Историята с отвлечената Маделин

• 84 285
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 780
  Аааа, голяма патаклама стана. 25 дена СЛЕД като изчезването е регистрирано. Нали наемат кола 25 дена след изчезването?

# 781
Ееееее, Клонке... как си ме гепила бързо Peace.

Айде тези двамата да признават, ако са направили нещо на детето и да се приключва историята, че нещо взех да се изнервям от тази мистериозност.
Не вярвам, че са го умъртвили умишлено. Дали са му опиатите, за да спи като пън и е умряло... Едва ли майка и баща заедно ще планират убийството на детето си.

# 782
Е защо ако са я убили, са я държали някъде 25 дни на тайно и вдигат целия свят да я търси?! Ми няма логика. Има нещо странно. Напасвате си уликите като парчета пъзел, ама на неправилните места. Мда.
Къде да я държат?На явно ли?И как няма да вдигнат целия свят да я търси-нали (уж) е отвлечена.Логиката нещо ни се губи на всички.Съвсем скоро май всичко ще изплува.

# 783
  • София
Ами, това, което се знае досега/от пресата предимно/ е, че Маделин е обявена за изчезнала.
В кола, наета 25 от родителите й 25 дена след инцидента са открити телесни течности,които е установено, че са от Мади и при токсикологичния им анализ е установено наличието на свръхдоза упойващо вещество, въз основана което се прави заключение, че детето не е живо.
От откритите доказателства става ясно, че Мади или предмети, които са били в съприкосновение с нея, са били в колата.
Доказателство за смърт бяха и някакви косми, които били отскубнати/не помня тук точно какво беше, но беше казано, че е сериозно доказателство/

Другото са догадки.

# 784
  • София
Ееееее, Клонке... как си ме гепила бързо Peace.

Айде тези двамата да признават, ако са направили нещо на детето и да се приключва историята, че нещо взех да се изнервям от тази мистериозност.
Не вярвам, че са го умъртвили умишлено. Дали са му опиатите, за да спи като пън и е умряло... Едва ли майка и баща заедно ще планират убийството на детето си.

Абе, има и кръв, мисля, че първо са я били, после упоили.
Или пък са я упоили, тя не се е "предавала", после са я набили, от което й се е вдигнал адреналинът и ествствено е трябвало да й дадат още.....

Тая кръв не е от приспивателните.

# 785
А възможно ли е, ако това е някаква малко курортно градче, с една автокъща, която да отдава коли под наем, със същата тази кола, да е била отвлечена Мади и след 25 дена, родителите й да попадат на абсолютно същата кола, която наемат? Някаква зла шега на съдбата... И те да са невинни.
Въпреки, че да наблъскаш детето си със сънотворни, за да заспи, хич не е ангелска постъпка...

# 786
Може да й е потекла кръв от носа, като се е натровила.
Естествено, може и да са й ударили 2-3 шамара, от което също да се е разкървил носа й.

# 787
Ню, сбъркала си си професията! Веднага звъни в службите! Или започни да пишеш криминални романчета!

# 788
Дойде ми и друга версия, в която родителите са невинни. Отиват на ресторант, децата - заспали. Обаче в хотела работи някой, който е свързан с онези, дето крадат деца. Обажда се бързо на някой, онзи наема въпросната кола и пристига, взима Мади и изчезва нанякъде. В колата, обаче, Мади се събужда... започва да плаче, да вика, повръща и й потича кръв от носа. Урунгелът я закарва, където трябва, кара колата на автомивка и я връща в автокъщата.
25 дена след това родителите й наемат същата кола за нещо си. И детето е живо някъде.

# 789
  • София
Може да й е потекла кръв от носа, като се е натровила.
Естествено, може и да са й ударили 2-3 шамара, от което също да се е разкървил носа й.

А, при такива отравяния не е характерно да тече кръв.
Виж, ако детето е било хиперактивно,както се каза, може в момент на афект и да се самонарани.

# 790
  • София
Ню.предполага се, че полицията е проверила всички, наели тази кола през последните месеци.
Други заподозрени засега няма.

# 791
Ню.предполага се, че полицията е проверила всички, наели тази кола през последните месеци.
Други заподозрени засега няма.
Е, много ясно, че няма да има. Тези, дето крадат деца, са цяла мафия бе. Този, който е наел колата, не фигурира никъде.
Да няма да си покаже паспорта и да запишат там - Наета от Иван Иванов Иванов! Абсурд!

Тони, разсейваш ме от истинските размишления така.

# 792
Някой ще обобщи ли  уликите  ...

...

Възможно е да са скрили детето за пред някого ... 25 дена по- късно обаче, да се е случил истински инцидент

Застраховка?  newsm78

# 793
Хм,възможно ли е наистина родителите да са такива психопати newsm78-ако всичките филми на Ню са верни...
Не ми се вярва-не ми се иска да вярвам...

# 794
Някой ще обобщи ли  уликите  ...

...

Възможно е да са скрили детето за пред някого ... 25 дена по- късно обаче, да се е случил истински инцидент

Застраховка?  newsm78
/В Англия деца не се застраховат/ застраховка живот имам предвид.. Ама при пътуване в чужбина, може и да има....не знам какви рискове би покрила

Общи условия

Активация на акаунт