Калеа - Честито проходило човече!
Кисело мляко - не съм давала за сега. Ам пие вечер по 230мл.
Зъби - 7 зъбчета имаме.
ДВв - направо са разкош!

Ще дойдем на срещичката, за да си сверим часовника с модните тенденции през последните 24 часа, а за час ние можем след 11.
Аз забравих да се похваля, че от 2 седмици и ние сме в клуба на ходещите крачета и с всеки следващ ден Рая е все по-стабилна. Облепили сме навсякъде със силиконови ъгли, които се оказаха доста вкусни и докато не ги отлепи и опита всичките не мирясва.

. Лошото е при нас, че изключително трудно приема твърда храна и през деня, особено ако е недоспала, кисела, пригладняла или нещо й е счупено настроението. Тогава затваря устата започва да стиска устата и да реве и се тръшка, докато не получи гърдата. За нощното кърмене лично аз успях да го премахна като вечер преди баня й давам да хапне нещо (докато и ние сме на масата) - овесени ядки с плод, само плод, бисквити, понякога супичка и пр., след половин - един час следва кърмене и заспиване на цоцката. Първоначално се будеше, по-скоро по навик и аз й давах вода, въпреки, че тя доста се ядосваше и плачеше, като усетеше биберона, а не гърдата, но в последствие свикна и започна да се буди все по-рядко. Сега пак се буди през нощта, но рядко и не търси да сучи, а или е жадна или е била развита и й е станало студено. Така до 6 часа, когато я вземам при нас и тя залепва за цоцката. Но с дневното сукане още и още се борим и неможем да се откажем от него...

Не съм ви показала за сватбата какви бяха-такива 100% не сте виждали
/трябва да отида в мама и да я снимам/

да ти пратя Ники- пак са го метнали зъбите и се събужда на 30мин

Да сте жияи и здрави всички! 

Живи и здрави да са и много късметлийчета 
Нас ни тръшна някакъв гаден вирус, та от 3-4 дни един след друг се изпонатъркаляхме, нооо вече отминава вълната... та лошото е, че Бобо отново ме хвана яко за пръстче и се върнахме с няколко дни назад с ходенето 
Това ми напомни, промяната, която настъпи с Ивайло когато се роди Бобо и колко ми бе мъчно и едновременно с това изненадващо за зрелостта му в незрялата възраст на 2 годишното ми момченце... постепенно всичко си дойде на място! А за пантофите... шунтирала съм ги отдавна, бързо се скапват, нестабилни са за детското краче, предпочитам сандали или гуменки. Миналата зима Ивайло изкара със сандали у дома. 

Тъкмо тогава е най-топличко..макар че така и не чух прогнозата за времето..Утре сутрин ще си сверим часовниците
Спокойна вечер на всички!
Свикнахме с по-облите форми
и сега не ми е много естествено хахаПрепоръчани теми