Историята с отвлечената Маделин

• 84 314
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 765
Най- вероятно е някаква грешка, нелеп инцидент. Може и майката и бащата несъгласувано да са дали приспивателни и така да са предозирали фатално, може някой от техните приятели- доктори да е видял детето будно и да е дал и той. Между другото те всички са приспали децата си в 6-7 и са били без тях на вечерята. В компаниятя е имало 8 деца. Как пък всичките са заспали се чудя, дали са имали детегледачки?

# 766
Не знам, как стоят нещата след смъртта, но след 25 дни смърт в един организъм, косата не пада ли сама на кичури, ако я дръпнеш?
Предполагам, че пада и без да я дърпаш...  Sick
Но урина и повръщано... Това ми говори, че е била жива. Ако тогава е била жива, значи е много голям шансът все още да е. Дай, Боже!  Praynig

# 767
  Е, 25 дена са доста дълъг срок за мислене какво да правят. Ако са инсценирали отвличане то е плод на дълго обмисляне, а не на внезапно възникнала причина. В случая внезапно може да е само предозирането с лекарства.

# 768
Чакайте, чакайте.
Вие се опитвате да нагодите историята по уликите (които са абсолютно нелепи) и се получават още по-невероятни неща.

За какво им е да я упояват и държат жива известно време, през което вдигат целия свят на крак да я търси и в един момент решават да я убият?!?!
Тук няма никакъв мотив, нито някаква логика изобщо.

# 769
  • София
Не знам, как стоят нещата след смъртта, но след 25 дни смърт в един организъм, косата не пада ли сама на кичури, ако я дръпнеш?
Но урина и повръщано... Това ми говори, че е била жива. Ако тогава е била жива, значи е много голям шансът все още да е. Дай, Боже!  Praynig

Говори се за свръхдоза упойващ медикамент.Предполагам въз основа на този анализ правят заключение, че не е жива.Все пак може да се прецени какво количество от дадено вещество може да доведе до смърт.

# 770
  Защо да я упояват 25 дена, упояват я само докато е в багажника.

# 771
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Някой ще обобщи ли  уликите  ...

...

Възможно е да са скрили детето за пред някого ... 25 дена по- късно обаче, да се е случил истински инцидент

# 772
Това, че има улики в багажника не означва, че детето физически е било вътре 25 дни след инцидента.
Уликите могат да се намират вещи, които са били в багажника - обувки, кърпи и пр.

# 773
  • София
 Защо да я упояват 25 дена, упояват я само докато е в багажника.

Е, че как ще стои сама някъде, без да вика, да прави опити да излезе, да не е пустиня това, все някой би я чул.
При една такава версия е нужен съучастник.

# 774
Е защо ако са я убили, са я държали някъде 25 дни на тайно и вдигат целия свят да я търси?! Ми няма логика. Има нещо странно. Напасвате си уликите като парчета пъзел, ама на неправилните места. Мда.

# 775
  • София
Е защо ако са я убили, са я държали някъде 25 дни на тайно и вдигат целия свят да я търси?! Ми няма логика. Има нещо странно. Напасвате си уликите като парчета пъзел, ама на неправилните места. Мда.

Е, когато няма логика, казваме, че са психопати и всичко си идва по местата.

# 776
оп, обърках се

# 777
  Мисълта ми беше, че 25 дена тя е била жива. Разбира се, че не е била сама през това време. Разбира се, че може да има съучастници. Разбира се, че може да са психодружинка.

# 778
  • София

Говори се за свръхдоза упойващ медикамент.Предполагам въз основа на този анализ правят заключение, че не е жива.Все пак може да се прецени какво количество от дадено вещество може да доведе до смърт.
Пишат за телесни течности - никой не е уточнявал, дали става въпрос за урина, повръщано кръв. При разлагането се отделят телесни течности. Предполагам, че имат предвид това и затова смятат, че детето е мъртво Sad
Дори и да става въпрос конкретно за урина и повръщано, те могат да са отпреди 25 дни предполагам..

# 779
  • София
В хотела не може да не са забелязали, ако 25 дена едното дете го няма. Регистрират се семейство с 3 деца и 25 дена едното го няма... немислимо. Това отпада.

Ню, не следиш, хванах те Mr. Green
25 дена след като беше обявена за изчезнала.

Общи условия

Активация на акаунт