бях взела чийзкейк(любим ми е) и духнахме с децата 3 свещички.

За нея мисля да направим барбекю на някой парк.Хем децата да поиграят на воля,хем ние да хапнем и пийнем на въздух ,че в къщи няма много място за игри.Ама да видим дали времето ще е с нас.Днес беше 30 градуса,ама не му пречи утре да е минус.

Миналата седмица за пръв път видях такова чудо,както беше 25-6 градуса..изведнъж заваля леден дъжд и стана 4 градуса за 10 мин.Изваля се и след малко пак стана 25.

Айде цунки на всички и да ми стискате палци.

bora,добре дошла!

Чаооооо!

аааа,Гвенка и от мен искрени пожелания за една здрава и безкрайна чаровница!