Обратното броене наближава - до НОЕМВРИ мъничко остава

• 11 321
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ние сме се спряли за мъжко име - Стефан, а ако случайно доки се е объркал и се появи момиченце ще е или Нора или Ния.

# 211
  • София
sladurka, на мен ми харесва защото хем е нестандартно, хем е хубаво именце. Просто го обожавам Simple Smile А таткото като няма идеи, да не отхвърля твоите Simple Smile Аз на моя татко му казах че именцето си го избирам аз Simple Smile На скоро му казах, че ако второто е момиче, той ще избира именцето Simple Smile Що не се разберете нещо такова?

# 212
sladurka, на мен ми харесва защото хем е нестандартно, хем е хубаво именце. Просто го обожавам Simple Smile А таткото като няма идеи, да не отхвърля твоите Simple Smile Аз на моя татко му казах че именцето си го избирам аз Simple Smile На скоро му казах, че ако второто е момиче, той ще избира именцето Simple Smile Що не се разберете нещо такова?
какво да ти кажа,нито моите идеи харесва,нито неговите предлага,ама накрая,ако не измисли нещо свястно аз си го избирам името Naughty

# 213
  • София
Клер, Дианче, прави сте, май наистина няма голяма разлика, но на мен ми направи впечатление секциото по желание, което е обвързано с пакет, и е 1100лв. А преди май беше 700?  newsm78 При мен се очертава да бъде планирано /на 13-те ще уточним с доктора/, така че най-вероятно ще си платя 500лв. за избор на лекар.

А за името...добре че никой не ми се бърка, пък и никой не е в състояние да ми повлияе....Никога не съм имала колебание за името, бях още малко момиче, когато реших как ще се казва дъщеря ми, ако имам. Дай Боже да се роди жива и здрава!

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 19:05 от tsetseto

# 214
  • София
Цеце, явно з атова...не се бях заглеждала за по желание.
Иначе името и аз го пазя от суеверие  Blush Само с татито знаем как ще се казва. Когато се роди ще го наричам...а уж не съм много суеверна Blush

# 215
Ето,че вече замислихме имената,леле почти не остана,докато си набавим всички покупки и се похвалим с тях и ето ти бебе-дано при всички ни раждането мине нормално със здрави бебоци Praynig PeaceМомичета,сънувате ли раждането и кое най-много ви е страх от целия този процес?

# 216
  • София
Иначе името и аз го пазя от суеверие  Blush Само с татито знаем как ще се казва. Когато се роди ще го наричам...а уж не съм много суеверна Blush

Абе и уж и аз не съм суеверна, обаче честно да си кажа името не го казвам, предваритело не купувам нищо на бебето, не знам.... Ама не съм суеверна иначе изобщо . . .

# 217
  • София
Ето,че вече замислихме имената,леле почти не остана,докато си набавим всички покупки и се похвалим с тях и ето ти бебе-дано при всички ни раждането мине нормално със здрави бебоци Praynig PeaceМомичета,сънувате ли раждането и кое най-много ви е страх от целия този процес?

Сладурка, мен да ти кажа най-много ме е страх, че може да се наложи да родя секцио, а мен направо  ме обхваща ужас като си помисля за процедурата. Раждането не го сънувам - на мен ми е за първи път и не съм информирана какво ме чака, а както казах на Доки - не искам и да знам Simple Smile Имам и друго притеснение - и то напълно неоснователно - че беб ще се роди по-рано... Ама това са си мои страхове, които Доки днес отхвърли отново. . .

# 218
  • София

Абе и уж и аз не съм суеверна, обаче честно да си кажа името не го казвам, предваритело не купувам нищо на бебето, не знам.... Ама не съм суеверна иначе изобщо . . .

хаха..аз само името не казвам..и връзвам червен конец на ръчичката. Ама покупките си ги правя  Crossing Arms
Голям съм мелез. Mr. Green Май е както ми изнася Wink

# 219
  • София
Аз редовно сънувам раждането и това е един хубав, щастлив сън. Със съжаление се събуждам след това. Не знам, може би понеже съм раждала със секцио и не познавам родилните болки.

Хич не съм суеверна по принцип, ама нищо не купувам предварително - ха сега де! Mr. Green

# 220
Аз също не съм от суеврните-името не го крия-дори се обръщаме по име към него-да свиква все пак. Боян е името.

ама не съм купувала нищо още...октомври ще се втурна по магазините..така съм запланувала.

Цените в ТК и на мен ми се сториха същите, само са създали някакъв ред кой кога може да ползва ВИП стая-явно става навалица Laughing

# 221
Ако имам второ дете ще се  казва Александър или Александра. Това са любимите имена на бъдещия татко. И аз ги харесвам много, но съм си решила първото дете да е на баща ми от мноооого отдавна. Шапка свалям на съпруга ми, че направи този жест да не се възпротиви нито веднъж. Simple Smile
mimi22, Боян е страхотно име. Бих кръстила детето си така.
Раждането не го сънувам за щастие.

# 222
Боян и на мен много ми харесва Peace А знаете ли някакъв сайт с библейски имена,искма дае няакво древно и хубаво име,все пак не съм се спряла окончателно още.В стандартните именници,обаче няма нищо такова

# 223
  • София
mimi22, и на мен Боян много ми харесва!

А иначе и ние ще кръстим беб на моя татко, и мъжа ми също никога не е оборвал това решение. Аз много държа на това от както разбрах че ще е момченце, защото баща ми винаи е искал момче, а ние в къщи 26 години бяхме женско царство - само жени Simple Smile И не само за това разбира се Simple Smile

А преди малко седях с една клиентка тук в офиса и изяснявахме едни неща и бебока като започна да се мърда - ама целия ми корем на ляво - на дясно - на ляво. Тя жената като го видя това млъкна и се вторачи в Ритко и после до края на срещата не можа да си събере мислите... Много смешно ми стана Simple Smile

# 224
m_face,в коя сфера работиш? Ако не е тайна де.

Общи условия

Активация на акаунт