Историята с отвлечената Маделин

• 84 217
  • 1 206
  •   2
Отговори
# 870
Хмм,няма ли да е по-лесно да кажат,че Мади се е събудила
и изпила сама лекарството,отколкото да я крият и бля бля...
Куца тази версия.

И аз си мислех същото. Peace

# 871
  • София
Хмм,няма ли да е по-лесно да кажат,че Мади се е събудила
и изпила сама лекарството,отколкото да я крият и бля бля...
Куца тази версия.

И аз си мислех същото. Peace

При такава ситуация има тяло, доказва се какво се е случило.Ако преди това са я и пошляпвали, щяха да ги разкатаят направо.

Ако наистина са я убили, просто са реагирали така спонтанно, за да се прикрият.Не са имали време да обмислят ситуацията.

# 872
Да, прави сте, доколкото знам Португалия е сред най-посещаваните ваканционни дестинации от повечето англичани, и такова престъпление наистина би нанесло огромен удар по туризма в страната.. като се има предвид, че цели комплекси обслужват само туристи от Англия... Но нека си припомним, че родителите не бяха първоначално заподозрени.. Те са заподозрени от последните няколко седмици, месеци наред разследването дълбаеше в съвсем друга посока. И други версии се разследваха, и като цяло не мисля, че португалската полиция обвинява родителите само за да предпази туристическата индустрия.. Все пак има прекалено много съмнителни факти около тях, които те не могат и не искат да обяснят.

# 873
Добре е да се вметне  че има разрешени и неразрешени  лекарства за  деца  .Тези които   са открити   в    намерените секрети от тяло   многократно е писано    че  са   за   вьзрастни  в поне  4-5  вестника .Разликата е  в процента активно вещество   в лекарството. Имат страхотни апаратури които за секунди  ти  вади  целия анализ  на лекарството  ...

Вече  отмина времето     в което   имаха право да мълчат сега нямат  това право и  трябва да отговарят  на абсолютно  всички  вьпроси  .Тези    да се надявам  че ще разберем отговорите  на тях .

# 874
  • София
Аз вече бах казала тук, че щом след токсикологичните анализи упорито се работи по версия за убийство, значи концентрацията на активните медикаментозни съставки дава индикации за смърт.

Явно полицията приема детето за мъртво.
При тази постановка на нещата се разследва убийство.

Което би могло да е извършено и от евентуален похитител, но логиката на намерените улики в кола, ползвана от родителите, води и към тях.

В такива случаи, естествено първите заподозрени са родителите.По-слабо вероятно е похитителят да е убил с медикаменти жертвата си.Има си там разни профили, предполагам, че са взети предвид.

И все пак, да не забравяме, че този вариант е много "по-приемлив" за португалската страна по случая.
Англичаните ще настояват на другата версия.

# 875
Всички версии куцат.
Ако се прибереш след изпиване на 4 бутилки вино и видиш, че детето е мъртво, едва ли ще можеш да преживееш шока само за броени минути, след което да изиграеш всичко по толкова блестящ начин, да скриеш трупа, евентуално и съучастници да си намериш, да вдигнеш целия свят на крак и какво ли не още.
Много хора не биха се справили дори на напълно трезва глава с прикриване на подобно престъпление, какво остава за тази ситуация.

Изобщо не вярвам да са родителите, ако трябва да се съди само по уликите до момента. Няма грам логика и нито една улика не се връзва с другите, че да се получи смислена версия.

# 876
След изчезването на Маделин руска астроложка й направила хороскоп. Накратко: при похищението е била в непрекъснато движение в автомобил или нещо подобно, а движенията й са били силно ограничени. Всичко в картата й показвало смърт.  Shocked

# 877
  • София
След изчезването на Маделин руска астроложка й направила хороскоп. Накратко: при похищението е била в непрекъснато движение в автомобил или нещо подобно, а движенията й са били силно ограничени. Всичко в картата й показвало смърт.  Shocked

ХАйде, да не намесваме астрологията, че ще вземе да се появи и "личната врачка на Берлускони", дето говори с извънземни и ще стане страшно Mr. Green

# 878

преди няколко вечери и аз гледах ежин нейн хороскоп, сега ще го потърся. Беше правен през май, и съвсем не завършваше със смърт. Ще го потърся. Не за друго, ами да има поводи за реплики в темата.... Wink

# 879
Аз пък не мога да разбера защо наистина не се включат най-различни врачки от цял свят и да кажат каквото виждат. Колко много жени има, които твърдят, че могат да виждат бъдещето на хората и тн., ами сега е момента наистина да помогнат. Ако няколко жени от различни държави кажат една и съща версия, може това да помогне.

Дори и да не им вярва човек, ще е интересно да чуе какво казват. Мисля, че в тази заплетена история никаква помощ не би трябвало да се изхвърля.

Вие бихте ли се обърнали към врачка ако бяхте на мястото на родителите?(разбира се ако те самите не са виновни)

# 880
Аз пък не мога да разбера защо наистина не се включат най-различни врачки от цял свят и да кажат каквото виждат. Колко много жени има, които твърдят, че могат да виждат бъдещето на хората и тн., ами сега е момента наистина да помогнат. Ако няколко жени от различни държави кажат една и съща версия, може това да помогне.
ми те така могат да намерят хилядите изчезващи на ден деца..........само дето са врачки толкова, колкото аз съм моторист Cry

# 881
ми те така могат да намерят хилядите изчезващи на ден деца..........само дето са врачки толкова, колкото аз съм моторист Cry

Е да, ама нали удавника се хваща и за сламката.
Като няма накъде и към врачки ще се обърнем.
Лека и пръст на баба Ванга, смятам, че тя можеше да помогне. Hug

# 882
  • София
Вие бихте ли се обърнали към врачка ако бяхте на мястото на родителите?(разбира се ако те самите не са виновни)

Ако се случи такова нещо на детето ми, вероятно ще прибегна до всякакви безумия, включително и това.

Ако не умра от мъка междувременно.
Или не полудея.

# 883

преди няколко вечери и аз гледах ежин нейн хороскоп, сега ще го потърся. Беше правен през май, и съвсем не завършваше със смърт. Ще го потърся. Не за друго, ами да има поводи за реплики в темата.... Wink
Да не би да е този, според който Маделин била изнесена зад граница, вероятно Испания?  newsm78

# 884
Шушон, извинявам се, така или иначе не е от рускиня правен, но отново не е с хепи енд

http://gryphonastrology.wordpress.com/2007/05/25/the-astrology-o … madeleine-mccann/

ето го хороскопа, на мен лично ми беше интересен да го прочета.
правен е на 26 май, преди доста време
с 2 думи, предполага се че не е жива /is not alive/ това показва 7 дом, който се управлява от Венера. Самият астролог казва ,че не му се иска да вижда такива неблагоприятни аспекти, свързани с Маделин, похитителя й и Смъртта, в близост до 8 дом
ох, така или иначе, не мога точно да пиша с думите на астролог, но това става ясно
Той предполага, че тя е в близост или във вода / особено неподвижна newsm78/ и е била скрита на лодка, тъй като не остава следи - има логика

хороскопът се коментира , най вече заради часа на изчезването, знаете, че той няколко пъти се променя за тези месеци по показания на родителите и свидетели.
това се отнася, ако детето е изчезнало в 21.30

ако обаче е по-рано, защото се установява според свидетели, че 50 мин родителите не са наглеждали детата, часът се променя на 21.00

тогава астрологът, смята че планетите са по-благосклонни и има някаква надежда Мади да е жива.
Все пак, особено трябвало да се обърн внимание на фактора - ВОДА

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 16:19 от Malenna

Общи условия

Активация на акаунт