ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 104
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
ехооо
Честито на всички празнуващи днес Вяра Надежда и Любов, както и София, както и честит празник на софиянци  Laughing

Честито на сладките ни рожденичета от предишните дни  Hug Мацки гледам снимките от РД-тата на малките ни пораснали бебета, ами страхотни тържества сте им направили, пък какви торти... ммммм аз дето уж не съм пощелива ми се дояжда  Mr. Green

Честити християнчета Стенли, Румчо и Алекс  Hug

И честити ходещи крачета на Хари  Hug

carrigan, ама разбира се, че те помня, дори си помислих дали това не е някоя форумска мама  newsm78 другия път обаче като ми се случи подобно нещо не само ще се почесвам, но и ще питам Simple Smile а ти вземи се включи другия път в срещичката ни... и си имаш страхотно щъкащо човече  Hug

марианка, бързо-бързо да я оправяте хремата на сладката Веселушка  Peace

Търся една изгубена фиби4ка, ако някои я намери да ми пише, напоследък се занимава с маичинство.

Хи,хи ако знаете тая сутрин как се смях Joy Викам каква фибичка загубил ,що тук я търси.А то наща фибичка търсил човека Mr. Green

хи-хи-хиии... пък фибичка се изпокрила от другарите и къде я издирват хората  ooooh!

# 256
  • Sofia
Търся една изгубена фиби4ка, ако някои я намери да ми пише, напоследък се занимава с маичинство.

Хи,хи ако знаете тая сутрин как се смях Joy Викам каква фибичка загубил ,що тук я търси.А то наща фибичка търсил човека Mr. Green

хи-хи-хиии... пък фибичка се изпокрила от другарите и къде я издирват хората  ooooh!

Ех, тази Фибичка, ама как наистина я издирват Joy И аз още сутрината се смях като луда сама и Али ме гледаше така #Crazy

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СОФИЯ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
Пожелавам здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

Цвети - много ме заинтригува с описанието за моренцето. И аз много исках да сме там, заедно с Алл Инклузив, но нямаше свободни места в хотела, който си бяхме избрали за този период от време. Затова моля те да споделиш как се казва хотелът, в който сте били и колко излиза 1 нощувка + Алл Инклузив?

# 258
 И аз се посмях много... даже си викам тоя нещо се е объркал, сетих се за нашата фибичка, ама викам не мой да бъде ... реших, че някой се бъзика... хиххихи
На мен един приятел все ме бъзика с тоя форум... кво ли смешно има, ама като почнат и мен тук да ме търсят ще е весело...добре, че знае къде да потърси тоя highstage..
А пък ние от днес ядем млечна кухня.. верно сме закъснели сравнение с вас ама нали все сме на път, та Лацо много му хареса, през цялата време се възхицаваше на това, което яде... мммммм, е верно, че доста се чудих кое е първото и кое е дторото, че бяха с еднаква гъстота , но накрая взех решение... довечера като отворя ?супата? ще стане ясно...
Иначе по въпроса с чистенето , вчера успях да пусна прахосмукачка докато мъжа ми си беше у дома, поплака малко ама нали тати е наблизо.. друго си е . Сега голяма драма ми е банята, че вентилатора не го включваме заради мнооого миризливи съседи от долу и плочките са направо трагични, и пак проблема Лаци, днес се къпах около 30 сек и той се съдра да реве представям си за по дълго... не мога да ви кажа от кога не съм се къпала спокойно ...
В тоя смисъл Йоана и Лаци се тръшка страшно, ако нещо иска или не му давам... ужас!!! Вчера нали ви казах, че бяхме на кръщене и на погача, та кръщенето както и да е , но на погачата той беше така уморен , все гледаше да прави бели , за да му е весело, а ако му се скарам или нещо не му дам направо опищяваше къщата.... и така изчакахме ритуала да свърши и айдееее по къщите
Момичета, айде сряда например на срещичка кво ще кажете...
Аз изчезвам , но скоро пок ще се върна
Цвети, днес може би ще мина покрай теб, но ще ти звънна... за паричките Money

# 259
Desssy, ще ти пиша ЛС за хотела!
Мама Меги, днес сме си в къщи , така че звънни и идвай!

Чакам парички....!

# 260
Здравейтеееееееее!
Благодарим на всички за поздравите и пожеланията! Да ви се връщат!
Ето малко снимки от нас: http://www.niki06.snimka.bg/album.php?album_id=173876&photo=1 .

Честито на всички празнуващи днес: София, Вяра, Надежда и Любов! Честит празник и на софиянци!
Честитo  и на сладките и послушни християнчета Стенли, Румчо и Алекс!
Хари, честити ходещи крачета!

Йоана, и ние бяхме в накакъв такъв ужасен пищящ период за около двайсетина дни, но отмина слава богу, че се бях видяла в чудо!

# 261
Здравейте  Hug
Честит Празник - Вяра,Надежда,Любов и София разбира се   bouquet
Честито на рожденичетата които пропуснах.На новите християнчета и на проходилите мъничета.
Изгледах снимките на всички ви.Прекрасни са  Heart Eyes  Обожавам сладурковците до един.
mama_meggie не мога да ти предложа жена за чистенето в къщи,но мога да ти кажа ,че спокойното къпане през деня когато съм сама с Арен се осъществява като влизаме заедно в банята.Слагам го гол да стои на гърнето в това време пускам душа и почвам да си се къпя,а той си бърбори и подвиква,после му пълня неговата вана и я слагам до душа и там пада голяма игра .Когато съм готова го взимам малко под душа с мен.След това постилам една голяма кърпа на пода и слагам Арен да седне на нея като го покривам с неговата хавлийка.После слагам моята на себе си,обличам Арен,себе си и докато си суша косата той седи в краката ми и чака да го духна със сешоара.За прахосмукачката ми е лесно,защото той не се страхува ,а я бута за дръжката.
Да споделя за пантофите - много са удобни,Арен не си ги сваля,харесва си ги,не се препъва и не пада.
За кухнята - знаете че пробвах ОЗИ/опита с лютата храна/Джуниор Меню - добро е ,но понякога закъсняват с по 20-30 мин.Държавната е най-добра- качество,вкус,чистота.
Изпратихме нашите гости.Имах инцидент с кръста.Събудих се в четвъртък със сълзи и рев от болка и невъзможност да си движа и двата крака и изпаднах направо в истерия от факта.След инжекция,1 системка и 2 вида хапове се движа и не ме боли,но за сметка на това съм замаяна и има лека слабост в кръста.Трябва поне 1 месец да ги пия тези лекарства.
За тръшкането и Арен го прави и надава писъци от които те заболяват ушите.Но докато крещи и се тръшка не му давам каквото иска.Получава неща когато е усмихнат.Целувки ще пиша пак после....

# 262
Здравейте мами!

Честито на всички днешни рожденници, както и именници. В момента се сещам за една малка сладка именничка - Софи на Зия. Да е жива и здрава!

Днес времето е лятно и с удоволствие ще облека на Иглика някоя рокличка за последно. Ако не съм й сложила пола или нещо бонбонено розово все я бъркат с момче. Всъщност веднъж дори с пола я набедиха за "батко" на едно бебе.  #Crazy Така е, като няма косица.

Йоана77 след навършване на една година започва дългия период на тръшкането. Първи признаци на характер, сигурно си чувала и виждала "дъгата на ината". Това е нормално и не трябва да те притеснява (макар, че е трудно). Иги също доста плаче, когато иска нещо забранено или опасно. В този случай просто вземам въпросния предмет и го скривам, като се опитвам да я разсея с нещо. За щастие на тази възраст се разсейват лесно. При продължително и упорито тръшкане се държа така сякаш нищо не се е случило и след малко сама идва при мен да се закача.  Въобще трябва биволско спокойствие и увереност, това е което разбрах от майчинството.

Снимките на бебоците от РД и моретата са страхотни.

Ето, че и Хари проходил, ех честито! Моята Иги още не се води официално сред самостоятелно ходещите, но пък май и не бързам. Не е дошъл момента на истината при нея, много се страхува да остане без опора.

Иги се събуди, доскоро  Heart Eyes

# 263
Здравейте и от мен на този красив празник!
Честит имен ден на всички,които празнуват днес и честит празник и на всички рожденници!
Венуш,за първи път чувам това понятие "дъгата на ината",но веднага се сетих какво е,защото съм го виждала Mr. Green,и така прави Дари,чак понякога ми е трудно да я изправя. CrazyЯд ме е ,че понякога си изпускам нервите и викам,а това знам,че още повече усложнява положението Embarassed
А да ви кажа на моят син днес му видях и 15-тия зъб Shocked
Днес моя приятелка има и имен ден и рожден ден и ще празнуваме в един готин ресторант,отивам да гладя за довечера докато децата още спят. Wink
Усмихнат ден на всички!  bouquet

# 264
Ох, момичета при мен в момента положението  е отчайващо...Алекс е много ама многооо палав. Не се спира и за 1 минута на едно място. За къпане и други дейности през деня, когато сме сами и дума не може да става, защото е като трактор- гази навсякъде и шава като луд... ooooh!
Аз и затова не мога да се включвам по-често, но за сметка на това спи по цяла нощ. Напоследък си е изместил режима - заспива в 11ч. и се събужда в 10, а аз се наспах нбай-сетне от 1 година насам  baby_neutral
Денис в момента пробвам ОЗИ и май съм доволна. Още повече, че ги носят до вратата ми и са вкусни. За люта супа чух и аз ама дали е инцидент или практика...
Ох кажете ми как е възможно- обърна днес цялата къща наопъки, всички чекмеджета, всички дупки е изровил и вече нямама сили.... Освен това не е спал откакто стана сутринта. Направо ми разказва играта през деня.
Кузманка, аз моята свекърва спрях да й говоря буквално и долу-горе намерих баланса.

Ще се пробвам пак по-късно, че "тракторчето" ме налази Simple Smile
целувки

# 265
  • Sofia
Момичета, айде сряда например на срещичка кво ще кажете...
Какво ще кажете за среща в петък, че и Ави да може да се включи - ако не съм сбъркала, техният татко си заминава на 20-ти Simple Smile

За тръшкането - и Али се опитва да го прави, но лично при мен не й минават номерата. Гледам да я разсея и аз като Венуш с нещо и тя веднага забравя. Ако упорства по-дълго, също я игнорирам - досега не се е случвало често. В този ред на мисли - Йоана 77, периода между 1 и 2 години е точно периода на тръшкането и на правенето на точно обратното на това, което сме забранили Sad
Мама Меги, и при нас за прахосмучката е ужас - реве, но като се налага да изчистя. Мисля обаче, че трябва да си сменя прахосмучката, защото не плачеше от прахосмукачките, докато бяхме при бабите й, а ги преследваше с радостни писъци. За къпането нямаме проблем, защото аз и без това се къпя вечер преди лягане по принцип,а тогава тя вече е заспала Heart Eyes
За кухнята - ние втора седмица сме на Джуниър, засега е добре. Исках да опитам Ози, но се разколебах след лютата супа на Денис. Исках да я запиша на държавната, защото отзивите за нея са много добри, но уви... В края на август казаха, че ще може чак декември да вземаме храна, което не ме устройва, защото Али тогава няма да е вече в София, а при баба си в Бургас, а аз на работа Sad
Лек следобяд на всички и хубава вечер! Hug

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 22:37 от Vesana

# 266
Телетъбис - това му е работата на Алекс да "шета" до изтощение на майка му.  Mr. Green Май всички септемврийчета са на тази вълна.
За ОЗИ - /ако бях инспектор бих ги санкционирала/мисля че лютото е било инцидент ,но е факт че слагат червен и черен пипер в изобилие /което не мисля че е допустимо за детска кухня/Както и не разбирам как готвача им не е опитал това което готви.В този ден с лютото ядене на мен ми бяха доставили храната последна.Аз се обадих и бях първата която го е направила,бяха изненадани че няма отзиви от друга майка.После се опитали и са установили проблема и са звъняли подред да предупреждават.Супичките са абсолютна бистра водаа.А рулото стефани дойде абсолютно цяло като порция за възрастен човек.Просто когато се направи сравнението с други кухни е неописуемо как тези са на пазара.Може би заради добрата доставка до вратата.И от Джуниор има какво да се желае.Просто готвача на държавната кухня явно е много добър.Като развиеш капачката на буркана ти иде да го изпиеш.Миришат не просто вкусно,а вълшебно.Супичките са с приятна гъстота.
Аз съм за среща в петък.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 17:19 от dennis

# 267
Здравейте мами!
Часът е 4 и 10 и моята кокона чак сега заспива..Аз имах велики планове за момента,когато тя заспи,а сега се чуствам като парцал и не си чуствам краката...Телетабис,и моята е "трактор"..Това изпразване на чекмеджета и прочие е наше любимо занимание..Вчера си прещипа и палчето от бързане да обърне чекмеджето преди да стигна до нея..И кат ми се усмихне ангелски в разхвърляното..Преглъщам,какво да се прави..И тя взе да ми се тръшка малко от малко, но пробвам да игнорвам..Денис,твоята теория за усмивката е много правилна и аз се опитвам да я прилагам..ама дали успявам незнам...
И аз се нахъсах за детската кухня,уж съм я записала,ама не мога да се 4уя с тях та да си купя купоните и да я пробваме най-сетне..Досега и готвих, но с тая енергия ,която ми изразходва сега просто не ми остава сила..
Иначе днес обикаляхме да купим подарък за нашето бабче ,което е Любов..
Честитки на всички,които носят тези вълшебни имена и най-логичното пожелание за деня може би ще е много любов,вяра и надежда !
Честитки и на всички проходили бебоци,на всички малки християнчета и на големите годинковци!Само от най-хубавото и само по много!   bouquet
И аз съм за среща,може и в сряда,може и в петък..И паричките ще донесем за купона тогава,че Цвети да не ни се кара Wink
Мамо Меги и аз веднъж да държа поведение на редовна хехе,че скоро я се включа,я не - та да си начеша отсега форумската краста..
Мами,мернах,че бяхте писали за явлението "свекърва"..Аз няма да пиша много по темата,само ще дам една питанка..Знаете,че нашия тати е имал предишен брак и има син..На рождения ден на Миичка майка ми и баща ми блестяха от щастие,като истински баба и дядо..Когато всичко свърши свекито ми хвърли реплика за чудо и приказ..Каза ми,че разбира майка ми как обича малката,защото тя и напомняла за мен като малка,както и на нея внука и и напомнял за синовете й..Аз незнам как да разбирам "положително" тази реплика..Не искам и да се замислям,защото..абе не искам да сравнявам..Тя изкара майчинството на бившата жена,живяха си двете..Иначе се държи добре с мен..,,Но аз не вярвам на явлението "и с бога и с дявола да сме добре".. Ама игнор му е мамата..Добре възпитани сме и точка..Но лошото е,че на моменти ми се налага да се боря с влиянието й върху сина й.често шепти на сина си ,а като се приближа замлъква,,това ме изкарва извън мен..Аз съм от типа каквото ми е на ума ми е на устата и това не ми се нрави...
И тя е била разведена и сега чуството й за вина е на ента степен върху човека до мен..За момента съм со кротце и со благо..и искренно се надявам да не ми кипне някогаш..Всеки път броя до десет..
увлякох се,сори...Да завърша с хубаво..
Момичета, на 22 Патиланци ще празнуват рожден ден..Ще има театър и концерти на деца.Аз се надявам да се класираме и ще се радвам да ви видя.Целувки от нас и се наслаждавайте на това прекрасно слънце - досущ като миналата година - явно времето обожава септемврийчетата !Както и аз  Hug

# 268
И аз съм за среща,може и в сряда,може и в петък..И паричките ще донесем за купона тогава,че Цвети да не ни се кара
Давайте пари, че почвам newsm66 bambam yesyes!
И аз съм за среща в петък -ако искате в Борисовата градина, ако искате в Южния парк. Дано само да се доредя за колата, че втората ни кола в момента я кара баща ми и мъжа ми трябва да ми остави моята!

# 269
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Честито и на всички софиянци!

Лулова, честити ходещи крачета на Хари!

За кухнята, аз взимам храна от както Стенли стана на 8-9месеца! Записах го на една държавна, за която имах много добри отзиви и не ми е много далеч! засега ходенето до там беше една чудесна разходка, пък и приятелчета много имаме с които се събираме наблизо, но зимата определено няма да е много удобно! Храната е доста добра, но малко еднообразна!
От 3 седмици си поръчвам от една частна /държавната е в ремонт/, която ми носят вкъщи! Готвят вкусно, имат меню за седмицата, разнообразно е, но количествата ни идват малко малки понякога! Другото удобство е, че работят и събота и неделя!
За пищенето, аз си мислех, че само ние сме толкова тежък случай, но явно не съм сама в борбата... Mr. Green Стенли е страхотен инат, когато иска нещо ляга по очи или ми обръща гръб, пищи, плаче до посиняване и рита и ръце и крака! Откъде ги е научил тези номера незнам... #Crazy newsm78 Аз доста се нервирах в началото, но сега вече май взех да претръпвам! Опитвам се да го уча, че не всичко което иска може да го получи веднага и на момента, но май нямам голям успех!
Най-големият проблем е да го накарам да стои в количката след като е ходил навън...наистина прави дъга и се дере ужасно! Събираме всички погледи! #Cussing out Дано да е момент, защото аз много се дразня!
За номерата, ние също танцуваме с подрусване на дупето, но най-голям купон става, когато аз танцувам - Стенли се кефи много - смее се с глас и танцува с мен! Опитва се да имитира звуците на животните и въобще всички по-странни звуци, които чува!

Чао засега, отиваме на разходка + пазаруване!

Общи условия

Активация на акаунт