Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 345
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм с детето цяла седмица в нас, при това сама Tired
Днес ми е стопил лагерите, чувствам се адски гроги.
И е голям бандит, предиобед го изведох без количка, влезнахме в един магазин и счупи някаква авторска купа за 40лв ooooh!Голяма е фога!

# 136
Ето ме и мен с последните новини - момче е.
Този път беше сигурна видеозонката, дори ни показа пениса. Мъжът ми беше с мен този път, разгеле, иначе и мен ме гледаха на кръв досега като ходех без него, просто отношението е много различно. Показа ни муцунката - устни, върхчето на нослето, очните ябълки. Друго не каза, защото само това пишеше в талона за прегледа - лице и пол, и тя само това си гледаше.
Коконка, специално тази лаборатория, в която аз ходя, винаги казват - явно някои от лекарите, които пращат там пациенти са оторизирали видеозонките да казват поне пола.
Ех, еми доволни сме, няма как  Laughing Laughing Laughing

# 137
честито Валя! Поне вече си сигурна, че e момче:)), а на мен ми е интересно какво толкова му мерят на лицето на бебчето?!
Филипа, ами Преско по-скъпа купа не моя ли да намери в магазина, или тази просто бе най-скъпата:)) дано не са те карали да я плащаш
Алекс- бързо оздравяване на Мони
Кафява мечка- успя ли да си издействаш допълнителен  видеозон?

# 138
Вал, честито момченце! HugБраво!

kokonka, ама как, хем я платих, хем се притесних.Не знам ако нямах пари как щях да се оправя Rolling Eyes

# 139
Филипа- много гадно, ама какво да ги правиш детска му работа - сладури

# 140
Коконка, те не мерят нищо по лицето, просто гледат устните /доколкото разбрах заради заешката уста/, носа - ами разглеждат, това е.

Току ще взех малката от детска и и казах новината за братчето, а тя отсече - ще се казва George. Звучи по-добре, защото ако беше момиче, тя самата бе избрала името Градинка  Laughing  bouquet. Много се смяхме, защото дори и да я питаш след 2 или 3 седмици, пак си настояваше за Градинка, и това е. Сега отиде зян това хубаво име, ама ако на някой му харесва, заповядайте  Party Laughing Laughing Laughing.

# 141
  • Canada, ON
kokonka, не се ядосвай за феталната. Важното е че всичко е ОК. Иначе и аз им се чудя какво толкова се скъпят на обяснения. Мисля, че е вид страх, че да не ги съдиш после, че са ти казали нещо. Иначе моята фетална я прави един доктор, който е гинеколог, но си е изкарал и лиценз да гледа на видеозон. Аз като разбрах за съществуването му, помолих моя доктор при него да ме прати на фетална и той го направи, щото и видеозона му е по-модерен. Мен ме гледаха не повече от половин час, но се надявам доктора да е измерил всичко необходимо. За мое щастие държеше монитора полуобърнат, та и аз можех да виждам, макар че не разбирах всичко, а и той не си направи труда да говори особено много. Лошото е, че и моят доктор не е по обясненията, но пък до сега каквото съм го помолвала да ми прави - не ми е отказвал. Обаче се чудя дали ако го помоля за видеозон само заради пола, няма да го отчете като каприз. За това си мисля няма ли някакви основания за преглед към 30 или трийсе и някоя седмица. Надявам се момичетата в БГ да дадат идеи, щото тях съм сигурна , че ще ги гледат и все ще има някакви основателни причини, а не само любопитство.

New Valia , честита синя новина! Ще уравновесите семейството значи, да не се чувства таткото като малцинство Simple Smile
Понеже пишеш, че в талона ти е писало "лице и пол", все пак ще се пробвам и аз да си поискам преглед заради пола, но имам странното усещане, че ще ми трябва по-убедителна причина.

Говорих тук с едно семейство - канадци. Те пък не са искали да знаят пола предварително. Искали всичко да е изненада. Казват, че много хора са така. За мен това е странно. Но явно за тук е нормално. А и отношението на някои етноси към момиченцата е наистина ужасно, та явно с времето канадските видеозонисти са развили способности за дезинформация.

Валя, това с Градинка-та - много сладко Simple Smile И е звучно, без майтап Simple Smile

# 142
Кафява мечка- хич не им се ядосвам за феталната, нали бебче ме рита по цял ден- значи всичко си е наред и съм спокойна.
А ти мисли за причина!! Почна ли да ходиш на лекции вече, как се чустваш като мама студентка?Simple Smile
Валя- това е най- готиното име, което съм чувала, много е сладко
 Joy Joy Joy

# 143
  • София
И аз да споделя, след толкова гледане и различия за пола на бебетата, най-сетне стигнах и до преглед при моя док. Стаменов , който каза 2 момчета. Та се очертавам мама на два хана.

# 144
Честито, pitia , увеличаваме пропорцията дами към мъже.

Кафява мечка, аз със моите истории с канадската здравна система край нямам. Днес да не си мислиш, че за пореден път не изпаднах в идиотска ситуация? Аз на мойта докторка казах, че не се е видяло лицето, което отговаря 50% на истината, а и в репорта от ултразвука това дори не се споменаваше. Докторката ме попита имам ли основания да си мисля, че нещо с лицето не е наред /нещо в рода и прочее/, аз казах не, но че предпочитам да съм спокойна. При това добре изиграно театро, дето само сълзи не ми тръгнаха, тя каза, добре, добре, ще повторим видеозона и докато пишеше талона аз споменах, че и пола не се е видял предишния път, ако може и това да включи в изследването. Тя каза ок. Но днес ... попаднах на същата видеозонистка отпреди 1 месец, и тя понеже рускиня, а за се казвам Валентина - запомнила ме много добре, че даже помнеше, че ми е казала момче. Е, не показа да е сърдита от това че искам да повторя изследването, но пък на лицето и се изписа особено задоволство, след като разбра, че първоспоменатото момче наистина е момче. Така всички приключихме прегледа усмихнати и бъзикащи се. Така че моя съвет е, направи си сценарии преди да се видиш с лекаря си.

Коконка, звънни ми утре вечер, имам нещо предвид.

# 145
  • Canada, ON
pitia, честито за момченцата! Ще бъдеш царица сред толкова мъже Simple Smile

Кафява мечка- хич не им се ядосвам за феталната, нали бебче ме рита по цял ден- значи всичко си е наред и съм спокойна.
А ти мисли за причина!! Почна ли да ходиш на лекции вече, как се чустваш като мама студентка?Simple Smile

Да, почнах училище. Всички са едни младички - 18 годишни. Аз нали скоро ще направя 36, та мъжът ми каза, че ние с бебето сме най-стария и най-младия студент заедно, така че средно аритметично възрастта ни пак е 18, като на останалите колеги Simple Smile

# 146
  • Варна
Добро утро!
Валя, и при теб е минал интересно прегледа  Grinning Честито момче!
Pitia, честити мъже и на теб!
Кафява мечка, тук препоръчват ФМ към 32ра седмица, така че може да се класираш  Grinning
За пола на бебето - май нещо моято докторка ме мотае, че уж нищо не се вижда - веднъж беше седалищно, после пък уж се видяла пишка..И все я питам, все не се вижда, да видим утре като отида..Дано като отида на 3Д да се разбере най-сетне..Че нали засега знаем момиченце, пък тайно се надяваме на обратното  Grinning

Хубав ден на всички! тук времето е ужасно, но май само за днес  Praynig

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРАМИРА!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 09:06 от Alexandra

# 147
Добро утро!

Честит рожден ден на iramira!
Много здраве и успехи!  bouquet   bouquet   bouquet

# 148
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден и от мен на iramira,нека се сбъднат всичките и мечти!

# 149
  • Пловдив
Добро утро!

Честит Рожден Ден, iramira!
Здраве и любов за теб и любимите ти хора!   bouquet

Филип@, благодаря ти за инфото за фиброаденома.
Пожелавам ти безпроблемно кърмене   bouquet
А относно скъпата кола  Laughing - моят племенник пък скоро направи друго.
Пазаруват с дядо си в Билла или там в някой подобен магазин, дядото пълни количката и пък малкия издебнал момента и сложил в количката оригинален робот, на Бионикал ли .. незнам не ги знам добре  Laughing И на касата - изненада.  Shocked На дядо му станало неудобно да го върне и така малкия се сдоби с голям робот  Laughing

Относно киселините - и аз незнам все още какво представляват  Rolling Eyes Дано решат да не се запознават с мен  Flutter
Бебешките ритници вече ги усещам добре, макар и да ми се струват слабички  Thinking
Но на тати му харесва да слага ръка на корема и да му бълбука отвътре  Heart Eyes
Другата седмица съм на преглед - ще видим дали ще потвърдят, че е момче.
Alexandra, айде дано да се види пишле на твоят преглед  Peace
New Valia, pitia, честити момченца  Party

Хубав ден, момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт