Историята с отвлечената Маделин

• 84 422
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Минзухарче, не така  Stop А как наричаш оная дето родила в тоалетната и пуснала бебето в дупката? Сигурно е много възвишена и е пуснала духа му да си отлети на по-готино място?

За Даниела Терзийска се чудя друго-как така има ново семейство? С Полицая ли се е събрала? Ако наистина има шизофрения (или там каквото е) не мога да си представя как някой ще иска да живее с такъв човек.

# 286
Минзухарче, не така  Stop А как наричаш оная дето родила в тоалетната и пуснала бебето в дупката? Сигурно е много възвишена и е пуснала духа му да си отлети на по-готино място?

За Даниела Терзийска се чудя друго-как така има ново семейство? С Полицая ли се е събрала? Ако наистина има шизофрения (или там каквото е) не мога да си представя как някой ще иска да живее с такъв човек.

Саня, шизофреникът, ако си пие редовно лекарствата,  си е съвсем добре. КАзвам го от личен опит, в по-предна страница съм споменала, че съм имала квартирантка с подобно заболяване. При нея проблемите започнаха в момента, в който спря да си купува редовно лекарствата(а те даже май са и безплатни , нещо такова)
На Минзухарче бисерите ще ги подмина без коментар, щото ако има такъв, просто....няма да е от най-толерантните ми. Stop

# 287
Родителите на Маделин Маккан се завърнаха във Великобритания

09 септември 2007 | 14:23 | Агенция "Фокус"

Лондон. Родителите на Маделин Маккан, които са заподозрени за изчезването й, пристигнаха днес във Великобритания на летище “Ийст Мидлендс”, предаде АФП.
Очаква се Гери Маккан, бащата на изчезналото момиче, да направи изявление, след като двамата преминат паспортна проверка.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 14:48 от Не тази вечер, Жозефина!

# 288
..................
Eто развоя от последните дни, подреден хронологически. Четете го отдолу нагоре.
Е това пък всичкото защо!? Не виждам дори в едно от тях да пише нещо по различно от другите! Нямаше нужда да цитираш всички световни медии и вестници до безкрай!  ooooh!

# 289
Нищо ново, освен завръщането на родителите на Маделин в родината им...

# 290
цитирала е единствено Агенция "Фокус" от последните 3 дни, когато твърде динамично се развиваха събитията
не виждам нищо лошо, че го е направила
дано си направят труд някои да прочетат, защото вчера имаше страшни бисери от хора, току-що отворили темата

# 291
Изтрих ненужното.....мислех, че ще е добре да има нещо като summary, ама нейсе. Peace

# 292
  • София
Мда.. и аз сега отварям темата, не знаех, че майката е заподозряна. Не ми се ще да се окаже вярно-изглежда ми интелигентна, прави впечатление на покрусена. При тях или в семейството им има ли история на психични разстройства? Съжалявам,ако повтарям въпроса.

# 293
  • Варна
а какво се оказа накрая? даниела терзийска не го е убила, кой го е убил?

На държавниците не им трябва да търсят истинския виновник. Най-вероятно е още на свобода...

Къде са близначетата в момента? Доколкото знам в голяма част от европейските страни, ако има съмнения за насилие (в случая убийство) върху едно дете в семейството, социалните прибират останалите до изясняване на случая. Странно е, че нищо не се споменава за тях, никой не ги е разпитвал...

# 294
цитирала е единствено Агенция "Фокус" от последните 3 дни, когато твърде динамично се развиваха събитията
не виждам нищо лошо, че го е направила
дано си направят труд някои да прочетат, защото вчера имаше страшни бисери от хора, току-що отворили темата
Аз пък взех, че се засрамих-за първи път, признавам-и самоделно затрих всичко. hahaha Joy
Аз лично следя АФП и съм си пуснала да ми праща нюз на джимейл-а......само че това какво ли помага на горкото детенце. Sad

# 295

Очаква се Гери Маккан, бащата на изчезналото момиче, да направи изявление, след като двамата преминат паспортна проверка.

Току-що хванах края на изявлението, в което се казваше, че не могат да се впускат в подробности, тъй като им е забранено от полицията в Португалия, но категорично отхвърлят всякакво участие в изчезването на Мади, както и потвърждават, че самото им завръщане не означава, че се отказват от търсенето на детето. Беше много разстроен човека, да не дава Господ някой да е на негово място.

# 296
Изтрих ненужното.....мислех, че ще е добре да има нещо като summary, ама нейсе. Peace

естествено, че има нужда.
има хора , които не само пишат, а и четат.

Къде са близначетата в момента? ......Странно е, че нищо не се споменава за тях, никой не ги е разпитвал...
Laughing

близначетата как по-точно да бъдат разпитани!?  Shocked Laughing

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 15:21 от Lennie

# 297
Иииии  ooooh! що ли казах, че е много!? Хайде върни го тогава Peace и потърси още даже!

# 298

Къде са близначетата в момента? Доколкото знам в голяма част от европейските страни, ако има съмнения за насилие (в случая убийство) върху едно дете в семейството, социалните прибират останалите до изясняване на случая. Странно е, че нищо не се споменава за тях, никой не ги е разпитвал...
Laughing Laughing Чоко, извини ме, че се смея в тази иначе сериозна тема, ама ти имаш ли идея на каква възраст са близначетата?

# 299
  • София
Абе, относно близначетата, аз и в другата тема, колкото и жестоко да звучи, се запитах защо ли не са ги отвлекли и тях, ако решим, че става въпрос за трафик на хора и подобна организация, че и за педофил, също.
Имало е възможност, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт