Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 344
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А-а-а и аз съм ЗА срещата, дано нещо не ми обърка плановете тогава!

# 166
  • на плажа
 Аз също съм ЗА срещата. Само кажете къде.
Моят док също ме гледа всеки път на видеозон, но ми е приятел ( нали по здравна каса ни се полагат 2 или 3). Дали е възможно да се обърка пола на детето  newsm78? На мен Мазнейкова ми каза 100% момче след като ме гледа на 4Д. Ще бъде малко гадничко, защото вече мисля за него като за НЕГО и даже му мислим именце, а да не говорим татко му колко е горд и щастлив( той нали си има вече една принцеска), но пък каквото Бог даде  Wink.

# 167
  • В полите на Пирин планина
Ирамира, едно време съм чела тема точно за Мазнейкова - и излезе, че при 100 % от мамите във форума, които са били при нея на преглед е познала пола  Grinning И на мен ми позна при предишната бременност още в 16 г.с.

# 168
  • София
Здравейте и от мен  Hug!

За срещата съм ЗА! Само трябва да се разберем къде ще се срещнем и къде ще ходим после.

За ФМ - като бях при Врагалева - показа и ни обясни всичко, само дето бебчо си скри устата и така и до края на прегледа не я показа Simple Smile.

Имам едно въпросче към теб, Incandescent, ако няма да е много нахално от моя страна  Blush. Ако е удобно, да ти го пратя на лични?

Това е от мен за сега, ще следя за повече инфо за срещата Simple Smile.
До скоро  Hug.

P.S. Микки, сега си разчиствах личните и знаеш ли, открих че преди време се си писали във връзка с видео картата на PC-то ти, тогава мъжа ми беше изявил желание да помогне Simple Smile Hug (знаех си, че има нещо, не напразно скайп-а ти ми изглеждаше познат).

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 19:19 от Impatient

# 169
  • София
Момичета,имам въпрос към тези от вас които пииват кафенцеи количка сега докато са бременни,после докато кърмите също ли ще пиете или ще ги спрете?
Аз сега пия кола понякогаи после имам угризения,че бебето се превъзбужда,а на мен не ми пука защото ми е в корема.....

# 170
  • Варна
Момичета,имам въпрос към тези от вас които пииват кафенцеи количка сега докато са бременни,после докато кърмите също ли ще пиете или ще ги спрете?
Аз сега пия кола понякогаи после имам угризения,че бебето се превъзбужда,а на мен не ми пука защото ми е в корема.....
Да ти кажа как беше с Мони - много ми беше съвестно заради нея, и първия месец не съм близвала кафе..Обаче съм с ниско кръвно, комбинирано с недоспиването, направо бях като парцал. После реших че ще пия по едно хубаво кафе, сутрин след кърменето веднага. Не съм забелязала да се превъзбужда от това, и така и си продължих.

# 171

Докато си бременна няма проблем, но като тръгнеш да кърмиш става проблем. Аз така си бях позволила едно кафе в 4ч. следобед при кърменето и бебето не заспа до 2 ч. през нощта. Тогава приключих с кофеиновите кафета и минах на безкофеиново. Иначе ако сега си с ниско кръвно няма проблем да си пиеш и от двете.

# 172
За кафенцето и аз си пия по едно  и понякога с кола. Ако ми се допие не се спирам. Питах моята акушерка и тя каза че няма проблем стига да не се прекалява. А за кърменето не знам, но според мен ще трябва да се спре. Но пък ако пиеш след като накърмиш бебето може и да не е проблем.

# 173
az sega sym na vylna nes kafe,pia go ne za6toto izpitvam niakakva nujda,a za6toto mi e vkusno:)znam 4e e po-silno,no po edno na den si pozvoliavam...dano ne prevyzbujdam beb4o Blush

# 174
Добре дошла на Gerit0!

Аз също не се ограничавам сега от кола, пия 3 в 1 всяка сутрин, но родя ли-край.

Предният път докато кърмех не бях близвала кафе и кока Grinning

# 175
Даааа, и аз знам че докато си бременна няма проблеми с кафето стига да не прекаляваш, но после край. Peace

# 176
  • В полите на Пирин планина
Аз сутрин пия 3в1. Старая се да не прекалявам с кофеиновите дози. При кърмене - сутрин веднага след кърменето съм пила понякога.

Impatient - чакам въпросчето  Grinning

# 177
Здраавейте, хубави коремчета! Hug
точно се бях замислила и аз за кафето - моята докторка ми каза че няма проблем с две кафета на ден, истината е че на мен ми се пие - сутрин направо не мога да отлепя и ако не пия кафе (гледам да е по-дългичко) направо не мога да се довлека до работа...
с предишните си бременности ми ставаше лошо само от миризмата и не съм близвала.
Разчитам на инстинкта на бремменността - щом нещо ми се хапва, дори и необичайно - сигурно организма има нужда от него (надявам се да е така...)

# 178
Мацки, и аз пия кафенце  3 в 1 сутрин и по една количка , но гледам да не е по късно от 15,00 часа защото вечерта няма да мога да заспя .
Говорила съм с доки и ми казаха, че няма пролеми .
А за кърменето не съм на ясно още ...

Другия петък сме на сватба и се чудя какво да облека  Whistling
Преди време една от вас ми прати този линк
http://blaga-blagoeva.com/catalogue.php?page=dresses
НО тук не намирам нищо интересно в момента .
Може ли някой да ми помогне от къде да си намеря хубава вечерна рокля или някакъв тоалет , съответно да е подходящ за случая и да става за бременни  newsm78

# 179
newsm67Честит Рожден Ден, Ирамира! newsm67
Пожелавам ти здраве, късмет и мноооооого радост през ЯНУАРИ!
Относно срещата: и аз съм ЗА, само да уточним мястото и съм там. Много ще се радвам да се видим и запознаем, най-накрая Wink.
Аз не бях пила кафе доскоро, но от няколко дни ми се допива и то все следобяд. Не мисля, че сега е проблем, но по време на кърменето - СТОП!

Общи условия

Активация на акаунт