Историята с отвлечената Маделин

• 84 234
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 855
  • София
добре де, отиваш с трите си деца в чужда държава и убиваш едното от тях поради незнайно какъв мотив... съвсем измислено звучи  Crossing Arms  те ако искаха да го направят щяха ли да ходят в Португалия  Rolling Eyes според мен е било по непредпазливост - ако е убито детето...

# 856
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2005320001-2007421070,00.html

Последното което  излезе  е  че продават къщата.

И сестра му обяви, че е готова да продаде къщата си, за да им помогне.

# 857
.... според мен е било по непредпазливост - ако е убито детето...

Мисля, че всички тук сме на това мнение - ако детето е било убито от родителите си, то е било случаен инцидент.

# 858
добре де, отиваш с трите си деца в чужда държава и убиваш едното от тях поради незнайно какъв мотив... съвсем измислено звучи  Crossing Arms  те ако искаха да го направят щяха ли да ходят в Португалия  Rolling Eyes според мен е било по непредпазливост - ако е убито детето...
Никой не твърди, че са я убили умишлено, дори и полицията не го твърди.

# 859
Ако въобще   е станало ... случилото   се е без да искат  ..понякога така става Confused Особено  когато  даваш лекарства     навсякъде  пише за приспивателни ..Без да искат е станало  Sad  Не ми се иска  да вярвам  че е планирано ::
В някои от вестниците пише че    искали   дете пак  и   че винаги   са мечтаели   за   голямо семейство  (лошо няма   но пък  толкова    рано   ...): Sad

Ако са виновни    мисля  че майката няма да издържи  на напежението  да  те разпитват  15   часа  не е шега работа  и  ако наистина   са " покрили  " детето   ще си каже   Wink

# 860
  • София
Съвсем забравихме, че е имало подобен случай в близост до градчето, при който са осъдили майката.
В светлината на случая Мади е редно да се замислим дали все пак в околността няма някой психопат.И дали и онази майка не е невинна всъщност.

Ясно е сега, че португалците ще настояват за убийство от родителите англичани, защото вилнеещ психопат из курортите им е меко казано зловеща реклама.
А англичаните, от своя страна, ще атакуват точно там - психопат в курорта, а не безумни и безотговорни родители, английски лекари, убили детето си.

При една таква ситуация, вероятността да се разбере истината, ако няма неопровержими доказателства и/или самопризнания, е направо нищожна.

Жалко за детето.За съжаление, аз самата съм песимист относно възможността то да бъде открито живо.

# 861

Mystery ... coast at Praia da Luz

# 862
Здравейте,да ви кажа аз какво знам по въпроса.
 Значи родителите на това дете,решили да ходят на вечеря, и тъй като другите две деца били заспали,на момичето решили да и дадът преспивателно,след като се върнали момичето било умряло ,защото са и дали в повече от това преспивателно( а те са лекари и да не знаеш колко да дадеш на едно дете незнам, малко странно ми се струва) и за да се прекрият,те скриват детето и го обявяват за отвлечено. Това се казва по новините в Италия,такаче незнам дали е точно така.
Последно казаха че ще им отнемат децата.

# 863
Нямат доказателства  това са само догадки  и разбира се    фактите от   токсикологичния  анализ   който  бил на 100 процента  положителен .

# 864
Хмм,няма ли да е по-лесно да кажат,че Мади се е събудила
и изпила сама лекарството,отколкото да я крият и бля бля...
Куца тази версия.

# 865
Кой родител си  държи приспивателните хапчета на    нощното  шкафче  на една ръка  разстояние от децата ?

# 866
  • София
аз горния си постинг го написах по повод на евентуален съучастник
как се става съучастник в престъпление
не може те са да са направили нещо на детето без да искат и хоп! да се появи някой, който да им помогне с трупа нали?  newsm78

# 867
  • София
Хора, не може така с лека ръка да се вярва на някакви казани-речени неща.

Естествено е португалската страна по случая да дърпа в посока убийство от родителите.

Аз самата, мислейки за почивката си през лятото, покрай този случай напълно изключих Португалия като възможна опция.Това е просто подсъзнателно.Едвали съм единствената.
Хората са чувствителни на тема отвличания на деца.Мисълта, че някъде ми наблюдават режима и навиците и във всеки един момент могат ей така да ми вземат детето, непрекъснато да съм нащрек и да се оглеждам е направо сериозен аргумент да не стъпя по тези места.

Така че, докато полицичта не извади неопровержими доказателства, аз не съм склонна да вярвам на никакви версии.
И на двете страни им трябва някаква жертва - и на англичаните, за да си защитят реномето на гражданите, и на португалците, за да се отърват от евентуалната параноя на туристите, която ще бъде с крайно негативен ефект за страната им.

Неслучайно именно британски журналист поде темата за аналогичния случай в близост до курорта, за да насочи вниманието в тази посока.

# 868
Кой родител си  държи приспивателните хапчета на    нощното  шкафче  на една ръка  разстояние от децата ?
По същата логика може да се запитаме кой родител оставя сами три малки деца и отива на купон? Или по каква причина. Аз продължавам да смятат, че това, което е станало, няма нищо общо с публикуваните версии, дори напротив, сигурно е точно обратното
аз горния си постинг го написах по повод на евентуален съучастник
как се става съучастник в престъпление
не може те са да са направили нещо на детето без да искат и хоп! да се появи някой, който да им помогне с трупа нали?  newsm78
на тях.
Dragon's Bride, много прозорливо, наистина. И това за някакви си часове като междувременно пиеш вино, държиш се естествено и покриваш следи.

# 869
Вероятно тези родители, които биха изпили по две бутилки вино за вечеря. Аз само лекичко да вметна, че ако детето е било хиперкинетично, е напълно възможно да приема седативи. Това не оправдава, разбира се, такава небрежност.

Общи условия

Активация на акаунт