Историята с отвлечената Маделин

• 84 409
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 645
На мен не ми стана ясно защо приемат, че детето е мъртво, щом в колата са намерени следи от урина и повръщано. Т.е. ако наистина са намерили подобни следи, то е било живо 25 дни след изчезването - нали тогава родителите са наели колата  newsm78. Та, къде тогава са крили детето толкова дни и защо сега полицията не търси живо дете, което е пренесено с колата.
Имам чувство, че това с колата са някакви кьорфишеци.
Дори и следите да са от друго от децата им - то какво е правило в багажника.

Но пък и в нашата кола след морето можеха да се намерят какви ли не следи - бях прибрала няколко мръсни дрехи на децата в найлонов плик, който се скъса и дрехите бяха из целия багажник /вкл. и напикани панталонки и оповръщана блузка/; носихме си кофичка с пясък, миди и шишарки; една тенджера с недоядени спагети /развалиха се по пътя/; а накрая доста време ни отне да търсим моя гребен, една лепенка от ръката на мъжа ми и 2 щипки от огромен рак /отделно беше подредения багаж - чистите дрехи и чантите/... Какво ли биха могли и на нас да ни лепнат с тези "улики". #Crazy

спокойно, ти не с и заподозряна  Joy

# 646

спокойно, ти не с и заподозряна  Joy
Joy Joy Joy Joy

# 647
нали не мислиш, че полицията дава списък с нещата, които им трябва и родителите им ги носят. доказателства не се събират така.

А как? Отиват в къщата и събират всякакви доказателства, които родителите са могли да съберат преди това... Все пак е къща, живеят много хора, други деца... Моите двамата така са си омешали вещите, че не знам колко "чисто" ДНК само от единия може да се събере, ако някой реши да рови у дома. Четките им са си отделни, разбира се, но се случва да ги нахлупат една въргу друга, колкото и да внимават. Аз мия после, ама...

Както и да е. Размишлявах преди няколко седмици (2 може би) по точно тази тема с ДНК-то, затова се включих.
Не знам защо го приемаш толкова остро. Не е ли цялата тази тема една голяма спекулация? Говорим си просто.

azaf, точно това казвам и аз! Особено като имаш 2 малки деца, а техните са 3, мазалото у дома или в багажника е толкова голямо, че да се извади читаво ДНК и да се твърди, че то е точно на това дете ми се вижда mission impossible направо. Затова и според мен засега нямат нищо, което да могат 100% да ги обвинят. Че ужасно много неща в поведението на родителите не се връзват е ясно, но не ги прави убийци. А и не знам колко можем да вярваме на това, което пресата пуска. Гледали сме филми как се дава да излезе навън точно това, което трябва Simple Smile

# 648
  • София
Добре,де, наистина вече не става ясно за какво говорим - за убийство, за похищение, за отвличане....???!!!

Какво е това повръщано, урина, кръв?

Ама, наистина почвам да се обърквам вече.

# 649
Говорим все пак за разследване, за доказателства, за  генетични    изследвания  които  не може да  си ги измислиш  тези следи или са там или ги няма .Влизала сьм в Генетична лаборатория   в България    и знам за каква прецизност става  вьпрос    докато се  извършва изследването   а    в др  дьржави  ...представям си    с   какви  лаборатории..и  техники   разполагат.Всичко   е стерилно!!
Аз мисля  че   тези  следи не са измислици...просто като  че ли са  закьснели с  тези  резултати..на колата.

Вие какво мислите    родителите виновни ли са ? Има  ли    според  вас  похищение на детето   или  всичко е  нагласено ?

# 650
Аз мисля  че   тези  следи не са измислици...просто като  че ли са  закьснели с  тези  резултати..на колата.

Да, така е. Много се е развила техниката, страшно много неща, които дори не предполагаме, че е възможно да се открият и преценят вече са факт. Ето кучетата, които надушват "смърт" след не знам колко време... Това ми е направо фантастика, но ето че е факт..
Доказателства има. Много неща не са наред. Няма как да има урина и повърнато в багажника. От който и да е, няма кой да вози човек/дете в багажника, това само по себе си е някакво престъпление. Така че, че нещата са объркани и неясни е видно. Но дали и каква истина ще се приеме накрая. И какви пари ще направи Холивуд от това, можем само да гадаем.

Аз не мисля нищо отдавна. Потресох се от случая през Май. Тогава бяхме за празниците на море в един затворен комплкс и се усетих колко лесно ми пада предпазливостта, а по принцип не се отделям от децата. Тогава си коментирахме мнгоо с мъжа ми и за сбъркания свят и всичко. И следих случая. И когато обвиниха родителите и се появиха новите доказателства, мъжа ми каза повече да не му говоря за това... И аз наистина вече нищо не мисля. Спекулирам си тук и търся пролуки и пропуски в зрънцата, които ни подхвърлят. Защото мазалото от данни и кой какво ни поднася е пълно

# 651
не бе, Millena, не реагирам остро, не изках да прозвучи така
и аз си разсъждавам

# 652
  • София
А не може ли кръвта, урината и слюнката да са били по дреха на детето и да са оставени преди 25 дни, а после дрехата да е сложена в багажника? Което на практика не доказва нищо...

# 653
А не може ли кръвта, урината и слюнката да са били по дреха на детето и да са оставени преди 25 дни, а после дрехата да е сложена в багажника? Което на практика не доказва нищо...

Уж казват, че доказателствата са толкова много, че не може да са пренесени с предмет. Тялото трябва да е било там. Така се твърди.

# 654
“Сън” разкри
Родителите май заровили Маделин в строеж

Полицията ще проверява дали тялото на изчезналото в Португалия през май британско момиченце Маделин не е било заровено от родителите му на строеж близо до апартамента, в който били отседнали. Това разкри в. "Сън". Според изданието до къщата, където семейство Кейт и Джери Маккан били на почивка и оставили малката заедно с братчетата й близнаци, има строеж с изкопи. Предполага се, че ако са я убили, най-вероятно е била заровена там. Прокуратурата в Португалия поиска спешно да бъде предаден на следствието дневникът на майката на 4-годишната Маделин. Смята се, че в него могат да се открият важни насоки за успеха на съдебното дирене, съобщи в. "Сън". В същото време полицията в Португалия предаде на прокурора данните за разследването. Родителите на Маделин миналата седмица бяха обявени за официално заподозрени по случая. Детето изчезна на 3 май от хотелски апартамент в португалския курорт Прая да Лус. Майката и бащата не бяха арестувани. Те дори получиха правото да се приберат във Великобритания с двете си по-малки деца. Но португалската прокуратура вчера обяви, че може отново да бъдат извикани в Португалия за разпит. Съществува и вероятност съпрузите да бъдат арестувани, ако се сметне, че могат да се укрият от правосъдието. Вчера те отново казаха, че са невинни, предаде АФП. Маккан казаха, че португалските власти не могат да открият кой е отвлякъл дъщеря им. Затова обвиняват тях, че са я убили и скрили тялото й.

# 655

Уж казват, че доказателствата са толкова много, че не може да са пренесени с предмет. Тялото трябва да е било там. Така се твърди.

Е, да. Ама откъде едно мъртво тяло ще отделя урина или повръщано? Rolling Eyes

# 656
  • София
След 25 дни newsm78... Дали е възможно, освен ако тялото не е съхранявано във фризер, да се разграничат 3 отделни неща /кръв, урина, слюнки/? Детето да е било живо пък ми се вижда още по-невероятно. Остава май варианта за подхвърлени или подправени улики... или информацията на журналистите е грешна.

# 657
Точно така   професора   този който  е  шеф на лабораторията казва   когато са миниатюрни   следите    наистина е   вьзможно да са попаднали   от дреха да са пренесени от родителите ...Както и с косата    ако е един два  три косъма  добре    и те  доколкото  разбирам   са я открили   под резервна  гума      в  багажника    под килимчето . Той казва   това наистина е вече доказателство..косата  е била   като отскубната (снопче )  тк    фоликулата е била запазена  това сьщо  е от значение.

# 658
Абсолютно  всичко се разграничава   WinkТова са  три различни    секрета!

# 659
  • София

Е, значи детето е било живо, така излиза.
Щото кръв от труп - О.К., ама повръщано, урина....

И аз лично не схванах какъв е този токсикологичен анализ, от който се доказва, че има наличие на опиати?
Това от кръвта ли? Или и от другите телесни течности?

Общи условия

Активация на акаунт