Историята с отвлечената Маделин

• 83 672
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 60
Даниела, майката на Пепи работи на Централна гара. Има си ново семейство и май и "амнезия" има.
Ами как няма да има, такъв цирк направи, какъвто нормален човек едва ли ще успее да сътвори.

# 61
Само да вметна, че не ченгетата бяха открили записа от камерите. Много след като я обявиха за убийца, в-к Монитор ги публикува, снимките на майката носеща детенцето, а следователите не са си били и направили труда да огледат маршрута. На снимките майката го носи на врата си. Полицаите казаха много преди това, че го е увила още в къщи с черен чувал. И хоп - едни снимки. Разбира се историята е толкова стара, че на кой му пука вече.
Мда, записите докопа един частен детектив, на който веднага издадоха заповед за задържане и успя дя го отърве Ани Заркова.  Просто го скри. Rolling Eyes Сопранов, да не бъркаш "Монитор" с "Труд", щото "Монитор" излиза от юли 2001  newsm78

# 62
Шушоне, втриса ме от това, което казваш. Загнездват се конспиративни мисли.

# 63
Какви мисли?

# 64
Помня цялата драма тогава. Помня и насечените кадри от офис-сградата. не помня, обаче, какво стана с този свидетел. Нали на неговите показания се крепеше първоначалната версия. Адвокат на Даниела е Рени Цанова. За какви пари работи тази жена. Мисля, че са много. Дали може да си го позволи жена на таксиметров шофьор  Thinking

# 65
"Когато разбере кой го е извършил, ще се срамувате, че сте дошли тук!" - тва го помня много добре. В ранен следобед беше. Много преди "самопризнанията" на майката.

Това си е майка с дете.

# 66
Рени Цанова едва ли е взела пари от нея. Много от публичните дела най-известните адвокати по наказателни дела гледат и без хонорари, ясно защо.

# 67
Тя разделила ли се е със съпруга си?

# 68
Да, има си ново семейство. Аз се чудя как след като кошчетата на пазара “Иван Вазов” са почиствани 2 пъти през деня, как през нощта в едно от тях да се открива нещо, изхвърлено предната сутрин (въженцето и чувала)?  newsm78

# 69
Сега разглеждам статиите на Сега, че само те излизат с чичко Гугъл. Хората явно са продължили да се вълнуват от случая и след 2001.

# 70
"Когато разбере кой го е извършил, ще се срамувате, че сте дошли тук!" - тва го помня много добре. В ранен следобед беше. Много преди "самопризнанията" на майката.

Това си е майка с дете.

Гледах интервю със следователката по делото и тя заяви, че Даниела е имала следи от въжето по ръцете си, които се виждали и с просто око. Естествено нищо не мога да твърдя със сигурност, като не съм го видяла с очите си, но за мен майката е убила детето си.

# 71
Не може ли да са от тежки пазарски чанти? Само гадая  Rolling Eyes

# 72
И на мен ми прилича на дете, сякаш краченцата му отстрани висят... newsm78 Ако са торби, какво е това отстрани?

# 73
Всичко може, нали уж за това правят експертизи, обаче като, прочетох тази статия, че не могат да установят дали носи дете или друго, съвсем започвам да се обърквам.

# 74
И на мен ми прилича на дете, сякаш краченцата му отстрани висят... newsm78 Ако са торби, какво е това отстрани?
Тези записи ги излъчваха многократно и ясно си личеше, че носи дете, журналистите се чудиха дали детето е живо, защото му се "люшкаха" крачетата "безжизнено", но и със спящо дете се получава така. Самата истина и защо, едва ли ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт