Историята с отвлечената Маделин

• 84 387
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 615
Някой да каже как свършва въпросния филм и там какво точно се случва с детето Hug

# 616
  • Cофия
[Не, бе, те тези предмети могат да ги вземат, за нещо специфично разбрах, че става дума.Тази процедура била, когато трябва да се даде достъп до сейф в банка или за  претърсване на църква, например.
Аз поне така схванах.

точно така казаха по тв

# 617
# 618
Очите ми изтекоха, докато прочета 31 страници. Момичета, вие сте направо уникални! Потугалските служби могат да се засрамят от вас Wink

# 619
Очите ми изтекоха, докато прочета 31 страници. Момичета, вие сте направо уникални! Потугалските служби могат да се засрамят от вас Wink
Особено да обърнат внимание  на тезата за недоволни пациенти или колеги .

Шегата на страна , обаче аз като видях снимките на Маделин и се помолих никой поне да не я е измъчвал . Ако наистина няма надежда това детенце да е живо , надявам се поне да става въпрос за нелеп инцидент причинен от родителите , а не за ...не знам , не искам и да си мисля за  умишлено причинена болка и страдание .
Дано е жива Маделин , защото вече започвам да разбирам думите вбесили ССФ тази седмица " света умира , ти си тръгнала деца да раждаш ..." 
То да е само Маделин... Tired

# 620
Новини от BBC:

11.09 21:45 GMT 22:45 UK
Събраните материали са предадени на съдия. Очаква се да се разбере какви действия ще се предприемат. Съдията има 10 дни да реши, може да се повдигнат обвинения, да се забрани излизането им от страната или да се изискат още материали, обиски итн.

Някакъв висш директор на разследващите служби казва, че не могат да знаят с абсолютна сигурност дали кръвта е от човека А или Б. "ДНК резултатите са насочващи, а не с математическа точност, както казват някои хора". МакКан са в Англия, очаквали са предаването на файловете на съдията. Засега соц. служби в Англия не са предприели нищо за отнемане на близнаците, въпреки че е имало среща и обсъждане с полицията на случая.

12.09 12:56 GMT 13:56 UK
МакКан обмислят независими експертизи на резултатите от колата. Фонда на Мади няма да се използва за защитата им.

12.09 23:48 GMT 00:48 UK
Откривателя на ДНК предлага услугите си като консултант за намереното ДНК. Той казва, че откритите ДНК материали не могат да служат като доказателство за вина, тъй като е възможно съвпадението да е с друг член на семейството.

Цитат
It has been reported that DNA evidence with a 100% match to Madeleine was found in the car, but this has been played down by Portuguese police.

Този пасаж ми е малко Х. Какво значи "play down", "опровергавам" ли е?

Сър Алек Джефрис казва, че профила не е непременно със сигурност на Маделин, тъй като колата е ползвана от семейството й. "ДНК тестовете търсят да покажат с голяма степен на вероятност, че кръвта от местопрестъпление е или не е на определен човек, но не съдържа думите "вина/невинност" в себе си.

По-малкия брат на бащата казва, че "ако полицията си беше свършила по-добре работата на ранен етап, сега семейството нямаше да са обвинени"

Още от ВВС

# 621
  • София
play down e омаловажавам.

# 622
Благодаря!   bouquet

# 623
Така е    Днк   анализа    само те насочва  къде да търсиш и евентуално какво.Снощи  четох..че  в багажника секретите  са   сьс   90  %  сигурност на детето  Урина  засьхнала  кръв и поврьщано..това няма как да се  пренесе с дрехи  от родителите ...
Днес   вестник Сън пише    полицията неможе да  разбере  как може да оставиш  три деца    в апартамента  сами и да   отидеш да се забавляваш с приятели  на вечеря  ? Защо   е отказана   безплатната  детегледачка която се осигурява от хотела предложена  им е  била няколко пъти   те категорично са я отказали?
Най вероятно детето е  било мъртво     още преди  да отидат на вечерята и точно поради тази  причина са отказали     детегледачка  ?
Вестник   Таймс   пише на разпита  тя е казала че с близнаците нямат проблеми...  лесно заспивали  и  имали   спокоен сьн   но с Мади  нещата стояли по  друг начин  .... затова  прибягвали  до седативни  сиропи   Shocked
Има признание   че я е удряла   край басейна ..(явно детето е по палаво.)
 Днес е излязъл токсикологичния анализ      ... положителен е      има наличие   на  приспивателни.

Признай и  ще ти дадем година  затвор  Shocked(от   8  септ)

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 09:13 от bluevelvet

# 624
But in a signal that the McCanns are prepared to fight to prove their innocence, they issued a challenge to Portuguese detectives yesterday, saying: “Find the body and prove we killed her

Това  ми  звучи много силно от  усттата на родителите...Намерете  тялото и  докажете  че сме я убили Sick

Прокурора    е поискал спешно  до  24   часа да  бъдат получени   вещите.

# 625
"Gone baby gone" въпросният филм не е пуснат още, дори пише, че Бен Афлек се колебае дали да го пуска, заради приликата на историята на тази с изчезналата Маделин. Та как някой ще се вдъхнови от филм, който още не би трябвало да може да се гледа? Но гаранция, че когато излезе филмът ще бъде голем хит!

# 626
Трябва да е минала премиерата    за да може да се гледа... няма го аз   го  търсих  ..

# 627
"Gone baby gone" въпросният филм не е пуснат още, дори пише, че Бен Афлек се колебае дали да го пуска, заради приликата на историята на тази с изчезналата Маделин. Та как някой ще се вдъхнови от филм, който още не би трябвало да може да се гледа? Но гаранция, че когато излезе филмът ще бъде голем хит!

колебае се, ама това колебание го използват като реклама, няма начин да не го пуснат, толкова пари на вятъра, а колко печалба ги очаква..........

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222629.0

# 628

[/quote]
колебае се, ама това колебание го използват като реклама, няма начин да не го пуснат, толкова пари на вятъра, а колко печалба ги очаква..........
[/quote]
Така е, това имам впредвид и аз, но ставаше дума по-горе, че може би някой се е вдъхновил от филма и е повторил сюжета му в действителност. Има луди хора, може, но казвам, че няма как да го е гледал някой, след като филма не е излязал още. Дори май не са приключили всички снимки. Така че, това предположение отпада. И все пак ми се стува голямо съвпадение името на детето и сюжета. newsm78 Дори подозрително. Може да са изсценирали отвличането на Маделин, за да има успех филма след премиерата... Всъщност, доста абсурдно звучи, но знам ли?

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 10:59 от nuzaria

# 629
Незнам   какво сте   чели... филма е напълно завьршен   готов е  .. Филма е правен по   новелата на 
Dennis Lehane.Книгата  ще стане сьщо много  популярна.Предполагам сте  гледали   филма  с Шон Пен  Mystic River   на сьщия  автор е ...

Общи условия

Активация на акаунт