ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 119
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,влизам да се похваля,имаме си ходещи крачета!
Много съм развълнувана и щастлива,моето бебче ходи,чакам с нетърпение таткото да се прибере и да се радваме заедно на новината,черпя ви виртуално  food002 beer beer beer

# 61
alexal, честитооо! Grinning
DVV, тц, никаква клюкарка не става от теб. Crossing Arms Laughing

# 62
Момичета,влизам да се похваля,имаме си ходещи крачета!
Много съм развълнувана и щастлива,моето бебче ходи,чакам с нетърпение таткото да се прибере и да се радваме заедно на новината,черпя ви виртуално  food002 beer beer beer

Честито  bouquet Hug  bouquet

Що бе не е ли на 19-ти Shocked

# 63
Ми не знам. Ти каза, че не си сигурна и аз за това. Laughing

# 64
Току що и се обадих Mr. Green. На 19-ти е  Joy

Ама съм клюкарник  Crazy

# 65
Благодаря много, DVVbouquet A сега марш в Клюто да се учиш как стават тези работи. hahaha
Днес при мен пак е санитарен полуден. И аз си имах майстор у дома вчера. Преграждахем си коридора, но какво стана след него... ooooh! Сега тати и Веселушка са някъде на разходка. Аз чистя, Мими разхвърля. Mr. Green Тези дни пренареждах и гардеробите. Вече размених местата на летните и зимните дрехи. Не ми се вярва да настанат големи жеги отново. Ех, отива си лятото, идва есента, както се пееше в една песен. Laughing

# 66
Оф там стъпвам на 2-3 месеца за малко. не ставам аз Mr. Green

# 67
Привет мамчета,

Влизам само да кажа че сме вече на линия след дълго обикаляне из страната и да честитя на всички които пропуснах, а те са много.
Специални поздрави за астралната ми близначка ДВВ   bouquet
Сега се връщам да чета и после пак Mr. Green

Целувки за всички  Heart Eyes

# 68
Специални поздрави за астралната ми близначка ДВВ   bouquet

Мерси  Hug  bouquet Hug

# 69
Alexal - Честити ходещи крачета!!! Много се радваме!

Някой знае ли по какъв начин или с лкакъв препарат да махна от ютия залепнало петънце, което е доста малко, но пък ми лепка по другите дрехи?

# 70
Desssy, а имаш ли идея от какво е петното? Опитай със спирт.

# 71
ехо дружинааа Simple Smile
Честит Рожден Ден на сладките септемврийчета, които сме пропуснали тези дни Simple Smile здраве и щастливо детство   bouquet

ЧРД и на мама Меги... здраве и да ни е все така сладка и красива   bouquet  По повод това: Неговата теория е, че той ме е взел и умира да казва, че като ме бил взел съм била еди каква си , пък сега ме е направил човек  ...... ентусиаст хихихих Пък да ти разказвам за теорията на моя любим мъж... Видял ме за първи път на гарата със забрадка, в едната ръка с дамаджана, а в другата кошница с печена кокошка и съм гледала уплашено трамвая ей така  Shocked пък сегааа...    Mr. Green

Честит ходещи крачета на Стенли, Спаси, Мишето... и май пак пропускам някои  newsm78 безаварийно щъкане на воля  Hug
Сега е ред обаче и аз да се похваляяяя и ние си имаме щъкащи крачета от 2 дни  Mr. Green след РД-то на Хриси, Бобо се пусна 3 пъти за по 3-4 крачки и от тогава до днес... прави ехеее не ги броя даже... но има още много да се желае де  Mr. Green

Доника ви е показала снимчици от нашето РД, за което и благодаря, но ето и от нас:

и една с чaст от приятелчетата ни...
тук вече оставиха зайците без уши  Mr. Green
Бобо нe прояви никакъв интерес към тортата, защото баба му 13 сек. преди това му набута една близалка в устата и той се олигави целия с нея просто щях да я  #2gunfire

Ирини, много сладки снимки, подобна е и на Бобо колата за РД е не е ферари, но пък може да им организираме една формула  Mr. Green

Марианка, Омни четити ви християнчета   Hug  Марианка много сладки снимки и от кръщенето и от прощъпулника:)
Пък ние днес бяхме на кръщане ето я кръстницата, а ето и сладката и кръщелница  Mr. Green много ми беше добричка, стоя си почти през цялото време на ритуала при мене, малко се разсърди на дядо поп като я изкъпа, но после и мина бързо  Laughing

уффф че се отплеснах, отивам, че тати се е развихрил в кухнята и готви някакви вкуснотиии, и от тук усещам, и лиги вече ми текът  Mr. Green
лекааа
p.p Деси с лакочистител

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 21:07 от Щастливка

# 72
 Momi4eta iz4ezna mi flexa.. sorry za latinoto
6tastlivka, irinii , super snimki... 6tastlivka 4estiti hode6ti kra4eta, aleksal i na teb... Tejko vi gorko mili4ki
Mnogo me drazni tova s latinicata
Desssy, maikata mu e ga6ti4ki, i Lazo u lud i ne dava da mu slagam pampers i samo na ga6ti sme, Libero
Irinii, da znae6 kolko e maluk sveta, v4eta pusnah na edin priatel hode6tite kra4eta na Lazi v You tibe i toi vika, eee super , daje vidqh i na edni priqteli deteto na edna purzalka.... mai Spas se kazva  Joy I az vikam, A! na Irinii li be i toi mi , ti poznava6 li gi.. #Crazy ta tova e A4o, koito e priqtel na muja ti i priqtel na moq. Dvamata igraqt hokey.. ta samo tova de, za poreden put kolko e maluk sveta
Az trugvam za Vn taq no6t-sutinta , taka 4e 6te se vidim kum 4etvurtuk....
kofti e s EN... iskam si BG-to
Do skoto

# 73
Марианка - пробвах със спирт на студена ютия и не става. Ще пробвам и с лакочистител. Най-вероятно е от тези фигурките по дрехите.

Преди месец-два някой беше пускал снимка на играчката за фини движения. Може ли пак да я пуснете?

# 74
Desssy за тази ли става въпрос?

Страхотна е, в но Бг не съм ги виждала, а са толкова полезни за развитието на фината моторика.

Общи условия

Активация на акаунт