Историята с отвлечената Маделин

• 84 271
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 795
Show us body: Maddie's parents
THE parents of missing toddler Madeleine McCann yesterday challenged Portuguese police to produce their daughter's body as proof they killed her.
Това излезе  сега  в дейли  телеграф

Kate McCann and her ‘hysterical’ children

Kate McCann complains frequently that her children are "hysterical" and says that Madeleine is a hyperactive child who tires her out to the point of despair in sensational details from what are claimed to be pages of her diary leaked to the Portuguese press.

She writes about how her husband Gerry doesn't help with domestic duties and it falls on her to look after the children while he is always out on the tennis court or in the swimming pool.

# 796
  • София
Show us body: Maddie's parents
THE parents of missing toddler Madeleine McCann yesterday challenged Portuguese police to produce their daughter's body as proof they killed her.
Това излезе  сега  в дейли  телеграф
А, това е старо, даже коментирахме, че звучи доста арогантно.

# 797
  Застраховка, нова самоличност за нов човек с нови родители, секта. В момента сметката на детето никак не е малка. Всичко е възможно.
  Разбира се, версията за съвпадението с колата също е възможно.
  Наистина е възможно и бдителноста на родителите да е била приспана и да са оставили децата си на майната си всички вкупом. Може би ние сме много подозрителни, може би прагът ни е паднал и сме банда цинички.
  Обаче аз се съмнявам в невинността на родителите.

# 798
Кейт  пак ще   бьде разпитвана   .Ще и    бьдат   зададени    40   важни  вьпроса.Мисля  че няма да издържи на напрежението   Wink
 Madeleine's mother to be quizzed again by Portuguese police
Kate will face 40 key questions about the night her daughter disappeared from their Algarve holiday apartment on May 3, her relationship with the four-year-old and her movements since Madeleine went missing, respected Portuguese daily Publico claimed.

# 799
Е добре де...
ако са наистина такива изверги и преди
това e щяло да се усети ,
имам предвид,всички познати и заобикалящи да
видят тази агресия.
По съм съгласна с това мнение....
 Застраховка, нова самоличност за нов човек с нови родители, секта. В момента сметката на детето никак не е малка. Всичко е възможно.
  Разбира се, версията за съвпадението с колата също е възможно.
  Наистина е възможно и бдителноста на родителите да е била приспана и да са оставили децата си на майната си всички вкупом. Може би ние сме много подозрителни, може би прагът ни е паднал и сме банда цинички.
  Обаче аз се съмнявам в невинността на родителите.

# 800
  • Варна
Съвсем се отнесохте... ooooh!
Първо, уликите до момента нищо не сочат. Телесни течности?! newsm78 Напълно е възможно родителите да са поставили в колата дрешки на Мади (по тях ще има пот), шише, от което е пила (слюнка), някоя олигавена играчка. За 4-годишно дете говорим все пак. Следите остават. До момента никъде не са написали какви точно са тези телесни течности и в какво количество.
Чудно ми е как, при положение, че португалската полиция няма право да изнася информация от разследването, медиите постоянно изнасят такава. Или си я измислят, или португалската полиция не е чак толкова стриктна.
Второ, всеки е невинен до доказване на противното. Не виждам някакво солидно доказателство, което да доказва вината на родителите - това пък с дневника съвсем тъпо ми се струва. И аз да пишех дневник, и аз сигурно щях да се оплаквам от това, че мъжът ми не помага достатъчно в домакинството, че детето/децата ме тормозят и са свръхактивни. Що за разследване е това? Да се базира на дневници... ooooh! Поведението на родителите изобщо не ми се връзва с поведение на хора, стремящи се да прикрият престъпление. Ще тръгнат да местят трупа след 25 дни, защото полицията може да го разкрие... Whistling Да, да! При преместването, рискът да ги хванат е много по-голям, отколкото ако тялото си стои там, където е първоначално - дори и само поради факта, че ако го открият, първите им заподозрени няма да са родителите, а евентуалните похитители.
Още много мога да пиша, но просто няма смисъл.
Единствено се надявам детето да е живо! Praynig

# 801
# 802
Уважно несправедлив е начинът, по който изтича информация.

Система като Португалската, където не се дискутира разследването, може да е справедлива, само ако това се спазва стриктно. Щом започне изтичането на информация, настава голям мазилак- спекулация, слухове и полу-истини, и "съд" чрез медиите.

Гадна работа.

# 803
Сега СNN съобщиха,че португалците побликували
дневника.

# 804
Уважно несправедлив е начинът, по който изтича информация.

Гадна работа.
  Това и мен ме впечатлява в самия случай, следя темата от няколко дена, преди това четях темата и в Родители в чужбина. Прекалено много информация от следствието се дискутира  в медиите, изкривяват се веществените доказателства и се напасват към вероятности, при които вероятни заподозрени, биват дискутирани като доказано виновни, с варианта само да побутнем това парче дето много не влиза или си затворим очите, че не е съвсем напаснато.
  Аз лично на медии не вярвам и изнесено не ми вдъхва доверие, според мен се спекулира със следствената информация, най-малкото, че не съм видяла да се коментира реално фактическата обстановка от събитията, коментира се как спрямо предполагаемите извършители да напаснем обстоятелствата. 
 Най-гадното е, че в цялата тази медийна парлама се загубва основното, че става въпрос за реален не решен случай. Тук от 20-та страница(примерно) се говори вече за труп на дете, което може и да е живо и се разиграва криминален роман, измества се гледната точка, живота се обезценява и преглъща лесно, когато е обществено достояние, Биг Брадър превзе света, да живее Оруел, не го е предполагал този вариант със сигурност.

# 805
Казаха, че от полицията съвсем съзнателно е изтичала информация към вестниците, за да провокират ответна реакция от заподозрените в последствие.

Сега СNN съобщиха,че португалците побликували
дневника.

и че говорителката им, бивша политичка ги е напуснала, дали по взаимно съгласие или тя е поискала, не стана ясно.

# 806
Е много ясно, че полицията подава удобна информация за нея, за да проследи реакциите. Но издиша. И след 5 месеца безмислени дейвствия, очевидно агонизира, под натиска на обществения интерес, вади нелепици и се хваща за сламки и мушички. Ако имаха едно сигурно доказателство, да са ги пребрали на мига. За момента нямат. Натъкмяват си нещата. Познато.

# 807
  • София
добре де, нека да оставим тия спекулации как са се занимавали с детето 25 дена... през това време кой се е грижил за близнаците  Thinking

а и все си мисля, че като доктори щяха да си изчистят добре колата  Rolling Eyes

# 808
А  какво е накарало полицията да се рови в кола наета 25 дни след отвличането на Мадлелин от нейните родители ? Как са се сетили , че там може да намерят улики ? Значи месец след отвличането , родителите на жертвата наемат кола и полицаите казват "искаме да ви изследваме колата" , но защо , кое ги е насочило към тази кола , реално тя не е била у родителите по време на инцидента и не би трябвало да има нищо общо със случая ? Защо са се усъмнили толкова в тая кола , че така са я изследвали ? 
Именно на уликите от колата се крепи почти цялата им версия , защото миризма на труп и дневник не са доказателство .
 Явно  , че от самото начало на случая те са били основни заподозрени , вероятно са били следени и вероятно полицията не  казва основното , което ги насочва към родителите , нещото което ги е накарало да вземат проби от тази кола .

# 809
В самото начало  някъде  бях  писала  ...че  е имало анонимно  обаждане  ..  че детето   е мъртво и   е      заровено край  някакви скали   явно местност    тяхна ...и тн  тогава започват  да ровят.Поне така пишеше.Колко е вярно незнам .
Исками се да открият детето  да е  живо и всичко  да е лъжа ...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт