Историята с отвлечената Маделин

• 83 718
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 975
Колкото повече чета и слушам за това мило дете,как целият свят я търси,толкова ми е по-мъчно за Съвестин.Който си остана непотърсен,освен от баща си.

# 976
русо дете, с коса като на Мади е носено от селянка в слинг на гърба /то това се вижда/

снимката е направена на 31 август от испанска туристка, която обичала да снима и е направила 1 снимка от автобуса. Снимала е в северен Мароко, град Зинат.

когато ги изтеглила на компютъра, забелязала убийствената прилика
обадила се в радиото, в полицията и сега Интерпол ще анализират снимката и доколко това би могло да е Маделин. Родителите й смятат това за знак, но все още не смеят да се радват, чакат резултатите

всъщност туристката казва, че забравила за тези снимки, докато не чула, че други туристи са подали сигнал, че са забелязали Маделин в Мароко. тогава изтеглила снимките си ина тази забелязала приликата.

това е третият сигнал от Мароко за изчезналото дете
през май, двамата родители са посетили страната, точно защото са предполагали, че това би била предпочитана дестинация за отвлечени деца /от похитителите, не от децата/

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 11:08 от Malenna

# 977
Колкото повече чета и слушам за това мило дете,как целият свят я търси,толкова ми е по-мъчно за Съвестин.Който си остана непотърсен,освен от баща си.
Peace

# 978
за съвестин пак знаем от телевизията, а колко деца изчезват и изобщо не се знае за това...и толкова малко се намират

# 979
за съвестин пак знаем от телевизията, а колко деца изчезват и изобщо не се знае за това...и толкова малко се намират
Мисля че след загубата на дете това е най страшното нещо което може да се случи на един родител да живее с години в неведение и с надежда,че един ден ще види рожбата си

# 980
Знаем,защото държавата превърна баща му в луд човек.И благодарение на неговите отчаяни действия чат-пат понаучавахме нещичко.За това дете се ангажират цели държави,предлагат се пари,ние говорим нон стоп.А за нашето дете-нищо.Няма пари,няма медийно внимание,освен кратки информации преди време.Дано Маделин се намери в добро здраве.Дано хората намират децата си,ние явно нашите не можем.

# 981
стига де , има бял лъч в тунела  Praynig
иска ми се да е истина, иска ми се да я открият, иска ми се да е жива и здрава
дано да е!

# 982
Много ми се иска да е вярно, но силно се съмнявам. Спомняте ли си снимката на Съвестин, която бащата тиражира? Е, нали ходи и се оказа, че не е неговото дете...
Никак не се връзва предположението, че е отвлечена от педофили и пребиваването й при тези бедни хора. Ако беше тя, щяха да я крият, а не да не я развяват по пътищата.
Ако някой пусне мухата, че детето е видяно в България, веднага ще се намерят и свидетели. Боя се, че всички миловидни дечица си приличат малко или много. Даже в този форум съм мяркала снимки на деца, които приличат на Маделин. И то без да разглеждам снимките на децата ви целенасочено.  Thinking

# 983
  • София
А да не би донорът, който е биологичен баща на Мади да е бил някой мароканец?Да не е случаен, непознат човек?И в карайна сметка да си е отвлякъл детето?
Щото ако това е Мади, не изглежда да е при педофили, май я отглеждат.

Нали имаше някаква традиция из техния свят децата да са при бащите?

А и родителите са посетили точно Мароко, може да има някаква информация, която все още не е изтекла и не знаем всичко.

# 984
Много прилича на нея   и се моля  да е  жива  и здрава   Praynig

# 985
Много ми се иска да е вярно, но силно се съмнявам. Спомняте ли си снимката на Съвестин, която бащата тиражира? Е, нали ходи и се оказа, че не е неговото дете...
Никак не се връзва предположението, че е отвлечена от педофили и пребиваването й при тези бедни хора. Ако беше тя, щяха да я крият, а не да не я развяват по пътищата.
Ако някой пусне мухата, че детето е видяно в България, веднага ще се намерят и свидетели. Боя се, че всички миловидни дечица си приличат малко или много. Даже в този форум съм мяркала снимки на деца, които приличат на Маделин. И то без да разглеждам снимките на децата ви целенасочено.  Thinking

разбира се, ние няма какво да гадаем, освен да се надяваме

но кажи ми, какво прави това русо бяло дете на гърба на тази черна /тъмна/ жена /не в буквалния смисъл/?

# 986

Много свободно  го   разхождат това дете...Обикновено   отвлечените  деца  ги крият ::

# 987

но кажи ми, какво прави това русо бяло дете на гърба на тази черна /тъмна/ жена /не в буквалния смисъл/?

Joy
Имаш ли представа колко бели, руси циганчета има, а майките черни, та черни?  Mr. Green
А някои даже са и синеоки.  Laughing

ПП Така като гледам снимката, може жената с детето да е прислужница, а майката да върви отзад. Таткото кой го знае кой е.  Wink Нищо чудно да е някой русоляв англичанин...

# 988
е да, то може това, може и онова hahaha
много добре знам, как изглеждат русите циганчета, но на шата географска ширина.
познавам и руси ливанци, така че не съм толкова от невиждалите и незнаешите

Много свободно  го   разхождат това дете...Обикновено   отвлечените  деца  ги крият ::

е най-логично е тези хора изобщо да не знаят каква е истината за това дете, което носят /ако предположим, че е Мади и че не е тяхно/
похитителите никога няма да им го дадат и да им разкажат цялата история

# 989
  • в Tara
днес гледах жената, която е правила снимката по испанската тв.
видях и снимката, момиченцето наистина много прилича на мади, но си мисля...тези, които са я отвлекли дали пък няма да променят поне прическата на детето.
много се надявам точно това да е момиченцето и развръзката да е с щастлив край Praynig
казаха, че ще се разбере до 15 дни

Общи условия

Активация на акаунт