Историята с отвлечената Маделин

• 84 423
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 270
Нали ако са предозирали лекарство няма да има кръв ? Ако има кръв става въпрос за друго нещо според мен , а не за смърт в съня  . Не съм убедена, че са родителите , поне докато няма доказателства , защото и полицаите досега само на догадки и косвени улики си играят .
И нас с брат ми като малки ни оставяха сами , отиваме на ски например , нашите са долу в бара или ресторанта на хотела , а ние спим в стаята , не съм била на повече от 5 -6 години , а брат ми на 3 . Тази година бяхме с приятелско семейство в един от най големите хотели до Варна , тяхното момиченце е на 4 , като заспеше вечер те слизаха при нас на басейна , малката имаше и магнитна карта , ако се събуди и знаеше как да си отвори и да дойде при нас , ако има проблем . Мисълта ми е , че не всички родители се параноясват и мислят за най лошото , голяма грешка явно , но факт . Все пак това не ги прави убийци .

# 271
  • София
Нали ако са предозирали лекарство няма да има кръв ? Ако има кръв става въпрос за друго нещо според мен , а не за смърт в съня  .

Оказа се, че при предозиране на парацетамол се увреждал черния дроб и се получавало някакво кървене от ушите, носа и т.н. - цитирам по памет.

# 272
Всяка жена търсеща убиец на дете в лицето на собствената му майка е или психично болна или най-долна проба човешко същество! smile3516

# 273
  • Пловдив
Всяка жена търсеща убиец на дете в лицето на собствената му майка е или психично болна или най-долна проба човешко същество! smile3516
Да бе да, има много доказателства за жени убили децата си, не казвам майки, защото за мен не са такива.

# 274
  • София

Е, хайде сега, според последни сведения, майката била склонна да приеме споразумение за 2 години затвор и да си признае.

Аз чета и в другата тема, там има повече сведения.

Иначе, на никоя от жениете тук не й се ще майката да е участвала в престъпление.
Така или иначе, разбра се,че за семейството е практика да упоява децата си, за да спят.И това е нещо,което всяка нормална жена не приема, но е факт, нали?

И да не израждаме дискусията в посока майките от форума, сега се говори за друго.

# 275

Минзухарке, ти пък изби рибата. Нужно ли беше да изпадаш в такава крайност?

Може и да не те разбирам добре, но ти май наричаш всички тук, които допускат родителката да е причинила смъртта, психично болна или най-долна проба човешко същество!!  Rolling Eyes

# 276
Нали ако са предозирали лекарство няма да има кръв ? Ако има кръв става въпрос за друго нещо според мен , а не за смърт в съня  .

Оказа се, че при предозиране на парацетамол се увреждал черния дроб и се получавало някакво кървене от ушите, носа и т.н. - цитирам по памет.
Не го знаех това . Ужасно . Добре бе защо парацетамол ? Това сигурно ли е ?  Да не говорим , че момиченцето е на 4 , защо да заспива ? Може да гледа телевиия и после да си заспи , защо им е било да я преспиват ? Странни хора .

# 277
  • София

Не го знаех това . Ужасно . Добре бе защо парацетамол ? Това сигурно ли е ?  Да не говорим , че момиченцето е на 4 , защо да заспива ? Може да гледа телевиия и после да си заспи , защо им е било да я преспиват ? Странни хора .
Ми, знам ли, нали са три децата, да спят, че да не се заиграват, да не се будят едно друго. newsm78 А парацетамолът действа и упойващо, ползвали са това му действие.
Те и детегледачка отказали, а им била предлагана #Crazy

Тая история ми е ужасно странна....

Впрочем, разбра се, че полицията е свалила обвиненията и сега двамата родители се прибират в UK.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 12:42 от КЛОНКА

# 278

хаха, колко весело.
а какво ще кажеш за хилядите майки убийци на деца? те какви човешки същества са?
например наскоро имаше случай на бебе убито от майка си в микровълновата.
това как ти се струва?! висша проба човешко същество?
жената не е психично болна, при това.
а тези, които раждат бебета и ги оставят ( убиват) в тоалетни, кошчета за боклук и пр.?

мисля, че човешката природа е много по-дълбока ( и тъмна) и майчиния инстинкт е твърде преекспониран.

# 279
  • България-Швейцария
Някой прочете ли публикуваното от Шанел разследване на Недялко Йорданов?
Окончателно ме убеди, че Даниела е невинна и набедена за извършител.

Не съм чела нищо аз, но тази история за 'откачилата' майка винаги ми е била съшита с бели конци.
И въобще ме втриса колко лесно се лепи този етикет в България, дори без да си минал през съответния лекар, и ако не си знаеш правата - тежкО ти.
Не вярвайте на всичко около себе си (особено в медиите), това е най-удобният начин за съвременния 'лов на вещици'.

# 280
Обикновено при такива инциденти, най-близките са първите заподозрени.

# 281
Някой прочете ли публикуваното от Шанел разследване на Недялко Йорданов?
Окончателно ме убеди, че Даниела е невинна и набедена за извършител.

Не съм чела нищо аз, но тази история за 'откачилата' майка винаги ми е била съшита с бели конци.
И въобще ме втриса колко лесно се лепи този етикет в България, дори без да си минал през съответния лекар, и ако не си знаеш правата - тежкО ти.
Не вярвайте на всичко около себе си (особено в медиите), това е най-удобният начин за съвременния 'лов на вещици'.

а какво се оказа накрая? даниела терзийска не го е убила, кой го е убил?

# 282
  • София
Уф, хич не ми се ще да са виновни родителите, но вчера гледах на френската телевизия, и двамата бяха прекалено спокойни, все едно са на лекарства.И все се питам как ,ако са убили детето са скрили трупа в чужда страна, така, че да не го открият до сега???

# 283

Оо, хайде, моля ви, не бъдете толкова наивни, не сме на 5 годинки все пак! Както има хора всякакви, така има и майки всякакви. А за Даниела Терзийска - жената е имала следи от въжето, с което го е удушила, по ръцете си! Отдавна се е знаело, че е шизофреничка, така че не смятам, че този етикет и е бил лепнат "ей така".   

# 284

Я, по -леко с обидите... Да не би животът да не представя ярки примери за майки убили децата си? Майките да не би да не могат да са шизофренички, жестоки и безпощадни? Аре, потърси в историята и ще имаш нагледни примери.

Общи условия

Активация на акаунт