Историята с отвлечената Маделин

• 84 239
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 135
а може би ги разпитват заради обществения натиск, даде се гласност в толкова страни и много хора мислят че родителите може да са виновни, затова се насочват натам, да има някакво развитите по случая... newsm78

# 136
И тази история май ще приключи като "Разкази с неочакван край"  newsm78

# 137
новините на СНН

http://www.cnn.com/2007/WORLD/europe/09/08/madeleine.mccann/index.html#cnnSTCText

така като чета и гледам репортажа на видео
след всичкия този натиск и разпити, бащата е уморен, но не се предава. Притеснява, се че разследването се отклонява и че това пречи дъщеря му да бъде търсена и намерена жива.

Ако имаха безспорни доказателства за злополука, нещастен случай, битова травма или там каквото ще да е, защо 2 дни не могат да го докажат и родителите изглеждат по скоро глупаво, отколкото виновно.

# 138
Маленна, дано си права и родителите да не са виновни, но се съмнявам, че властите не са сигурни в тяхната вина, може би не могат да докажат все още. Ако няма доказателство за вината на родителите, нали знаеш какво ще се случи на властите след това, съд до дупка, едва ли ще го допуснат и ще хвърлят безпочвени обвинения.

# 139
Мисля, че полицията няма право да "манипулира" показанията на свидетелите. Може да окаже психически натиск, но не и да манипулира. Ако се докаже манипулация на показанията или психически или/и физически тормоз за изтръгването им - обвинението отива на кино.

# 140
Маленна, дано си права и родителите да не са виновни, но се съмнявам, че властите не са сигурни в тяхната вина, може би не могат да докажат все още. Ако няма доказателство за вината на родителите, нали знаеш какво ще се случи на властите след това, съд до дупка, едва ли ще го допуснат и ще хвърлят безпочвени обвинения.

ако имат безпорни доказателства - нека ги съдят
но явно не е точно така

вече писах за случай, който някой разказа, как майка на изчезнало момиче е била осъдена за смъртта на детето си и след 10години, детето е намерено живо и здраво. Кой плаща вредите - морални и материални?

Случаи всякакви.
Откакто видях плаката не детето на улица в Амстердам следя темата и не мога да повярвам, че целия този шум и тази кампания е скълъпена от родителите. Въпреки обвиненията, те все още не се предават. Егати нерната система, все пак става дума за рожбата им, а не за дом. любимец. Натискът върху тях е много голям. Очудвам се на самообладанието им ако са виновни. Затова започвам да се съмнявам и си мисля, че те са поредните жертви.... Не знам. Ако знаех, щеше да е много лесно.

# 141

Ако имаха безспорни доказателства за злополука, нещастен случай, битова травма или там каквото ще да е, защо 2 дни не могат да го докажат и родителите изглеждат по скоро глупаво, отколкото виновно.
Току-що прочетох материала в "Либерасион" онлайн-на португалската полиция и е забранено по дефолт да изнася каквито и да е детайли от разследването, преди да бъде доведено докрай, което пък от своя страна дава храна на безброй спекулации....абе не е лесно.

Immédiatement, une partie de la presse portugaise a réitéré l’hypothèse selon laquelle les parents de la petite Maddie pourraient être à l’origine de la disparition de leur fille. La semaine dernière, les McCanns avaient annoncé qu’ils allaient poursuivre en diffamation Tal e Qual, après avoir été accusés par le tabloïd portugais d’avoir tué leur fille en lui donnant une dose mortelle de sédatifs. Le mode de fonctionnement de la justice au Portugal, où la police se trouve soumise à un rigoureux devoir de secret qui l’oblige à maintenir le silence sur l’évolution de l’enquête, n’a pas aidé la situation, en provoquant un flot incessant de spéculations de la part de tabloïds ayant rapidement saisi le potentiel d’une histoire «qui fait vendre».

Източник: http://www.liberation.fr/actualite/monde/276919.FR.php

# 142
Аз също съм на мнение, че полицията действа изключително внимателно, все пак става въпрос за британски гражданин, разследван от португалската полиция!
Международното внимание към случая също е огромно, едва ли ще успеят да прикрият манипулация на заподозрените...

# 143
Възможно е и кръвта да е следствие
на по-силен шамар от непознатия

Кръвта е намерена в кола, която е била наета от родителите 25 дни след изчезването на детенцето.

# 144
Маленна, както казах, ми се иска да си права, не искам да вярвам, че родител може да навреди на детето си, било, умишлено или неумишлено, но тези неща се случват, за съжаление, у нас по-скоро при малцинствата.

# 145
добре де защо ще се дига толкова пара ако те бяха убили детето и до колкото чета има малко доказателства за това
нямаше ли да мълчат и да чакат да се уталожи всичко,а ще вдигат на крак всеки полицаи и доброволец
все пак за жалост не е единственото изчезнало дете,в Испания изчезват много голяма част не намират а други все пак намират но мъртви което е ужасно
имаше и друг случай с убито 13 год.момиче което обаче почти веднага намериха,
защо ако е убита от родителите не намират нищо което да доведе до тялото на детенцето
мисля че това са само догадки защото е очевидно че е имало престъпление  в следствие на което  детето е изчезнало
и от там може да е кръвта
все пак си помислете как  едно дете ако реши да се инати и да не иска да отиде някъде на градина на пример как може да се опъва
и колко подвижно може да е ,и за това похитителя да е реагирал с шамар или по лошо с нещо друго

# 146
Маленна, както казах, ми се иска да си права, не искам да вярвам, че родител може да навреди на детето си, било, умишлено или неумишлено, но тези неща се случват, за съжаление, у нас по-скоро при малцинствата.
така е, но все пак тези родители са в повече от Биг Брадър.

# 147
добре де защо ще се дига толкова пара ако те бяха убили детето и до колкото чета има малко доказателства за това
нямаше ли да мълчат и да чакат да се уталожи всичко,а ще вдигат на крак всеки полицаи и доброволец
...

А как ще обяснят липсата на детето?

# 148
.... Въпреки обвиненията, те все още не се предават. Егати нерната система, все пак става дума за рожбата им, а не за дом. любимец. Натискът върху тях е много голям. Очудвам се на самообладанието им ако са виновни. Затова започвам да се съмнявам и си мисля, че те са поредните жертви.... Не знам. Ако знаех, щеше да е много лесно.

Биля, според Джефри Тобин, анализатор за CNN, в повечето случаи на убийства на деца извършителите са близки хора, роднини, родители. Ужасяващата статистика, но е жестоката истина....

Изглеждат мили, интелигентни хора, но знаеш ли какво им е в главата?
Не че ги обвинявам, просто мисля, че всичко на тоя свят е възможно, сценариите от филмите са провокирани в повечето случаи от случки от живота...

# 149
Възможно е и кръвта да е следствие
на по-силен шамар от непознатия

Кръвта е намерена в кола, която е била наета от родителите 25 дни след изчезването на детенцето.
Ъъъъ...аз тук нещо не мога да схвана , не си падам по логиката, но какво значи това? Че насочва към родителите или не?
Извинявам се за тъпото питане, но наистина не вдявам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт