Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 343
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
 baloni Честит рожден ден iramira  baloni

# 151
  • до една звездичка
Добро утро на всички.
Честит рожден ден, IRAMIRA!  nbirthday
Бъди здрава, спокойна и много щастлива!

Мами, къде ви гледат коя по един час, коя по 15 минути???
Мен, на последната ЖК дори не искаха да ме гледат на видеозон:( Доктора каза: "Ами тебе нали са те гледали предния път там, сега аз кво да гледам пак?!?"
Ама и аз един късмет извадих - не е за приказване: докторката, която ме "пое" за ЖК, ме прегледа само първия път; втория беше в отпуск, третия я нямаше въобще, и когато попитах къде е, акушерката ми отговори: Оооооо, ми, то тя излиза другата седмица в майчинство!?!
А кой ще ме консултира от сега нататък - попитах аз? Е, кой - доктори много, все някой ще помолим (за което после им благодарим по 40 пъти), а аз седя и дремя в коридорите като някакво боливийско сираче някой да бъде така добър да ме прегледа и да ми каже какво да правя, когато резултатите ми от лабораторните изследвания не са добри, например...Толкова ми стана тъжно и криво последния път, че  като излязох от болницата Cry
Офф, ама и аз едни мрачни ги заредих рано сутринта....

# 152
Добро утро на всички.
Честит рожден ден, IRAMIRA!  nbirthday
Бъди здрава, спокойна и много щастлива!

*dega* , абе ... как така няма да искат да ви гледат аз не мога да го разбера това нещо ?!
Аз като ходя на ЖК, всеки месец веднъж винаги, ама винаги ме гледат на ехо и ми обесняват , но аз също си питам постоянно ... и за изследванията си питам всеки път .

Сега да се похваля - вчера ходих на ФМ , гледаха ме на 4 D ехограф и беше фантастично .
Прегледа продължи 40 минути , доктора ни показа всичко с подробности и не само , че ни обесняваше всичко постоянно , дори на края ни направи запис и стана  като филмче .
Потвърдиха , че бебка е МОМИЧЕНЦЕ, вече е цели 29 см и тежи близо 600 гр.
Много съм доволна и щастлива, Нашия Татко също умираше от кеф
 newsm44 newsm68 newsm44

Момичета, когато ходите на лекар си търсете правата и си питайте за всичко, което ви интересува и което ви притеснява .  Peace
Все пак става въпрос за вашето дете и тези доктори все си мисля, че са длъжи да дават обеснение щом ги посещавате .

# 153
  • на плажа
  Добро утро! Благодаря ви за пожеланията.  Simple SmileМного сте мили. Аз желая на себе си и на всички нас да сме живи и здрави и да родим здрави и хубави бебета.

# 154
 newsm59Честит рожден ден ИРАМИРА!!! newsm59 Желая ти много здраве, щастие и усмивката никога да не слиза от лицето ти! И разбира се живо и здраво бебче през януари![/size][/color]
Валя, Пития - честити момчета!
Аз като ходя на ЖК винаги ме гледат на видеозон, всъщност всяка седмица ме гледат, но док ми е много близка. Незнам.......... последният път като ме гледа каза, че може да е момиче, но още било рано. Дано да не е познала, че нашия татко не се зарадва много - иска да ги изшарим. Аз нямам претенции само да е живо и здраво.

# 155
zdraveite,i az 6te byda ianuarska mama:)4akame beb4o na 19-ti ianuari,no o6te ne znaem mom4ence li e ili e momi4ence-drugata sedmica jivot i zdrave,6te ni kajat Laughing Laughing Laughing :lol:pozdravi na vsi4ki byde6ti mami:)

# 156
Хайде Софиянки – среща в петък 14.09. от 18 часа в центъра. Аз ще направя резервация някъде.
Добре дошла Gerit0

# 157
  • София
Здравейте и от мен!
Честит Рожден ден на Ирамира!!!   bouquet Пожелавам ти много спокойствие, щастие и всички мечти да се сбудват с лекота! Бъди много щастлива и обичана!!!  smile3510 happy bd bdbaloni
 Благодаря на всики мами за отговорите за сусама, явно по една малка чаена лъжичка на ден може и добре да дойде, ще пробвам!  Wink
Весел ден за сега на всички и по-късно може пак да се включа!

# 158
  • София, Дървеница
Честит рожден ден на Ирамира!!!!!
zaika baika Относно срещата, съгласна съм, но вероятно ще мога да дойда с придружител - баткото - и ще сме една картинка  Laughing
Лек ден от мен!

# 159
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!

Честит рожден ден на Ирамира! Много щастие ти пожелавам.

И аз не успях да науча какъв е пола на бебто, но не съм чак толкова любопитна  Wink Ще почакам до следващия път. Този път поне фокторът ми обърна екрана да видя бебето. И нашия тати го поразгледа. По-интересно беше. Иначе и моят док е като канадските - всичко е ок, има си всичко, което трябва да се види според тези г.с. и това е.

# 160
  • Варна
 bdbaloniЧестит Рожден Ирамира!! Да си жива, здрава и много обичана!! Да имаш най-прекрасното бебе Януари! bdbaloni

Аз днес привечер съм на преглед при доки дето ми е по ЗК, ще дам отчет после. А май е време да ида и при моя си лекар , че не ме е гледал вече 2 месеца #Crazy Този път доста лежерно го раздавам. Трябва да ви кажа, че даже още незнам какви са резултатите от изследванията, дано не ми изиграе лоша шега тази безгрижност!

Честито на всички разбрали пола на бебчетата! Наистина и аз не разбирам какво значи да искаш това да е изненада, аз ще се измъчвам постоянно:)

Лек и усмихнат ден!

# 161
  • София
Честит Рожден Ден Ирамира!!! Да си здрава, усмихната и януари месец  свежа и доволна с бебока!!!

Аз след паследната серия на "Такъв е живота", доста се замислих доколко да вярвам на прогнози за момче  направени в 5-ти месец. Като го споделих с таткото, той каза "ми ако е момиче, ще трябва да се напънеш и 3-ти път" Mr. Green
Утре съм на ЖК и ще видим дали ще ме гледат пак на видеозон, защото по ЗК май се полагат само 2 за целият период. Иначе доктора при който си ходя всеки месец и при който ще раждам си ме гледа, но той пък като видя прогнозирания от Марков пол, каза че щом той е казал момче, значи е момче и толкоз. Ама до другият път може и да забрави.

# 162
  • София
Аз съм ЗА срещата,но сигурно и аз ще съм с придружител и замалко.Много искам да се запозная с вас и ще направя всичко възможно да присъствам.

# 163
ЗДРАВЕИТЕ И ОТ МЕН
АЗ СЪМ ЗА СРЕЩАТА.МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ.НИЕ ДНЕС СМЕ НА Ф.М.ПРИ ДОЦЕНТ ТОМОВА.ДАНО ВСИЧКО НИ Е ОК.ПОСЛЕ ЩЕ ПИША.ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ МЕН

# 164
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Имаме много поводи за поздравления. Laughing
Ирамира -  smile3510  bdbaloni Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти много здраве и любов, спокойна бременност и едно прекрасно бебенце на финала. baloni
Валя, Пития...добре дошли в групата на мъжките мами. Hug Аз започвам все повече да свиквам с мисълта, че ще бъда мама на двама сина и...един татко. Ще ми изядат ушите тия мъже. doh
Аз като ходих при Томова всичко си каза жената. Тя направо си говореше на глас и всичко поемах. това, което не разбирах си питах и тя кротко и мирно си обясняваше. Доволна съм.
zaika baika  newsm10 Браво! Да има един да поеме хорото и тръгваме. Аз съм ЗА! Петък 18 - 18:30 може в центъра. Като се разберем къде ще ходим, закъснелите направо на място. Peace
Пожелавам ви лек и спокоен ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт