Историята с отвлечената Маделин

• 84 303
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 705
Аз редовно се возех в багажника на семейната жигула. Забавно е, когато си хлапе!

# 706
На мен пък друго не ми се връзва.
Ако си убил детето си (дори и по непредпазливост), после си се постарал да изчистиш следите и да скриеш трупа, като излезеш с приятели, дали ще изпиеш две бутилки вино?
Т.е. първо дали ще допуснеш да загубиш контрол по такъв начин и второ, дали след тези две изпити бутилки ще можеш да играеш театри, вместо да се издадеш неволно по някакъв начин.

Иначе уликите са тотално несвързани и дори не сочат към някаква обща версия, а са просто някакви нахвърляни и несъвместими едно с друго предположения.

# 707
  • София
Аз редовно се возех в багажника на семейната жигула. Забавно е, когато си хлапе!
ooooh! Shocked

Аз съм в потрес #Crazy

# 708

Това с Маги Желязкова сигурно е накакъв майтап....
Не е майтап, като беше във Вип ББ, говореше на една камера (обръщаше се към детето си), "мама, скоро ще си дойде и пак ще те возя в багажника, тати ще се кара, ама ние няма да му казваме." Човек, като не мисли, може да направи много простотии, слагам и себе си в това число, защото и аз съм ги творила разни.

# 709
Това с Маги Желязкова сигурно е накакъв майтап....
Не е майтап

# 710
Ама как така в багажника то там въздух няма, е гати. Освен ако колата не е комби някаква...Умът ми не го побира.
Аз Оли я затягам с два колана на столчето в колата, че то дори и да не се блъснеш някъде, достатъчна е само една по- рязка силна спирачка и...........не ми се мисли направо.

# 711
Ми на отворен багажник, бе. Ако е комби, ми то не се брои за возене в багажник.

# 712
Само това остава да с и  возим децата в багажника  #Crazy

# 713

Че кой те кара да ги возиш там?!

# 714

Никой  разбира се  ...вьзмущавам се   Laughing

# 715

сопрано, аз това не го разбрах - тоест, ти се качваш в багажника на жигулата, татко ти хлопва капака над теб и се возиш, така ли?

# 716
На отворен, разбира се и с 15-20 км. Около Копривщица навремето нямаше никакво движение, сега не знам как е.

# 717
  • София

сопрано, аз това не го разбрах - тоест, ти се качваш в багажника на жигулата, татко ти хлопва капака над теб и се возиш, така ли?

Било комби и вратата била отворена.

# 718
  • София
В кола комби е голямо удоволствие да се возиш в багажника.... или по-точно беше голямо удоволствие, когато бяхме деца. Не мога да повярвам, че чувате за първи път за това

# 719
В кола комби е голямо удоволствие да се возиш в багажника.... или по-точно беше голямо удоволствие, когато бяхме деца. Не мога да повярвам, че чувате за първи път за това

аз да, за пръв път чувам.
но не сме и имали кола комби.

Общи условия

Активация на акаунт