Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 406
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Дени,така е ,почват боледуванията ,за съжаление.
Красе, аз не мисля, че проблема е заради това, че ходи на ясла, защото миналата година пак си боледува от уши. Аз съм била така като малка и още си го имам проблема, може би и тя ще е така. Яд ме е, защото винаги и слагам шапка като има вятър и пак я заболяха Mr. Green
Ами защото първото ни боледуване на яслата беше от уши и затова имам лош спомен.

# 76
  • Ямбол
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВЕ!!!

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 77
Здравейте, ние вече сме добре, пак сме на ясла.
А вие, защо пак се изгубихте, по разходки ли сте?

# 78
  • под дъгата
Гледахте ли филма за децата в дома в с. Могилино?

Всички съпричастни могат да подпишат тази петиция

# 79
  • Монреал
Знаете ли кога изплащат /превеждат/ болничните? Досега НОИ не са имали пропуск /винаги около 15-то до 20-то число/, но сега болничния ми за август го няма.  Thinking

# 80
Буба Мара,гледах го,но не целия.И се подписах.

# 81
Здравейте,
аз съм Христина и съм от Ямбол с две прекрасни момченца Марти на 6г. и Валери на !г.и2м. Много благодаря на Eis за поканата .

# 82
Здравейте,
аз съм Христина и съм от Ямбол с две прекрасни момченца Марти на 6г. и Валери на !г.и2м. Много благодаря на Eis за поканата .
Добре дошла! Grinning
На първа страница сме писали датите на рожденните ни дни,ако искаш прати ми вашите да ги впиша. WinkСъщо така имаме и общ албум,където си качваме снимки.

# 83
Добре дошла на isi_kam. Подписах петицията, по-късно ще видя и филма. Приятен ден на всички

# 84
 wavey
имам една молба към вас ,при кой педиатър водите децата и доволни ли сте? много се замислям за смяна и за това.

# 85
wavey
имам една молба към вас ,при кой педиатър водите децата и доволни ли сте? много се замислям за смяна и за това.
Ние сме при д-р Шевъртова. Grinning

# 86
wavey
Ние сме при д-р Симеонов от Медика 1. Много съм доволна от него. Имаш време да си помислиш до Декември.
А аз имам въпрос къде освен на Бебчо има памперси на Мамия????

# 87
  • Ямбол
Здравейте!

Първо добре дошла, isi_kam !
Ние сме при д-р Марчев, но ни преглежда д-р Влахова, която е в съседния вход на нашия блок. Вършат си работата добре и двамата.

За памперсите - май само там съм виждала. Аз вече купувам каквито ми попаднат, че Маги е само с нощен, който понякога остава сух.

Работната седмица започва пак. Починах си добре, ходихме на хижа.

# 88
И ние си починахме добре,бяхме два дни на Бакаджика.
За памперсите ,отдавна нищо не знам.Моята спря рано да се начурква,даже първо махнахме нощния. Laughing

# 89
Добре сте си изкарали и двете семейства, ние си бяхме у дома. Малко на разходка с Дебора, че не я свърта в къщи, писва и пита за дома. Днес отиде пак с нетърпение. Аз си подготвих документите за работа и сега трябва да ги подавам. Спорна седмица навсички  newsm10 

Общи условия

Активация на акаунт