Историята с отвлечената Маделин

• 84 303
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 180
наистина е били преди сто години аз не го знаех това

аз нали съм на 200, помня  hahaha
имаш добра памет  Mr. Green
я разкажи тогава на кратко при тях пак те бяха ли обвинени?

# 181
  Аз мисля, че ако детето е отвлечено, то не е с цел да бъде убито или да му бъдат взети органите.По-скоро някое бездетно семейство да се сдобие с потомство.Вижте каква чаровница е.Пък и децата на богатите не се отвличат с цел донорство.Абе кой знае каква е истината, може да е проста може и да не е.

да не би да ги избират по красота - това е по-грозничко, дай да му вземем бъбреците - глупости
всички деца са красиви

а какво стана с изчезналата преди 100г дущеря на Албано и Румина?
Тълкуваш в неправилната посока мнението ми.Органи се взимат от всякакви деца, но не какви да е се избират за осиновяване.Особено по този начин.

# 182
да Малена и мен ме заинтригува

човекът май се казваше Пламен
интересно беше, че е бивш служител от организациятана Бойко Борисов - ИПОН
занимавал се е с ИНКАСО-то и един ден възира със страшна сума пари на фирмата /още в долари и марки/ избягва някъде в чужбина. След време се връща и заживява във Варна, в нашия апартамент. КАкто казах, мил, любезен, красив, мъжествен. Няколко пъти е помагал на възрастните семейства в блока. Изобщо те бяха много доволни , че все пак наемателят е свестен #Crazy. Жена му - по ниска от тревата - тиха и скромна.
и така 3 г, след което го арестуваха заради този грабеж от ИПОН /намерили са го най-накрая, няма как след като става дума за парите на еди кой си/ и той в  ареста си призна, че е убил няколко човека, вкл и жена си отровил с нещо в кафето и ги хвърлил в Съевата дупка и някъде във Виница.
Човекът обаче е имал диабет, всеки ден на инсулин и в ареста отказва да си го бие и така се самоуби и всичко приключи. Ние разбира се, веднага продадохме апартамента. Странно ми беше ,че го купи съсед. Shocked

# 183
  • София
да не би да ги избират по красота - това е по-грозничко, дай да му вземем бъбреците - глупости

разбира се, че са глупости.
от малки деца не стават донори на органи - това ще ви го каже всеки лекар.

# 184
Ji, ако е за осиновяване, да бяха взели някой от близнаците или и двете, те са по-малки. а не дете, което е почти на 4, което говори и може да се издаде.

# 185
[...  при тях пак те бяха ли обвинени?
Тя изчезна в САЩ, в Ню Орлийнс. Мисля, че беше на 21 или 23 г. Имаше подозрения за самоубийство, секта и някакъв гуру - джаз-музикант... родителите предприеха много голяма кампания по издирване на свидетели... без резултат.

# 186

разбира се, че са глупости.
от малки деца не стават донори на органи - това ще ви го каже всеки лекар.

как тогава има чакащи деца в болниците за трансплантации
не разбирам от това де но все пак има и успешни трансплантации и то на наистина малки деца

# 187
наистина е били преди сто години аз не го знаех това

аз нали съм на 200, помня  hahaha
имаш добра памет  Mr. Green
я разкажи тогава на кратко при тях пак те бяха ли обвинени?

In January 1994 their daughter Ylenia disappeared in New Orleans. Al Bano and Romina cancelled their dates immediately and dedicated all their time to the search of their daughter. Unfortunately, the efforts of the police in order to find her did not bring a result until today. Romina still believes she's alive while Al Bano thinks she's dead.

# 188
[...  при тях пак те бяха ли обвинени?
Тя изчезна в САЩ, в Ню Орлийнс. Мисля, че беше на 21 или 23 г. Имаше подозрения за самоубийство, секта и някакъв гуру - джаз-музикант... родителите предприеха много голяма кампания по издирване на свидетели... без резултат.

ясно. не съм я чувала тази история
нищо ли не са намерили за нея?

# 189
  • Варна
а какво стана с изчезналата преди 100г дущеря на Албано и Румина?

Преди време четох някъде, че дъщерята забягнала подир любов в Южна Америка и не искала да се обажда на родителите си. Нещо не се разбирала с тях. Намерили я, но тя не желаела да се върне.

# 190
Не бяха ли писали някъде,че уж била в секта?

# 191
А междувременно Албано и Ромина се разделиха, нали?

# 192

Мисля, че си спомням случая с инкасото. По това време работех във варненска редакция и всички бяхме шокирани.

# 193
# 194
А междувременно Албано и Ромина се разделиха, нали?
Да,след тази трагедия се разведоха!
А сега се видя,кои сме старите тук JoyКой я помни тази история

Общи условия

Активация на акаунт