Сякаш описваш Яна
...
Ви първо честито ви ходещи крачета. Абсолютно ми е познато -залепва на цицата, дръпва два - три пъти и отнася плувката, дори и не суче. При нас този момент беше стигнал върха си към юни - юли месец, когато Ивета направо спеше при нас, защото иначе ставах през 20 - 30 мин. Когато аз реших, че повече не може така и трябва да я науча да си спи в кошарата, без да търси цицата на мама, беше по време на жегите. В началото ревеше по половин час и накрая склоняваше да пийне вода от биберона и заспиваше. Това продължи само 3 - 4 дни, след което като се събудеше веднага й давах биберона с водата и тя свикна - пийва водичка - заспива. Сега пак се буди от време на време, но след като пие вода или се поразнасяме 5-10 минути си заспива. Дано да премахнете поне нощните кърмения, така и ти ще си починеш малко.
На обяд празнувахме вкъщи с двете баби, дядо й и леля й(моята сестра). Вечерта събрахме в заведение приятелите ни. Имаше много усмивки, подаръци, а Али беше толкова шашната от внимание, че беше абсолютно сериозна през целия ден - нетипично за нея. Ето малко снимки -

През деня пия много кафе, за да мога да издържам и изобщо не успявам да поспя, когато Веси спи. Изобщо, затворила съм се в един порочен кръг и няма излизане. Времето тук е много променливо. Дребката е хремава. Аз също.
А аз бях купила готови покани за РД-то на Веси. Много бяха красиви, но не уникални като вашите. 
Аз тичам след нея, че не управлява волана, а само се държи за него, а тя се смее с глас. Беше голяма атракция за разхождащите се хора наоколо. 

, всичко живо на празника ни на диети
.

А определено предпочитам ясла пред детегледачка - само като я гледам как се кефи на децата по площадките и си я представям с бандата в яслата