Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 354
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • до една звездичка
Опаляяяяя, съобщение, съобщение:

http://bebemania.atsdb.org/

Може и да се срещнем там:)

# 121
  • Карлово
Резултатите в гласуването не се виждат, защото преди няколко конкурса имаше леко спречкване, затова. Ще ви подсетя за класирането, радвам се, че са ви харесали!

# 122
привет и от мен  Joy

и аз дадох своя глас, много красиви колажи   bouquet

Някой да знае какво стана с Марков, къде работи сега и т.н.?

# 123
  • София
Мисля да се запиша за тези посещения. Laughing

София
25. 09. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) – Д-р Веселин Илиев, детски дерматолог в Медицински и козметичен център, ще представи темата “Грижи за кожата на бебето от 0 до 12 мес. Най-чести грешки и профилактика на дерматологичните заболявания.”

18 септември, вторник 13:30 ч. МБАЛ „Токуда Болница София” АД, София, ул. Н. Й. Вапцаров 51А
За записване: Боряна Маринкова – тел.: 02/ 403 43 52, 0884 993 011

# 124
Здравейте - имам питане - вие пиете ли Зимафлуор - ако да - откога и по колко капки?
Аз пия Зимафлуор от 4-я месец по 16 капки в 1 чаша вода.

# 125
  • София
Здравейте мами,
имам следното въпросче, чувал ли е някой, че в суровото сусамено семе има най-добре пригоден за усвояване от организма калций??? Незнам дали правилно се изразих, но препоръчаха ми да ям на ден по чаена лъжичка сусам? То като се замисля няма какво да навреди, само може да помогне.....Моля за коментар???

# 126

д-р Марков си е открил свой кабинет на ул. Алеко Константинов 17 (пряка на Оборище в отсечката Евлоги Георгиев и Черковна). На мобилния му телефон може да си запишете час за седмица-две напред. Аз лично имам час при него в петък, като си го записах миналата седмица на 5 септември.
тел. 0899 130 550.

# 127
  • София

д-р Марков си е открил свой кабинет на ул. Алеко Константинов 17 (пряка на Оборище в отсечката Евлоги Георгиев и Черковна). На мобилния му телефон може да си запишете час за седмица-две напред. Аз лично имам час при него в петък, като си го записах миналата седмица на 5 септември.
тел. 0899 130 550.

то се очакваше:)след тази тайнственост около него последните седмици:)
Аз ще си запиша час да ме види към 30г.с.

# 128
  • Бургас
Здравейте мами,
имам следното въпросче, чувал ли е някой, че в суровото сусамено семе има най-добре пригоден за усвояване от организма калций??? Незнам дали правилно се изразих, но препоръчаха ми да ям на ден по чаена лъжичка сусам? То като се замисля няма какво да навреди, само може да помогне.....Моля за коментар???

Вярно е .Има сусамов тахан,който също можеш да ядеш смесен с мед. Peace

# 129
Тъкмо се връщам от фетална- Канадска му работа. Този път ме гледа кака видеозонка, бяла готина, ама нищо не каза. Каквото и да я питам: Докторът ще ти каже.
Иначе мери какво мери повече от час, при което ме кара да пишкам на 2 пъти, а не бях изпила водата, която ме караха да пия, ами само 2 чаши.
Потвърди, че видяла пола на бебчето, но: Докторът ще ми го каже
Бебчето било ОК ама: Докторът ще ти каже
Това, което успях да разбера от нея беше само,4е бебчето още не се е обърнало, но имало време за това и, че със сигурност е с 10 дни по-голямо демек Новогодишно, но за сега аз си го чакам по Иванов ден.
Та сега чакам: Докторът да каже, в близките 3 дни каквото ще казва и то по тел, понеже имам час, чак за 28 септември- срамота.

Валя- казвай как мина при теб, дано поне да са уточнили полът:)
Vesel den na vsi4ki:))

# 130
  • София
patenceto, аз пък мога да ти препоръчам магазина на Мамма Донна на ул. Самуил 37, близо е до Солунска. В събота бях на пазар и тъкмо си бях купила един джинсов панталон от Фр. Нансен и 2 блузки, но нещата в този магазин толкова ми  харесаха, че се изкуших и си взех още един панталон и блузка. Материите и кройките са невероятни. Има и офис облекло за работещи мами. Сега очакват и връхно облекло за по-студените дни, та мисля след някоя и друга седмица пак да го посетя.

# 131
  • Варна
Мики много хубави колажи има, гласувах!

В Канада определено е интересно здравеопазавнето! Май доста ви лазят по нервите #Cussing out

За сусама е абсолютно вярно. Яж на воля, но има доста калории, имай предвид:)

Аз съм абсолютна шматка, днес след като отидох на преглед на УЗ, се оказа че всъщност съм за утре Blush Малеееее съвсем съм изкукала!!! Дано като родя имам подобрения.

Относно бременните дрехи така и досега не съм видяла нещо хубаво. На Рени също не ми харесват!
  bouquet  bouquet

# 132
Бебчето било ОК ама: Докторът ще ти каже

kokonka, Толкова ми е познато това. Дъщеря ми е родена в Британска Колумбия, предполагам не е много по-различно от това в Онтарио. Казаха ми пола 1вия ден на 9тия месец и то след голямо молене една германка се изпусна докато правише ултразвук (но след като прецени, че ние като едни европейци може би няма да правим нещо на детето си като е момиче). Факт е, че нищо не ми казваше и докторката - всико беше That's ok, That's normal. Мъжът ми беше подивял от тези реплики.

Благодаря за инфото за магазини. Ще посетя задължително този на Самуил.

# 133
патенцето- добре, че Валя намери видеозон, на който да отидем предварително и да видим бебчето, да го разгледаме и да разберем какъв пол е, и то цялото семейство. Днес бебчето ми го показаха точно за по- малко от минута. Обърна монитора  и ми покажа главичка, стомах, пикочен мехур, 2 ръчучки и 2 крачета и то за отрицателно време и толкова. Иначе беше изумена, че съм сама, но аз си и рекнах, че вече сме ходили цялото семейство на видеозон и за това няма никoй с мен. Така е, защото не плащам аз, ако си плащах, дали щеше да е така?! Всичко щеше да си каже.

# 134
  • Варна
Коконка, ти ме разби  ooooh! Дано докторът ти да е по-приказлив Grinning Има и добра страна - все пак те е гледала цял час, аз минавам с 15тина минути  Grinning

При мен новините са че Мони си остава вкъщи цялата седмица, макар вече да се пооправи..Добре че гледачката която ползвахме преди яслата, беше свободна, и ще ми я извежда предиобедите, пък аз се оправям следобед. Добре че спи по два часа и половина, то времето минало  Joy

Хайде лека вечер, аз ще поработя, че ми остана малко още

Общи условия

Активация на акаунт