Историята с отвлечената Маделин

• 84 436
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 300
Абе, относно близначетата, аз и в другата тема, колкото и жестоко да звучи, се запитах защо ли не са ги отвлекли и тях, ако решим, че става въпрос за трафик на хора и подобна организация, че и за педофил, също.
Имало е възможност, нали така?
Абсолютно такива въпроси си въртя и аз из главата. Историята е невероятно мътна....и има нещо, което е съшито с бели конци, ама още не разбираме кое е.

# 301
Абе, относно близначетата, аз и в другата тема, колкото и жестоко да звучи, се запитах защо ли не са ги отвлекли и тях, ако решим, че става въпрос за трафик на хора и подобна организация, че и за педофил, също.
Имало е възможност, нали така?

Може да не е имал още две столчета за бебета в колата. Може да не е обичал близнаци, щото бият на очи.  Wink

Изобщо може полицията да насочва умишлено медиите към родителите, за да може евентуалните похитители да се успокоят и да предприемат някакви маневри. Да се опитат да пласират детето и да сгрешат. Изобщо, рано е за присъди ми се струва.

# 302
а какво се оказа накрая? даниела терзийска не го е убила, кой го е убил?

На държавниците не им трябва да търсят истинския виновник. Най-вероятно е още на свобода...

Напротив. Имаше неопровержими доказателства за вината и. Тя си го беше удушила детето(нейното ДНК по въжето, с което е било убито). Друг е въпроса, че най-вероятно мъжът и я беше "обработвал" да се отърват от детето и т.н., а тя като е психично болна е ясно, че няма реална преценка за действията си. Това си беше една човешка трагедия, която много хора използваха с политически, лични и незнам какви още цели... минали неща.

# 303

Чак сега ми остана време да прочета това.
Чудя се луд ли е Недялко Йорданов или си е търсил внимание?

# 304
На държавниците не им трябва да търсят истинския виновник. Най-вероятно е още на свобода...

Напротив. Имаше неопровержими доказателства за вината и. Тя си го беше удушила детето(нейното ДНК по въжето, с което е било убито).

Абсолютно съм съгласна. Както писах и по-рано, имало е следи от въжето по ръцете и. Хайде да не си измисляме теории на конспирацията, само защото не ни харесва факта, че една майка е способна на това чудовищно деяние!

По този въпрос искам да ви кажа, че не много отдавна гледахме с мъжа ми предаване на Мартин Карбовски, посветено на жените в затвора. Една от тях беше осъдена за убийството на детето си (на 5-6 годинки мисля, че е било). Беше убила детето с ръжен, ударила го по гръбчето, защото и унищожило червилото. Жената не беше психично болна, но не пророни една сълза докато обясняваше как то било много кротко и добро дете, но тя се била изнервила тогава. А като видяла, че го е убила, го сложила на леглото му, легнала на съседното легло и заспала преспокойно. На сутринта извикала полиция и дори се направила, че не знае от какво е умряло. После си признала. Всичко това беше разказано без никаква емоция, а на въпроса на Карбовски "ти секс обичаш ли да правиш?" ухилена до уши отговори "Много!" и обясни как и липсвал секса в затвора... Виждате, че хора има всякакви, въпреки че тя трудно може да бъде наречена "човек".

Относно Маделин - съгласна съм с Жозефина, че историята е мътна и наистина има нещо много гнило, но все още не можем да разберем точно какво... Не бързам да издавам присъди на родителите, но все пак на мен са ми подозрителни.. Това, че са ги пуснали да си отидат не е много добре, но явно не са имали правни основания да ги задържат.. А и целия този медиен шум.. да не се окаже, че всичко е било за да могат, ако ги обвинят, хората да си кажат "ама как така, те вдигнаха половината свят на крак да я търсят, абсурд е да са те!". Дано да греша в предположенията си, но засега съм най-склонна да вярвам, че те са я убили, макар и случайно.

# 305
13 минути. Ебавате ли се?! ДНК, дрън-дрън...Съшито е с бели конци.

# 306

newsm78
Извинявай, алкохолоупотребила съм и нещо ми се сецна логиката (нищо, че според теб ми липсва такава по рождение!  Wink Mr. Green)
Какви 13 минути?

# 307
Да не е времето за което изкараха ДНК ?  Grinning

# 308
Да не е времето за което изкараха ДНК ?  Grinning
Тц, има некаква друга логика-ДЖЕлезо.
Обаче ние не сме стигнали на това ниво на електронната игра и чакаме Супер Марио да ни даде Джокерче.
 Mr. Green

# 309
А Недялко Йорданов в качеството си на какъв прави разследване?   newsm78

# 310
Що не? Карбовски, Михнева и прочие в качеството на какви правят разследвания?

# 311

newsm78
Извинявай, алкохолоупотребила съм и нещо ми се сецна логиката (нищо, че според теб ми липсва такава по рождение!  Wink Mr. Green)
Какви 13 минути?

Как Сийке става дума за това, че според журналистическото разследване на Недялко Йорданов, Даниела е слязла от таксито в Южен парк в 8:07 (това е часът, отбелязан на касовата бележка), а е пристигнала в майка си в 8:20. Тоест за 13 минути е трябвало да отиде да изхвърли трупчето на детето, после да се качи на автобуса, да слезе да изхвърли плика в някакъв кош, после да вземе второ такси и да отиде у майка си. Така. Въпросът е, че аз не разбрах как са толкова сигурни, че е пристигнала у майка си точно в 8:20? Второ, ако не е била там за да изхвърли тялото на детето, тогава какво е правела в Южен парк, след като това, че е била там, е неоспоримо доказано от таксиметровия шофъор? Детето е намерено там - айде не ми казвайте, че това е съвпадение....

# 312
E, Михнева е пич бе. Завършила е право все пак. А Недялко Йорданов сигурно си е мечтал да стане следовател като малък  Thinking

# 313
В колко е пристигнала при майка си знаят само двете.

# 314
Само Скайгърл ли следи играта? И не само според Недялко. И в полицейският доклад е записано така. Балона си гърми на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт