Историята с отвлечената Маделин

• 84 326
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 690
Гледах филм за близнаците , ако има трето дете в семейство с близнаци те правят негласен съюз срещу него . Често се случвало . А един от италианските водещи Масимо Джилети май беше , разказа на какъв тормоз е бил подложен от братята си близнаци в детството . Имаше много примери и бях учудена колко хора братя и сестри  на близнаци не искат да си спомнят за детството си именно , заради тормоза налаган над тях от страна на близнаците , всички бяха с малки разлики във възрастта  . Не знам доколко е вярно , но ме впечетли . Сега родителите на близнаци да не ми скочат , не ги мисля аз тея филми  Grinning
 Естествено братята на Маделин са на 2 , не биха могли да убият и муха , въпреки че моето дете може ..  Mr. Green

# 691
вие сте луди, как бебетата бе  Shocked
ама че ще е някой неочакван...сигурно

# 692
..... три деца, мама и тати си пият виното наблизо.

Или както се оказа, май не е било толкова наблизо, колкото го бяха изкарали..  Thinking. Отново не мога да не се възмутя на цялата ситуация с пиенето и хапването, а трите деца сами...
И аз не мисля, че от дневника ще изкочи нещо решаващо за случая.

# 693
Близнаците са момиче и момче, а не братя.

# 694
Чудя се ,защо не са им взели другите две деца .Това е престъпна небрежност да оставиш деца на такава възраст сами .Свидетел съм -как виеше пет годишно момче на балкона ,майка му отишла до магазина ...
Ако е имало нахлуване би трябвало да се събудят и другите две деца .

# 695
Според мен ако нещата са били нагласени и детето е било мъртво преди родителите да излязат, както прочетох по - горе една версия. Най - доброто алиби би било да извикаш детегледачка и да и "покажеш", че детето си спи кротко в стаята и след това вече да действаш - било то и през прозореца.
Все още не мисля, че детето е живо и не мисля, че родителите са виновни...................

# 696
А аз се чудя от няколко дена кой е снимал с камерата Мадлин? Майката или бащата? Или някой друг?  newsm78
Говоря за клипчето, което беше пуснато тук на по-предните страници.

# 697
Според мен ако нещата са били нагласени и детето е било мъртво преди родителите да излязат, както прочетох по - горе една версия. Най - доброто алиби би било да извикаш детегледачка и да и "покажеш", че детето си спи кротко в стаята и след това вече да действаш - било то и през прозореца.

Ти сериозно ли го мислиш това?  ooooh! божее... мъртъв човек виждала ли си? повярвай ми, не е като във филмите, където просто изглеждат "заспали"... това първо, и второ тук никой не казва, че родителите са я убили умишлено.. ако приемем, че е нещастен случай, едва ли биха могли да действат толкова хладнокръвно и премерено, че да викат някой, на когото уж да демонстрират, че е жива и си спинка...

# 698

Ти сериозно ли го мислиш това?  ooooh! божее... мъртъв човек виждала ли си? повярвай ми, не е като във филмите, където просто изглеждат "заспали"... това първо, и второ тук никой не казва, че родителите са я убили умишлено.. ако приемем, че е нещастен случай, едва ли биха могли да действат толкова хладнокръвно и премерено, че да викат някой, на когото уж да демонстрират, че е жива и си спинка...

Абсолютно съм виждала мъртви хора и то доста, но детегледачката на дали е виждала..... А ако са те не виждам нищо по - хладнокръвно от това да разиграваш циркове пред милиони хора...

# 699
[q. Няма как да има урина и повърнато в багажника. От който и да е, няма кой да вози човек/дете в багажника, това само по себе си е някакво престъпление. Така че, че нещата са объркани и неясни е видно.
[/quote]

Да, ама лятото се засякохме с англичани, които бяха наели гид да ги разходи из Родопите. И знаете ли къде се возеше 11 годишния им син?  В багажника. Там искал, било му скучно.  Вярно , че колата го позволяваше и можеше да вижда пътя и да разговаря с останалите. 
А и това какво може да се намери в багажника на нашата кола по време и след пътуване не е за приказка. Последния път имахе и "ако" в един плик ooooh!, защото сред природата не се прави онази работа.

# 700
Цялата тази история ми звучи като книга на Агата Кристи.
На последната страница ще разберем кой е убиеца и няма и да сме предполагали даже!

да, точно натам отиват нещата.
цялата гадост на ситуацията и изчезването на детето се превърна във фън-ребус за разрешаване на планетарно ниво.
накрая ще се окаже, че са близнаците. примерно. хаха, възможно е. айде да ви хвърля в оркесътра.
три деца, мама и тати си пият виното наблизо.

Да, май наистина с това свързвам дневника  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Надявам се да не съм те обидила без да искам.  Hug Hug Hug Hug

П.П Сега видях, че съм изпозвала погрешен цитат.  Embarassed

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 17:18 от tornerosse

# 701
[q. Няма как да има урина и повърнато в багажника. От който и да е, няма кой да вози човек/дете в багажника, това само по себе си е някакво престъпление. Така че, че нещата са объркани и неясни е видно.

Да, ама лятото се засякохме с англичани, които бяха наели гид да ги разходи из Родопите. И знаете ли къде се возеше 11 годишния им син?  В багажника. Там искал, било му скучно.  Вярно , че колата го позволяваше и можеше да вижда пътя и да разговаря с останалите. 
А и това какво може да се намери в багажника на нашата кола по време и след пътуване не е за приказка. Последния път имахе и "ако" в един плик ooooh!, защото сред природата не се прави онази работа.

[/quote]

стига бе, егати англичаните.
да не говориш за багажник на пикап.
или такъв, дето е за трупове.. като по филмите.

tornerosse , не се сърдя, разбира се  Hug просто исках да кажа, че в дневниците едва ли е разказвала за случилото се, но по разни мисли и тн, може да се усети в какво състояние душевно е била в тия дни.
нещо такова.

# 702
Виждала съм испанка да качва двете си деца в багажника ( едното на 3 ,другото на 4,5 годинки) на колата на гаджето си , понеже в нея няма столчета за децата, а ако ги видят полицаи ще ги глобят. Разбира се, предполагам ,че не го прави постоянно а е имала някаква работа и е отивала на близо Thinking

# 703
Ако не сте гледали сутрешният блок на телевизия  Здраве,чиято водеща е Маги Желязкова го загледайте някой път там дават клипче как Маги качва сина си в багажника на колата си за да го закара на детска градина.

# 704
  • София
Абе, вие сериозно ли говорите това за багажника, бре?

Или аз не съм в час?!

Няма нормално човешко същество, което да сложи детето си в багажника на колата.
НЯма такова.

Това с Маги Желязкова сигурно е накакъв майтап....

Общи условия

Активация на акаунт