Историята с отвлечената Маделин

• 84 257
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 810
В самото начало  някъде  бях  писала  ...че  е имало анонимно  обаждане  ..  че детето   е мъртво и   е      заровено край  някакви скали   явно местност    тяхна ...и тн  тогава започват  да ровят.Поне така пишеше.Колко е вярно незнам .
Исками се да открият детето  да е  живо и всичко  да е лъжа ...  Sad

Да, имаше от такова писмо до един холандски вестник от някой , за когото се твърдеше, че е подал сигнал за местонахождението на друг труп, оставен от педофил в Белгия , мисля.

В момента призовават полицията да преразгледа друг случай от преди 4 години, който може би е свързан с изчезването на Мади, според едно топ ченге от Великобритания. Изчезва момиченце на 8 години, отива на пазар и не се връща. Случва се в селище на няколко мили от курортното градче, в което изчезва Мади. Тогава обвиняват майката и брат й и ги осъждат на 16 години затвор. Според полицаите, детето ги заварва да правят секс и го убиват, за да не каже на никого. Майката обаче твърди, че е бита в полицията и принудена да "признае". Снимат я с обезобразено и подуто лице. Един от полицаите е подведен под отговорност, а сега същият участва в изчезването на Мади, което според ченгето е недопустимо. Също така във Великобритания  нямало такъв случай до сега, да изчезнат две деца в разстояние от 4 години, на близки по местонахождение места и да не се открият до ден днешен.

# 811
Как така е публикуван дневникът?  Shocked
Нали уж полицията го е взела? Невъзможно е доказателство или улика да се пуснат ей-така по вестниците!
А и майката дала ли е съгласие? Даже и да е убила, никой няма право да публикува чужди дневници!
Имам чувството, че историята е скалъпена от всички анонимки в ДиС! Толкова е абсурдно всичко!  Crazy

# 812
почти съм сигурна че тези неща нарочно ги казват от полицията, за да се отвлича вниманието от истината...и на мен ми се иска всичко да се разкрие за 1 ден, както е по телевизията, ама явно...

# 813
Аз мисля по нова версия, в която почти всички улики са приложими: детето е било в опасност, смъртна, за която родителите са знаели. За да го предпазят от тази опасност, изсценирват изчезването на детето. Затова не са искали детегледачка, приспали са децата и никой не е разбрал. Скрили са детето на сигурно място, явно имат съучастник, и затова никой не го е намерил в нощта на търсенето, защото детето е било далеч, на сигурно място. Може би отчето им е помогнал. Изиграват целия театър и заблуждават целия свят. След 25 дни, когато виждат, че се вдигнал прекалено много шум, решават да изместят детето на по-сигурно място. Упояват го и го пренасят в багажника на колата - детето може и да е повърнало, напишало или нещо друго. Не са изчистили добре, защото не са мислили, че ще ги подозират, и не са допускали, че ще се стигне толкова далече, че да се търси труп. Направили са го да защитят детето си, само дето не знам от какво или кой. Може да има нещо общо с донора от инвитрото, знам ли, но според мен детето и живо и здраво, и те знаят къде е. Thinking

# 814
  • DE
Ако родителите са убили дъщеря си, не разбирам за какво.
Единственото смислено обяснение е, че някой от тях е психопат, а другия го прикрива.
Съответно ако заловят майката и се окаже тя убийцата, ще лежи не в пандиза,
а в психиатрията.
Все още мисля, че не са те!

# 815
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
 Също е възможно , това с родителите да е ход, който цели истинските похитители да се издадат по някакъв начин ... или не  Thinking  ooooh!  #Crazy

# 816
Аз мисля по нова версия, в която почти всички улики са приложими: детето е било в опасност, смъртна, за която родителите са знаели. За да го предпазят от тази опасност, изсценирват изчезването на детето. Затова не са искали детегледачка, приспали са децата и никой не е разбрал. Скрили са детето на сигурно място, явно имат съучастник, и затова никой не го е намерил в нощта на търсенето, защото детето е било далеч, на сигурно място. Може би отчето им е помогнал. Изиграват целия театър и заблуждават целия свят. След 25 дни, когато виждат, че се вдигнал прекалено много шум, решават да изместят детето на по-сигурно място. Упояват го и го пренасят в багажника на колата - детето може и да е повърнало, напишало или нещо друго. Не са изчистили добре, защото не са мислили, че ще ги подозират, и не са допускали, че ще се стигне толкова далече, че да се търси труп. Направили са го да защитят детето си, само дето не знам от какво или кой. Може да има нещо общо с донора от инвитрото, знам ли, но според мен детето и живо и здраво, и те знаят къде е. Thinking
Това звучи правдоподобно и съвсем не  е за изключване

# 817
По принципа за най-малките вреди, първият заподозрян е родителя...Но тука имаме и донор...

# 818
  • София
Всъщност как разбрахте, че има донор???
Аз никъде не прочетох, че Маделин не е зачената с материал от съпруга на майка й.... До колкото разбрах от прочетеното има евентуални съмнения за донорство, но нищо конкретно.

# 819
Другото което няма логика е, че 25 дни детето е държано упоено някъде. /изключвам само ако е намесен и трети човек/
Нали се сещате 25 дни упоен човек как би изглеждал и какви грижи изисква за да е добре. Нали 25 дни трябва поне вода да се дава..... Това е безумие

# 820
Всъщност как разбрахте, че има донор???
Аз никъде не прочетох, че Маделин не е зачената с материал от съпруга на майка й.... До колкото разбрах от прочетеното има евентуални съмнения за донорство, но нищо конкретно.
Там е работата, че не се дава точна информация именно за инвитрото, а се насочва вниманието към безсмисленни "улики", като дневника, който Кейт е започнала да пише след изчезването на детето и нищо важно няма да покаже. По- интересното е защо не се говори за децата и техния евентуален баща; спомена се за инвитро, а близнаците и те ли са инвитро? И кой е бащата, той анонимен донор ли е, или е Гери? Може би има значение, защото иначе не виждам защо се вдигна толкова шум около изчезването на едно 4 годишно дете, като деца изчезват всеки ден, но никой не тръби чак толкова. С какво Мади е по-различна от другите изчезнали деца?

# 821
По- интересното е защо не се говори за децата и техния евентуален баща; спомена се за инвитро, а близнаците и те ли са инвитро? И кой е бащата, той анонимен донор ли е, или е Гери?

Мислиш ли, че служебно лице ще посмее да изнесе официално такава информация? Кой е луд да си слага сам въжето на шията?
Никой няма право да изнася такава информация! Това е недопустимо, даже и у нас!

# 822
http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_6980000/newsid_6984600/6 … ;asb=1&news=1
Майката тук казва :She is so special.
Ако се превежда буквално,наистина може да е различна с нещо...

# 823
По- интересното е защо не се говори за децата и техния евентуален баща; спомена се за инвитро, а близнаците и те ли са инвитро? И кой е бащата, той анонимен донор ли е, или е Гери?

Мислиш ли, че служебно лице ще посмее да изнесе официално такава информация? Кой е луд да си слага сам въжето на шията?
Никой няма право да изнася такава информация! Това е недопустимо, даже и у нас!
Ок. Точно така. Има много въпросителни в този случай. И колкото повече се рови, толкова повече мирише. Именно затова никога няма да се разбере истината. Дори да излезе наяве такава, това ще е "истината ", която ще ни покажат, а не "самата истина".
И къде е моралната норма - обвиняваме една майка, че е убила детето си, а е престъпление да попитане кой е баща на това дете...

# 824
Не вярвам родителите да са спретнали всичко това. Баси криминалето, баси конспирацията.

Общи условия

Активация на акаунт