ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 133
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ЕМА, МАКСИМ И ИВАН!!!

Калеа - Честито проходило човече!

Кисело мляко - не съм давала за сега. Ам пие вечер по 230мл.
Зъби - 7 зъбчета имаме.

ДВв - направо са разкош!

# 166
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ЕМА, МАКСИМ И ИВАН! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! Heart Eyes
bonne_esperance, снимките на Мийчка са страхотни Heart Eyes Ще дойдем на срещичката, за да си сверим часовника с модните тенденции през последните 24 часа, а за час ние можем след 11.
kaleia, честити ходещи крачета! Heart Eyes Аз забравих да се похваля, че от 2 седмици и ние сме в клуба на ходещите крачета и с всеки следващ ден Рая е все по-стабилна. Облепили сме навсякъде със силиконови ъгли, които се оказаха доста вкусни  и докато не ги отлепи и опита всичките не мирясва.
За зъбките- Рая има 8, които са вече големи, а не виждам венците да са й подути, така че временно има затишие, но това не й пречи да се буди по 1-2 на нощ.
Vesito, чакаме снимки! Heart Eyes
ДВВ, страхотни са поканите!
Ирини, дано ти се размине боледуването Heart Eyes
Денис, много ми харесаха пантофките на Арен, изглеждат много удобни и практични, а на снимката с четката за зъби съвсем не изглежда малко човече Heart Eyes
Рая до скоро не търпеше никакви обувки на краката си и в къщи ходеше боса, с чорапчета се пързаля ужасно. Откакто застудя й слагам чорапите със силиконова подметка. Сега ще ги снимам и кача.

Много са удобни, не се смъкват и винаги са й топли крачетата.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 11:05 от stes

# 167
bonne_esperance, видях снимките! Страхотна е Мия. Heart Eyes Роклята и е много красива. Искам и аз. От къде се сдобихте с нея?
дилИпилИ, изчисти си кутията миличка, не мога да ти изпратя ЛС.

# 168
Денис, мерси за подробната информация! Много са хубави пантофите на Арен, незнам защо не ги харесваш. А как си миете зъбите... Laughingнямам думи, страхотен сладур!
stes, 4орапите със силикон са отли4но решение, но аз не можах да намеря, пак ще търся. Откъде купихте силиконовите ъгли? И аз не съм се похвалила, 4е ходим, но ве4е сме доста стабилни, но засега все съм след нея. Ина4е не иска даже да я държа, пуска се спокойно и си щъка 4ове4ето.
kaleia, браво на ходещото бебе!
...За пристрастеното кърмене - и ние сме в отбора Cry. Лошото е при нас, че изключително трудно приема твърда храна и през деня, особено ако е недоспала, кисела, пригладняла или нещо й е счупено настроението. Тогава затваря устата започва да стиска устата и да реве и се тръшка, докато не получи гърдата. За нощното кърмене лично аз успях да го премахна като вечер преди баня й давам да хапне нещо (докато и ние сме на масата) - овесени ядки с плод, само плод, бисквити, понякога супичка и пр., след половин - един час следва кърмене и заспиване на цоцката. Първоначално се будеше, по-скоро по навик и аз й давах вода, въпреки, че тя доста се ядосваше и плачеше, като усетеше биберона, а не гърдата, но в последствие свикна и започна да се буди все по-рядко. Сега пак се буди през нощта, но рядко и не търси да сучи, а или е жадна или е била развита и й е станало студено. Така до 6 часа, когато я вземам при нас и тя залепва за цоцката.  Но с дневното сукане още и още се борим и неможем да се откажем от него...
Сякаш описваш Яна ShockedИмаме същите моменти с храненето денем, ве4ер като теб давам ве4ерята умишлено по-късни4ко, после се къпем и се приспиваме на гърдата...Уж е яла, не е гладна, май се буди за да си су4е за кеф...ама понякога и доста си поцоква...направо ве4е на знам...Колко нощи се борихте, за да приеме биберона с води4ка? При нас това издлежда мисия невъзможна!
ДВВ, как направи тези хубави покани?
кисело мляко - давам за закуска с бисквити или за следобедна закуска.

# 169
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ЕМА, МАКСИМ И ИВАН! Бъдете много здрави, усмихнати и мечтателни, мили дечица. Прегръдки и целувки от Спаси.  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
ДВВ, страхотни покани Simple Smile
Бон Есперанс, имаш истински ангел  Heart Eyes
Тази нощ - отново ставах 2 пъти  Confused, но за сметка на това май овладях положението с вчерашната простуда...  Praynig
За срещата утре - ако е хубаво времето и успея да си организирам времето в офиса, мисля, че ще успеем да се включим в следобедните часове /към 14ч/ - как ви звучи?
Весито, Стес, доно утре успеем да се видим. Спаси също обожава силиконовите накрайници за ъгли и щом се събуди сутрин първата му работа е да ги обере всички - сваля ги с уста и като кученце ми ги носи и подава... с уста  Laughing
Върджин, всичко с времето си, но поне е хубаво, че нощем си поспива красавицата.
Ви, такива силиконови ъгли има в Комо и в Комсет

# 170
Ви, Ирини вече ти е отговорила за ъглите. Нашите ги купихме от кварталния детски магазин. Мисля, че можеш да ги намериш в повечето детски магазини, които продават стоки на чико.

А за чорапките - купихме ги от детския магазин срещу четвърто районно.

# 171
Здравейте от нас скоро не сме писали но за това четем всеки ден какво става с вас!!!
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ЕМА, МАКСИМ И ИВАН!
Ние се подготвяме за нашия рожден ден. Вече се резервирали рерсторант и гостите са поканени!!!
Дойде време да поръчаме тортата но немога да си харесам! Искам да попитам специално Ирини и Лулова от къде са поръчали техните защото очите ми останаха в тях!!!  Blush Blush Blush
И наче ние вчера бяхме на консултация и сме 12.500 кг и 76 см!  Shocked Shocked Shocked Доктора каза да му спирам адаптираното мляко и да давам само кисело и прясно. Вие давате ли още адаптирано???

# 172
Радвам се че ви харесаха поканите  Blush Не съм ви показала за сватбата какви бяха-такива 100% не сте виждали  Party /трябва да отида в мама и да я снимам/

Ви  с фото-шоп ги направих Peace

stes  страхотни чорапи ,не съм виждала такива ,но със сигурност ще потърся  Hug

irinii   ти за два пъти ставане ли се ядосваш newsm78 да ти пратя Ники- пак са го метнали зъбите и се събужда на 30мин  Crazy Tired

Ето и снимчица с тортата    Ники с Мама и Тати

# 173
Здравейте, мамички и деца!

DVV , много ми харесаха снимките ви и поканите! Страхотен е Никито! Той не ходи още нали???
kaleia, честито проходило вече човече!  bouquetДа сте жияи и здрави всички! Hug
За зъбките, ние имаме 6. Но от един месец насам не ни излизат повече , стоим си на 6.
Кисело мляко, съм давала веднъж или два пъти не си спомням. Хареса и. Дадох и мляко с бисквитки , но не го яде да ви кажа, дали защото бяха едри бисквитите или нещо друго, незнам. Hug

Това е за сега сега ставам! Имаме си работа. Чао и лек ден!!! Hug

# 174
Кузманка не още не се е пуснал ooooh!

# 175
ехо мацкиии:)

Да честитим на РД-тата на сладките отминали рожденичета-септемврийчета  Hug Живи и здрави да са и много късметлийчета Simple Smile

Честито и на тези с ходещите крачета  Hug Нас ни тръшна някакъв гаден вирус, та от 3-4 дни един след друг се изпонатъркаляхме, нооо вече отминава вълната... та лошото е, че Бобо отново ме хвана яко за пръстче и се върнахме с няколко дни назад с ходенето  Mr. Green

Да кажа на мамите, които питаха... тортата ни е от Лагуннааа големи  фенове се оказахме на еклеровите им торти, пък и красиви ги докарват... въпреки че в каталога зайците изглеждаха на половина големи, нооо децата определено се впечатлиха, пък и имаше за всички по заек  Mr. Green

Фибичка, страхотни снимки на малката-сладка планинарка Simple Smile

Двв, еййй много сладки покани бре, що не показа по-рано  Mr. Green и снимките ви са супер

Ние също сме в отбора на кърмещите едногодишни бебета, но на мен за сега не ми пречи, не ме притеснява, с недоспиването явно също се справям, абеее не се оплаквам с една дума  Mr. Green само дето вече малко съм зачирусяла  Mr. Green

Денис, при вас празно няма  Laughing , а Арен явно вече е готов да става батко Simple Smile Това ми напомни, промяната, която настъпи с Ивайло когато се роди Бобо и колко ми бе мъчно и едновременно с това изненадващо за зрелостта му в незрялата възраст на 2 годишното ми момченце... постепенно всичко си дойде на място!  А за пантофите... шунтирала съм ги отдавна, бързо се скапват, нестабилни са за детското краче, предпочитам сандали или гуменки. Миналата зима Ивайло изкара със сандали у дома.

Дилипили Praynig

Идеята за среща е супер, но графика ни за утре още е неясен  newsm78

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 17:57 от Щастливка

# 176
  • Пловдив
Момичета, днес Стенли реши, че ще тича сам из стаите и когато се прибрах в 17ч, той тръгна и не се спря почти час.....................Направо бях вир-вода да го гоня..... #Crazy
Все още не е съвсем стабилен и не е усъвършенствал тръгването от клек, но май ни е време за прощъпулник!

Щастливка, бързо да оздравявате и не се пристеснявай за Бобо - ще тръгне когато е готов!
DVV - уникални покани! Аз имах идея за нещо подобно, но моя познат фотограф имаше много работа и не стана! Но пък ми дадоха от детския център готови и вече даже ги раздадох!
Нашата тема за РД е Мики Маус /нали Стенли си ми е мишленце/ и украсите, тортата  и свещичката ще е такава!
Денис, хубави са пантофите! Ние имаме на Дефонсека, но Стенли много трудно изтърпява нещо на краката си!
 В този ред на мисли чорапите на stes са страхотна идея!

П.С. Моето ходещо човече заспа от умора!
Днес следобяд не е сядал от 15 до 18,30ч!

# 177
  • sofia
Честит рожден ден на Ема, Максим и Иван. Мили дечица да сте живи и здрави, да крачите с уверени стъпки по пътищата на живота. Да вървите все напред и на горе. Нека всички мечти на вашите майки свързани с вас се сбъднат.
Много благодаря на всички за чудесните поздрави по случай нашия празник. Много се извинявам, че напоследък все така на кратко, но освен заниманията покрай малките и подготовката на документи за детска градина имам и някои служебни ангажименти...надявам се ме разбирате.
Много целувки на всички  newsm51

# 178
Мами, за срещата утре в Борисовата какъв ще е окончателния час?Ние сутринта даваме кръв и урина и после сме на линия.Стес, моята чушка спи след 11 и понеже спи само веднъж предлагам срещата ни да е примерно към 14ч.Кой е за? Wink Тъкмо тогава е най-топличко..макар че така и не чух прогнозата за времето..Утре сутрин ще си сверим часовниците Simple Smile Спокойна вечер на всички!
Стели, и Мия е фурия и щтрамбова непрекъснато..И аха да си помисля,че се е уморила и пак тръгва...Дружките ме хвалят,че съм си върнала формата,а на мен ми е криво че дънките ми вече висят на мен Simple Smile Свикнахме с по-облите форми  Grinning и сега не  ми е много естествено хаха
Целувки от нас и до утре!

# 179
В 2 и мен ме устройва Peace Чакаме други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт