ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 130
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Честит първи рожден ден на Габи, Ема, Максим и Иван, да растат здрави и усмихнати дечица.

...
Сякаш описваш Яна ShockedИмаме същите моменти с храненето денем, ве4ер като теб давам ве4ерята умишлено по-късни4ко, после се къпем и се приспиваме на гърдата...Уж е яла, не е гладна, май се буди за да си су4е за кеф...ама понякога и доста си поцоква...направо ве4е на знам...Колко нощи се борихте, за да приеме биберона с води4ка? При нас това издлежда мисия невъзможна!
...

Ви първо честито ви ходещи крачета. Абсолютно ми е познато -залепва на цицата, дръпва два - три пъти и отнася плувката, дори и не суче. При нас този момент беше стигнал върха си към юни - юли месец, когато Ивета направо спеше при нас, защото иначе ставах през 20 - 30 мин. Когато аз реших, че повече не може така и трябва да я науча да си спи в кошарата, без да търси цицата на мама, беше по време на жегите. В началото ревеше по половин час и накрая склоняваше да пийне вода от биберона и заспиваше. Това продължи само 3 - 4 дни, след което като се събудеше веднага й давах биберона с водата и тя свикна - пийва водичка - заспива. Сега пак се буди от време на време, но след като пие вода или се поразнасяме 5-10 минути си заспива. Дано да премахнете поне нощните кърмения, така и ти ще си починеш малко.

# 181
  • Sofia
Честит Рожден Ден на всички сладурани и сладурковци, които сме пропуснали! Да са живи, здрави и растат безгрижно! На техните майки много усмивки и търпение!
Набързо за нас - рождения ден отпразнувахме на самата дата - 8 септември. Рожденничката се събуди за пръв път в 8.50 часа, а аз бях станала в 7.00 часа и чаках... Нямах търпение да я прегърна на първия й рожден ден, а тя си спеше ли, спеше... Напълнихме леглото й с балони, много им се радваше и пищеше... Украсата ни беше на тема Мечо Пух, както и тортата й - с тези герои е украсена и стаята й по принцип Simple Smile На обяд празнувахме вкъщи с двете баби, дядо й и леля й(моята сестра). Вечерта събрахме в заведение приятелите ни. Имаше много усмивки, подаръци, а Али беше толкова шашната от внимание, че беше абсолютно сериозна през целия ден - нетипично за нея. Ето малко снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172757
Имам да наваксвам в четенето и ще се включа по-късно по темите, които обсъждате. Бях влязла да пиша за празника и видях поста на Диляна за майка й. Стана ми толкова тъжно и мрачно, че просто не можех да пиша(познавам я и знам колко тя се страхуваше от настъпването на този ден).
Желая на всички лека и спокойна нощ Hug

# 182
СТЕС, БОН ЕСПЕРАНС И АЗ СЪМ ЗА 14Ч В ДЕТСКИЯ КЪТ ДО СТАДИОН БГ АРМИЯ!

Стели, ама как бързо проходи сладура!!! Честито и все по-напред.
Върджин, точно когато и Спаси се премести при нас заради тези многократни среднощни "подръпвания" реших, че нито той така се нахранва, нито се наспиваме и предприех първи стъпки към отбиване. Мисълта ми е, че те разбирам прекрасно.

# 183
Vesana, супер рожден ден  Hug Много са ви хубави снимките и аз много харесвам Мечо Пух, но не успях да си харесам в нашите сладкарници хубава торта с него и приятелите му  Confused Вашата е страхотна  Grinning
И ние направихме покани за РД на Светли и половината ги раздадохме, а другите които не успяхме ще ги дадем на място  Simple Smile Нека да останат за спомен на дечицата от нашето парти  Wink

# 184
Честит празник на малките сладурчета София на Зия, Ива на Vergin, Лаци на mama_meggie, Георги на радости22 и Теодора на мама Капи! Много любов, много щастие, много късмет, от всичко хубаво - по много!

Аз пак по късни доби се мотая насам. Мими още не е заспала, а Веси се събуди и 2ч. мрънка, плака... Confused Вече се чудя какво става. Определено умората си казва думата вече. Tired През деня пия много кафе, за да мога да издържам и изобщо не успявам да поспя, когато Веси спи. Изобщо, затворила съм се в един порочен кръг и няма излизане. Времето тук е много променливо. Дребката е хремава. Аз също.
И на мен много ми харесаха поканите на DVV. Браво, миличка!  bouquet А аз бях купила готови покани за РД-то на Веси. Много бяха красиви, но не уникални като вашите. Grinning
Vesana, разгледах снимките. Голяма сладурка е Али. И как се радва на балоните... Heart Eyes
Ви, честито ходещи крачета.
steli, хайде, време е да спретнеш прощъпулник на малкия разбойник.
Щастливка, моят мъж беше лепнал някакъв вирус с повръщане и разстройство. Викам, що не ме лови мен такова чудо, току виж взема, че заслабна. Ама, тц, бяга от мен като дявол от тамян. Mr. Green Радвам се, че вече оздравявате.
stes и на мен много ми харесаха вашите чорапки. Виждала съм нещо подобно, но вместо силикон, на петата е пришито нещо като изкуствена кожа. Много са красиви.
irinii, като пишеш, че Спаси е ставал само два пъти през нощта, на мен ми звучи все едно, че е спал цяла нощ. Simple Smile Ако Веси се събуди 4-5 пъти, съм направо доволна. Mr. Green
Днес моята малка кипра се вози на едно моторче. На центъра един човек е сложил 4-5 колички и 2 батута. За занимавка на децата, срещу заплащане (това се подразбира де). На шега той ме накара да кача Веси на най-малкото моторче. Сложи и крачето точно върху копчето, което задвижва мотора. И като тръгна това ми ти чудо... ooooh! Аз тичам след нея, че не управлява волана, а само се държи за него, а тя се смее с глас. Беше голяма атракция за разхождащите се хора наоколо. Laughing
Лека нощ и целувки! Heart Eyes Hug

# 185
Ехооо, мамии,

Честит рожден ден на Лаци,София,Ива,Георги и Теодора! Много щастливи детски лица и още толкова щастливи да са техните мами в днешния ден!

Ето ни и нас в хубавата тема пак! Сега е 2 през ноща... и аз току що завършвам работата си по един нов проект, който ми изсмуква силичките. Като прибавим и това че едногодишния човек напоследък спи по 1 час само през деня и  ooooh! направо полудявам.
Иначе накратко за рожденния ни ден- беше много сладко и весело парти. Дойдоха повече големи приятели, отколкото малки, но нашия детски отбор - всички са по малки и е нормално - догодина ще са пораснали юнаците за истински игри. Ето малко снимки и от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172859 Получихме много-много подаръци, вече мисля че ще отваряме магазин на "Чико" Simple Smile и забогатя  Алекс с този рожден ден, защото получи...банкова сметка от бабите и дядовците си Simple Smile Simple Smile
Накерая партито завърши в къщи със любовни танци с леля ми..
steli-ssd , голям маратонец имаш ти Simple Smile Я! Вече си по-свободна май....
Денис мерси за идеята за пантофките, че всичките са ни малки и може да се възползваме и ние от сайта.
За срещата утре- късно разбирам, инъче с удоволствие ми се идваше да се разтоварим в сладки приказки сред мами на нашето дердже, ама си планирах плътно програмата.
Весана  много сладки мечета сте и вие Simple Smile и нашата украса беше на същата тема , само дето на мечката му донесоха костюм на лъвче по грешка и то почти не търпя шапката ...та така.

В момента започвам проучване за детските кухни, затова ще съм благодарна за някаква информация за добри детски кухни в София.

поздрави от нас и до скоро

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 09:09 от teletabis2

# 186
Честит рожден ден на Лаци,София,Ива,Георги и Теодора!

Честит рожден ден и на мама Vergin!Много интересно,имат с малката на един ден рожден ден.Супер!

Днес е голям празник,честит имен ден на празнуващите днес!

# 187
    Добро утро, сладурки и сладурковци!
    Хайде първо честито на всичките ни малки виртуални приятечета, на които сме пропуснали рождените дни! Растете здрави и щастливи деца за радост на мама и тате!
    Честито и на всички ходещи крачета!
    Честито и на всички малки християнчета!
   Честит 1-ви рожден ден днес  на София на Зия, Лаци на mama_meggie, Георги на радости22 и Теодора на мама Капи! Специално да честитим празника на Ивка на Vergin, много гушки и цунки от Ники! Пожелаваме ви много здраве и щастливо и безгрижно детство!
    Vergin, честит рожден ден, мила! Върви по мечтания път, постигай мечтите и бъди щастлива!

на всички , които прануват днес!
   А ние днес с моя любим имаме годишнина от сватбата и ви сервирам по едно кафе и кейк!

Ние пак се позагубихме малко, но този път си имаме извинение - бяхме на море! Завърнахме се в сряда! Вчера на косултация, бебешко парти, после да си поръчаме торти за Големия ден и така и не можах да стигна до комп, но днес рано-рано съм тук! Мерките ни са 11,200кг (+200г) и 80,5см. Дадахме кръв (голям рев със захласване беше) и урина (сравнително лесно я взех). Чакаме си резултатите днес.
   Още щях да пиша, но малчо се събуди!
   Лек и усмихнат ден!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 08:22 от marys

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ , ЛАЦИ , ГЕОРГИ И ТЕОДОРА!
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ !

Специално за щастливите мамаи на рожденници

Ние днес празнуваме 5 години щастлив семеен живот , по случая

приказна есенна закуска!

marys - честита годишнина и на вас  Hug

DVV - много сладурски снимки и поканите са супер !

teletubis2 - Личи , че празника е бил грандиозен и весел.

vesana -супер снимки и аз съм решила да взема торта е Мечо Пух , Мони много му се радва , но ще имаме и специална с ангелчета за кръщенето , ама кой ще ги яде   33uu , всичко живо на празника ни на диети  newsm78.

Хайде по-късно пак ще пишем отивам , че Мони нещо ме задърпа!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 09:21 от Doni na Moni

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ , ЛАЦИ , ГЕОРГИ И ТЕОДОРА!   Hug  bouquet Hug

teletabis2, Vesana много хубави снимки Peace

# 190
  • Пловдив
Честит 1-ви рожден ден в този слънчев ден на Лаци,София,Ива,Георги и Теодора!
Много веселби, игри и щастливи детски очи!

Честит рожден ден на мама Vergin!

Честита годишнина на Doni na Moni и marys ! Пожелавам ви прекрасен и щастлив семеен живот!

teletubis2, страхотно парти и страхотно лъвче си имаш! Да ти кажа въобще не се чувствам по-свободна!  Rolling Eyes
marys, впечатляващи мерки и пиши по-често!
Марианка, аз да си призная нямаше да издържа на такова безсъние! Това наистина е ужасно - да ставаш по толкова пъти - по-лошото е и че цял ден си на крак! Това с моторчето е трябвало да го заснемеш! Joy
Ивка, благодаря за инфото! Peace

# 191
  Честит Рожден ден на наборчетата ни....
Момичета, благодаря ви за пожеланията, аз бързо влизам да се разпиша, че искам да направя торта на Лаци, сигурно няма да е много красива , като тези в сладкарниците, но се надявам да е вкусна и от сърце... нали е от мама.. За това така за кратко..
Много ме е яд, че няма да можем да се включим и в разходката днес, особено това, че ще сте ни наблизо
Черпя виртуално, но нямам и какпка време за иборажения... така, че наздраве!

# 192
Момичета, много благодаря за поздравленията за първата годинка на Калина!  bouquet
Направихме страхотно парти вкъщи, беше много забавно както за малките, така и за големите Laughing Снимков материал - после Simple Smile
Честит рожден ден на всички малчугани, които съм пропуснала - нека пораснат големи, уверени, усмихнати и много успешни хора!
Моята голяма госпожица почти ходи - прави няколко крачки, но като се усети, че никой не я държи и веднага си сяда на дупето и продължава пълзешком Hug
Аз ходя на работа от началото на месеца и Калина вече е на ясла - имах големи притеснения как ще се адаптира, но за щастие се чувства чудесно сред новите приятели и се забавлява с тях по цял ден Simple Smile Имаме цели 7 зъба, но не виждам други да излизат и дано да минава по-леко, защото едва гледам през деня, когато Калинче не спи добре нощно време.
До скоро от нас! Hug

# 193
Много ви благодаря за поздравленията, трогнахте ме. Марис, специални благодарности на теб. Влизам набързо само да ви почерпя по случай моя рожден ден

и по случай рожденния ден на моето слънце

# 194
Приветки и от нас!
Ползвам момента на Спящата красавица Wink Малко леко съм изнервена,че досега бяхме по доктори..Кръв и урина за около 2,5 часа мисля,че е разумно.. #2gunfire
Но пък хубавото настроение лъха от темичката ни
Малките ни сладки бонбони на по годинка -Софи-която така си мечтаем да видим най-сетне колко е голяма и сладка,Лаци- кавалерът,който може да накара всеки да пее, и то не една песен а цял репертуар,а Меги Wink,който щяхме много да нацелуваме днес..ама няма да му се размине Heart Eyes
Сладурковците Теодора и Георги!На всички да пожелаем живот -приказка!
Vergin - специални честитки и на теб!Две слънца в един ден определено обещава много топлина и светлина!Бъдете много щастливи заедно!
Marys - честита годишнина!Още много такива ти пожелавам и те да стават все по-романтични,все по-влюбени, и все по-..секси  Whistling
Vesana i Teletabis определено изплакнахме очи в снимките ви.Заредихте ни с много настроение !Искаме още !  EmbarassedА да не говорим че Миичка е влюбена в Мечео Пух - това е вълшебното  филмче,което ми дарява цели 40 минути на ден!
Е.т. поздравления за яслата..Ние дори не сме се записали на изчакване..Направо незнам какво да измисля..Засега уж се гледаме, но и работата зове Sick А определено предпочитам ясла пред детегледачка - само като я гледам как се кефи на децата по площадките и си я представям с бандата в яслата  Twisted Evil
Целувки от нас и ще се видим в Борисовата..На големия влак Wink

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 12:36 от bonne_esperance

Общи условия

Активация на акаунт